סיפור מהחיים

orion48

New member
סיפור מהחיים

ביום שני חזרתי משהיה קצרה בניו יורק ובא לי לשתף אותכם בחוויה מיוחדת שעברתי שם. יומיים לפני שובי ארצה נסעתי במונית מהסוהו לעבר מרכז העיר שם ממוקם מלוני. שניה לאחר כניסתי למונית אני שומע מאיזור הנהג שיר של מייק ברנט, לתומי סברתי שזו איזו תחנה צרפתית המשודרת בניו יורק והקשבתי בהנאה לצלילים המרגשים. עם סיום השיר שהיה לס מואה טמה אני שומע שיר נוסף של מייק. כבר היה לי ברור שזה לא רדיו. אני שואל את הנהג, מה לו ולשירי מייק ברנט? והוא בתדהמה שואל אותי איך אני יודע מי הוא זה ששר? כשאני עונה לו שאני מישראל ושאני חבר של צביקה ברנט אחיו של מייק, הנהג מההלם כמעט ועולה על המדרכה ודורס שתי קשישות אמריקאיות המומות. כמעט. כשהוא מתאושש אנחנו מדברים על מייק ועל שירתו ומתברר שהנהג הוא יליד חוף השנהב, שהייתה קולוניה צרפתית שנים רבות וכולם דוברים בה צרפתית רהוטה. מתברר שמייק פופולארי שם עד מאד ושהמוסיקה של מייק מלווה את הנהג ובני משפחתו מאז שהוא זוכר את עצמו. הוא סיפר לי שבכל אירוע שמח היו משמיעים בבית בין היתר את "אבל בתוך האור" ובכל אירוע עצוב היו משמיעים בין היתר את " זו תפילתי". אתם מתארים לעצמכם איזו חוויה זו הייתה עבורי להיות במונית בניו יורק הנהוגה בידי נהג מחוף השנהב שמעריץ בטירוף את מייק ברנט. מיותר לציין שהוא לא היה מוכן לקחת ממני כסף עבור הנסיעה למלון והוא לא הפסיק לומר לי שלא יאמינו לו בבית כשהוא יספר שהוא פגש מישהו שמכיר טוב את אחיו של מייק ברנט. מי היה מאמין שעשרות שנים אחרי מותו של מייק, הוא יכול היה לסדר לי נסיעת חינם במונית בניו יורק. אכן חזון אחרית הימים ארנון

מיכל שמ

New member
איזה סיפור מרגש , תודה ארנון היקר שחלקת עימנו

רק לך יש את הכשרון לכתוב בצורה כזו שגרמה לי להתפרץ בצחוק קולני . ושוב תודה ו-
וגם

Alvai

New member
וואי ארנון איך מחקת לי את היום הזה

עם הצחוק שבסיפור הזה... יש לך את זה ב ג ד ו ל ! ! מייק סידר לך נסיעת חינם, תראה מה הוא מסדר לנו... אותך !

ווהאו ארנון, איזה סיפור מרגש, זה קורה תמיד

בהפתעה במקומות לא קשורים. גם לי יש סיפור טרי טרי, אחי מאושפז בבי"ח, אתמול הוא היה צריך לעבור טיפול מיוחד וקשה, אלונקאי נכנס לחדרו כדי להוריד אותו לחדר ניתוח ושאל מי זה ברנד ? אחי ענה אני, הוא הסיע אותו עם המיטה ואנו אשתו ואני ליווינו אותו, במעלית אומר האלונקאי לאחי , "אה קוראים לך ברנד, פשש איזה שם משפחה יש לך, אתה יודע פעם היה זמר עם הקול הכי יפה בעולם שקראו לו ברנד, שמעת עליו"? והמשיך, טוב זה היה לפני הרבה שנים, בטח אתה לא זוכר אותו, אתה גם הולך עכשיו לחדר ניתוח, אתה בטח לא יכול להתרכז ולהזכר". אחי ענה, דווקא אותו אני כן זוכר. היום הגעתי לבי"ח וכדי להגיע לחדרו של אחי צריך לעבור פרוזדור ארוך מאד, בדרך רואה אותי האלונקאי מחייך אלי ושואל אותי, "נו מה שלום ברנד"? לסיכום, אני מתפללת שאחי ילך הביתה בשלום.

מיכל שמ

New member
רפואה שלמה לאחיך ,טובה !

ולי יש חברה שנישאה לבחור ששם משפחתו ברנד וכל פעם אני מציקה לו "אבל לא יכול להיות שאין לך קשר " במיוחד כשאני יודעת שהוא חיפאי במקור . אבל אם הוא לא יודע על כך , אז כנראה אין קשר . זה מזכיר לי , שיש כל מיני מעריצים ,במיוחד אצל הצעירים יותר , ששינו את שם משפחתם על שם מושא הערצתם זה היה מאד נפוץ בזמן "מלחמת" המעריצות של עופרה חזה ז"ל וירדנה ארזי תיבדל לחיים ארוכים , מעניין אם יש כאלו שקוראים להם בראנט בגלל מייק .

Hedy48

New member
Very touching

הסיפור של ארנון מרגש ויתכן שאפילו עבר עם מוניתו דרך או ליד ביתינו. אני רק מקוה שזה לא אותו נהג מונית שהזכרתי לפני יומיים, חחח טובה, אני מכל הלב מאחלת לאחיך רפואה שלמה.

Hedy48

New member
אני לא מתפלאת

שמייק השאיר רושם גדול על כל מי שמכיר את שיריו. שלחתי כמה מההופעות ביוטוב לחברות שאף פעם לא שמעו עליו וכולן התפעלו מהשירים הרומנטים, קולו המקסים ועל האור והאופטימיות שהוא מקרין.

daliat1

New member
טובה יקרה, החלמה מהירה ורפואה שלמה לאחיך ../images/Emo45.gif

daliat1

New member
ארנון ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

בורכת ביכולת סיפורית וחוש הומור מדהים
הסיפור מאוד מעניין ומאשש ביותר את שאלתה של הדי בשרשור הקודם לגבי המעריצים בהאיטי מקווה מאוד לראותך במפגש הבא

laveeg

New member
סיפור סיפור ארנון ../images/Emo70.gif

תמיד כיף לי לקרא אותך

למעלה