סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח Live בפורום סיפורים מהחיים והאינטרנט את הסופרת אדיבה גפן, לקראת צאת ספרה החדש "אהבה בסיבוב שני". אז... בואו לקרוא את הפרק הראשון בספר ולבוא לשאול בפורום כבר עכשיו!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

אפרסקה

New member
../images/Emo32.gif אתגר בשבילכן- יומולדת לבעלול

חברותי הנכבדות, בעוד חודש בדיוק יומולדת לבעלול החמוד ואני, כתמיד, שמחה לרעיונות מקוריים, הצעות ושאר ירקות. פוסלת מראש חופשות בצימר כי כרגע הייני, סורי... אשמח לרעיונות מקוריים, נדושים שלא נס ליחם ובעיקר מלאי אהבה... מצבנו הכלכלי כרגע ככה-ככה אז רעיונות הכרוכים בהשכרת מטוס פרטי/יאכטה/אולם אירועים וכאלו לא רלבנטיים... נו, תפעילו את הדימיון!! הרבה תודה, מהאפרסקה שאוהבת את בעלה מאוד מאוד

קובולט

New member
רעיון קטן אומנם גנוב אבל שווה

על פיסגת מצדה יש את בית הכנסת הרפורמי הראשון עולים לפסגת המצדה מכינים מראש בגדים לבנים כיפות גם לך גם לו בדרך כלל יש שם טקסים של בר מצווה מבקשים מהרב לקדש אותכם שוב רפורמית הם בדרך כלל לא מתנגדים מתלבשים בלבן את יודעת גלביות וכאלה ועורכים טקס נישואים נוסף מאוד רומנטי אפשר גם לטייל באזור עין גדי לעלות ברכבל למצדה ללכת למפעל אהבה לקנות קרם טוב למסאג שישאר לאחרי הטיול למזכרת, אם זה מענין אותך אני אתן לך את כל הפרטים של יום ההולדת של הבעלול שלי

kisses

New member
האם יש לו תחביב כלשהוא

אופציות נחמדות זה שיעור איך להטיס מטוס או מנוי למגאזין שהוא אוהב

vally

New member
לא רומנטי אבל מגניב ../images/Emo86.gif

1) שעון מעורר בצורה של כדור כדורגל/כדורסל/גולף שאפשר להפסיק אותו רק אם זורקים. נמכר ברשת "לגבר" בפתח תקווה=69 ש"ח. בנוסף כדי שיהיה רומנטיקה אפשר שמן ארוטי. 2) אם אתם אוהבים לרקוד: 2-3 שיעורים פרטים בסלסה-גם את תהני
אמנם לא תתחילו לרקוד כמו בסרטים, אבל תלמדו את הבסיס וסיבובים לא קשים.

רנה10

New member
רעיון לפינוק הבעל

ערב פנוקי לבעל בבית שכולל 1. ארוחה האהובה עליו
. 2. הרבה מתנות קטנות ביחד
(זה הרבה יותר כיף ממתנה אחת גדולה). 3. ולקינוח הכי חשוב , השמעתי את השיר - you can leave your hat on וכמובן שהתחלתי עם לבוש מלא + כובע + מעיל ולאט לאט מורידים בהתאם לשיר את הבגדים מעין סטרפטיז פרטי לבעל , ופה הדמיון שלך יכול לעשות הרבה דברים. דרך אגב גם היום בימים ש"צריך" ואני רואה שהוא עייף , מוזיקה
עם איזה סטרפטיז קטן תמיד עושה את הטריק...... מקווה שתאהבי את הרעיון ושיהיה במזל טוב

אפרסקה

New member
אין ספק שמגיע לכן ח"ח על הרעיונות!

ואני מצפה לשמוע עוד ועוד ועוד....

תוכי

New member
מה דעתך../images/Emo35.gif

לאפות לו עוגה למלא את הבית בלונים להכין עוד כל מיני מאכלים לארוחה רומנטית בקבוק שמפניה - יש פשוט שעולה 7 ש"ח הוא אחלה ובנוסף תקני לו חוטיני - בשבילו לא בשבילך

kisses

New member
אפרסקוש יש עוד הרבה הצעות

בפורום נשואים טריים בטאג ליין תחת מתנות

למעלה