סיפור לשבת .

tvrui10

New member
סיפור לשבת .

קדושה או קדשה ? היא בת 28 וקוראים לה נטלי . יש לה גוף נערי כמו של בחור ישיבה צנום. החזה שלה חלק ורק גבשושית קטנה מסמלת את המקום בו היה אמור להיות כל שד. לולא הפיטמות הזקורות שלה ובשר ערוותה המגולח ,היתה נראית כאברך צעיר. בגיל עשר אמה ברחה מהבית עם מאהב צעיר, ולאחר שנה של שיברון לב, נפטר גם אביה . היא חיה עוד מספר שנים עם סבתה ,עד שזו ניפטרה. בגיל 17 עלתה לארץ. יפה, בלונדינית וגבוה,בדיוק הדמות שהיתה מצפה מדוגמנית. היא למדה גרפיקה ממוחשבת ואף עובדת בכך מספר שעות בשבוע. כן , היא ניסתה להתקבל כדוגמנית , אך המחיר היה כבד מדי. היא הבינה מהר מאוד שצריך לשכב עם הצלם ,עם הסוכן ועם כל אחד שהסתובב בסביבה עם אבר זקור בין הרגליים. אך כשגם המאפרת דרשה את חלקה בחגיגת הבשרים על חשבונה, היא הבינה שצריך לעזוב. מתפרנסת מעבודות גרפיות למספר משרדים גדולים. אך העבודה מועטה והצרכים רבים . אין לה איש מלבדה בעולם. והיא מה היא מבקשת ? לחיות,לשרוד ,זה הכל. נכון, העברית לא שגורה בפיה. בכל ראיינות העבודה שהלכה אליהם,התעניינו בכישוריה כפי שאדם מתעניין בכישוריו של סטיק עסיסי המונח על שולחנו. גם הגברים שהכירה ניסו להובילה למקום אחד. והיא, על אף גילה הצעיר , לא טיפשה כלל,במין חוש חייתי , חוש המתפתח כנראה אצל חסרי הכל ,אצל אלה הרוצים לשרוד בכל מצב, הבינה , הבינה היטב את התמורה הנדרשת ממנה. הבינה מה כל גבר בסביבתה חיפש בה (אולי בגלל יופיה הרב,אולי מעצם היותה עולה חדשה מחבר העמים, מעצם היותה בודדה ),לא ניסתה לחפש את הסיבות לכך, היא מיד הבינה שהם רוצים בה. לא התעניינו בכישוריה ,לא ביכולתה ללמוד, לא בהשכלתה הפורמלית,זה לא עניין איש. והצרכים שלה לוחצים ,את שכ"ד צריך לשלם בזמן ,החשמל לא ניתן בחינם - ומעט האוכל הבא אל פיה ,גם הוא עולה בדמים . ובכן ידידי, אם חשקה נפשך בבלונדינית יפה ,שתוכל לשוחח איתה על מוצארט ובטהובן ,על קפיטליזם וקומוניזם , כל נושא שבעולם. גש אל ביתה,היא תקלח אותך ותשוחח איתך על כל נושא שתחפוץ . שכחתי פרט חשוב,היא גם תמלא כל תאווה שחלמת עליה אי פעם. נכון לא בטוח שתרצה בך, היא עשתה לה מנהג מגונה לפגוש מחוץ לביתה כל גבר שמעוניין בה . לביתה היא תכניס רק במי שתחפוץ. אבל מרגע שנכנסת לא תוכל לוותר על הקסם. ועוד פרט קטן ,על כל פגישה איתה תשלם 200 ש"ח. אבל מהו סכום פעוט זה בשבילך , כשאתה יודע שאתה תורם את חלקך בעידוד העליה לארץ הקודש. אולי בענכם היא זונה אך בעניי היא קדושה.

תודה לך, מאוד אהבתי, ../images/Emo141.gif

כאלה סיפור , אך שהם כתובים ואך שהם מנוסחים, עוזרים להיות בסדר עם עצמי להרגיש שאני בן אדם. תודה לך, באהבה ממני,

כי זה מזכיר לי קשר שהיה לי

קשר קצר עם יצאנית, האופן שנישקה אותי, בעיני זה היה אמין.

אורמור

New member
זה קטע פרוזה כתוב יפה...

