סיפור מבית הספר

25 דורית

New member
סיפור מבית הספר

אתמול בשיעור ריקודי עם בבית הספר לכיתה ב', היתה לי תקלה והמערכת לא עבדה. בזמן שאיש האחזקה דאג לי למערכת חילופית מצאתי פתרון! שרתי עם הילדים את השירים ורקדנו "תפקחו את העיניים תסתכלו על העולם, העולם מלא ביופי והיופי חינם..." נראה לי שהילדים נהנו יותר מאשר בשיעור רגיל, הילדים שרו ורקדו והמחנכת שלהם היתה פשוט בהלם...
זאת היתה חוויה נהדרת. דורית

מעניין אם גם הצלחתם

לשיר את "בומבה", "קטשופ", "לטינוס" ושות'... אני, כמובן, מברך על הפתרון המצויין שמצאת וזה רק מדגיש מדוע יש ללמד, בשיעור של ריקודי עם - ריקודי-עם ולא כל מיני חיזרים אחרים. וזו רק אחת הסיבות.

דורית,כמו שנאמר: "כל עכּבה- לטובה"

איזה שיר יפה! או כמו שאומרים ה"גששים": "איזה מילים"... לדעתי, דווקא כששרים את מילות השיר, פתאום שמים לב עד כמה המילים נכונות! בקיצור- לא רק העברת להם שיעור בריקודי עם (שזו ללא ספק משימה חשובה
, והלואי שירבו כאלה שיעורים), אלא גם השיר חינוכי. והנה יתר מילות השיר (שאני לא זוכרת את מנגינתו, אך העתקתי מה"שירונט" את המילים)- מי שלא מביט מפסיד ביצוע: דודו זר מילים ולחן: דתיה בן דור תפקחו את העיניים, תסתכלו על העולם, העולם מלא ביופי והיופי חינם, תענוג להסתכל! איזה יופי לעיניים אם יודעים להסתכל החיים יפים כיפליים! אז מי שלא מביט מי שלא מביט מי שלא מביט מפסיד את כל היופי. מי שלא מביט מי שלא מביט מי שלא מביט מפסיד!

דורית, ומה רע בכך? ../images/Emo13.gif

נזכרתי, שלפני 5-6 שנים, היתה תקלה במערכת החשמל באולם אוניבר' ת"א באמצע ההרקדה. תארי לעצמך, מה עושה מרקיד, שמולו עומדים כמה מאות אנשים.. כמובן, שרוב האנשים יצאו מן האולם והמתינו בחוץ (זה היה יום קיץ). גדי ביטון התעשט במהירות, ועד שתוקנה התקלה, הוא קירב את מכוניתו לרחבה בה עמדו הרוקדים בחוץ, והשמיע מוסיקה של ריקודי עם מתוך הדיסקים שהיו במכוניתו
. נכון, הווליום לא היה מחריש אוזניים
, אבל, בהחלט היו לא מעט שרקדו. אני מתארת לעצמי, שעוד מעט יקומו מס' אנשים, שיגידו, שאני משבחת את גדי...אבל, לדעתי, אחד הדברים שמרקיד/ מורה/ מדריך צריך, הוא יכולת אילתור (ולגדי בהחלט יש את זה). גם בהרקדות הרגילות, כשאין תקלות, גדי נוהג לא פעם להחליש לחלוטין את המוסיקה, ולדרבק (בדרבוקה) במשך פרק זמן ארוך. נכון, יש אנשים ש"חוטפים קריזה"
, אבל, יש כמה (כמוני, למשל), שאוהבים גיוון.

דורית, מדוע אינך "אדומה"?

אינך חברה בארגון או שמא לא שילמת את האגרה?. שבת שלום

אכן כן

דורית אנא שני את שמך (ניק ניים) לשמך המלא, כפי שמופיע בלוח המרקידים ואז נשנה את צבעך כאן לאדום.

A Bi

New member
הפעם אני לא מסכימה איתך ירון

אני בטוחה שגם אילת (כדוגמה), אינה מופיעה בלוח המרקידים בשמה האדום פה בפורום
הפוך את דורית 25 לאדומה וסגור עניין......

AyeleDance

New member
ירון ביקש גם ממני להחליף

ואם אלא הכללים, הרי כך היה צריך. האמת שהשם שלי ayeledance הוא השם בו אני מוכרת בעולם הריקודים, האתר שלי וההרקדות שלי נקראים בשם זה. מכיון שאיני מדריכה פעילה בארץ, אולי אף עדיף אפילו ששמי לא יופיע באדום. אך גם אני סבורה שכולנו יודעים מי זאת דורית25, כל מה שצריך אולי שבחתימתה תוסיף את שמה המלא. אילת

25 דורית

New member
לא מוותרת על דורית 25../images/Emo13.gif

אנשים כבר מכירים אותי כ- דורית 25 אני למשל מכירה אותך כ"גדי צפוני" אז... האם שווה להפוך לאדומה? נ.ב- כחול הצבע האהוב עלי

AyeleDance

New member
צודקת! גם אני לא מחליפה

אבל אני ממילא מוותרת על תאר המרקידה בקרוב... אבל בעצם אני גם ריקודאית..{איזו מילה לא נעימה}

למעלה