הלוואי וזה היה רק קטע פרוזה כי גם אם כתבת אותו בכישרון, הרי הוא לקוח מן המציאות למגינת הלב, ולא, לא נשפוט אותה, כי היא פשוט החליטה לגבות כסף עבור מה שממילא כולם רצו ממנה בלי שום קשר לכישוריה האחרים... כמה עצוב. איך ממשיך השיר ההוא של ח.נ. ביאליק? הו מר לי מר לבי עליה... כי בעיניכם היא פרוצה ....ובעיני היא ברה... גרועה בציטוטים מדוייקים אבל זה בהחלט מתנגן לי בראש במידה של עצב. תודה שהבאת אהרון אור

tvrui10

New member
מודה באשמה ,השיר התנגן לי בראש

כשכתבתי . בכלל אני אוהב לחשוב שיש גם רקע מאחורי התנהגויות של בני אדם. בד"כ זה נכון,לא תמיד מצליח למצוא אותו. האמת,שיש פעמים שלא כל כך מתעניין ברקע. החזית כל כך קלוקלת ,ששום רקע לא מצדיק את ההתנהגות.

פספסתי את השבת

התשובה חד משמעית - אכן כן, היא זונה. ואולי אם מישהו יסתפק בשיחות איתה על שוברט, סו-ריאליזם, קפקא באלט וגרפיקה ממוחשבת - אז אפשר לקרוא לה גיישה (סייח כבר ידאג לסמל). הכתיבה היפה שלך לא משנה את העובדה.. זונה - זו אחת שמספקת את שירותיה תמורת כסף. ואני חושבת שרובן הגיעו לחיים כאלה לא מרצון הטוב אלא מאילומים שונים. אכן לאישה יפה קשה מאוד להוכיח את כישורייה. נכון לעולות חדשות הדביקו איזה סמל מלוכלך. זה לא משנה את העובדות. יש גראפיקאיות. יש קופאיות. יש זמרות אופרה. יש זונות. היו ויהיו. ככה מתנהל העולם.

לרוסיה לא קופאית ../images/Emo141.gif

מה שכתבת הוא נכון, ובכל זאת, לא יודע, יש נשים שלא משקיעות בלימודים שלהם ומה שנשאר זה רק היופי, מה שכתבת זה מאוד נכון. הגעתי לבית של יצאניות, והיו שם כמה רוסיות שגרמו ללב של להתפוצץ באותו הרגע, למה אי אפשר להתייחס למקצוע הזנות המקצוע וכאומנות, למה צריך תמיד להתייחס לזה בזילזול, כאילו בשביל להיות יפה ומגרה צריך לעבוד צריך להשקיע, צריך לעשות ספורט בשביל זה. למה זונה, זהיא יפה ומושכת ושיש לה הרבה ביקוש........ למה שהיא לא תהיה גאה במה שהיא עושה, אני שואל, אני מנסה להבין את הדברים ואת העולם. אני כשראיתי את אותה יצאנית מאוד יפה ומאוד מושכת, רציתי להגיד לה שאני גאה בה ושאני מודה לה שהיא כל כך תאווה לעיניים וכל כך מזמינה, וכל כך מטריפה את הדמיון. כיום קשה מאוד למצוא עבודה כגרפיקאית. למה שלא נתייחס למקצוע הזנות כמקצוע אומנותי ????? הנשים הרוסיות הן מאוד יפות, ואני רואה אותן בכל העולם, כשהייתי באנגליה, אז ראיתי יצאניות רוסיות בבר, וכשהייתי ב תורכיה גם שם ראיתי יצאניות רוסיות בבר, אני חושב שהנשים הרוסיות הן פשוט מאוד יפות והן מנצלות את הפוטמציאל שלהן. מאחל לך כל טוב.

איזו דייסה מוזרה בישלתם שניכם

סייח ואהרון. שני טיפוסים כה שונים פתאום בנושא הזה הם כמו זוג יונים. תרשו לי כאחת שמקורבת לנושא (פחות זנות, יותר עליה) לעשות קצת סדר בבלגאן בראש (מכנסיים?) למה אי אפשר להתייחס לזנות כאומנות?- אפשר. בכל הזמנים היו נשים כאלה. בשביל זה צריך לאהוב יצירה עצמה ולהיות חופשיה להתעסק בזה מתי שבא לה ועם מי שבא לה. וכמו בכל אומנות לא תמיד יש תמורה הולמת אם בכלל. קליאופטרה למשל שכבה עם כל מי שרוצה (כמעט) תמורת חייהם של מתנדבים. בקיצור כמו בכל אומנות צריך חופש בחירה, חשק ומוזה. לא נראה לי ש"נשים רוסיות יפות" שפגשת בכל העולם הן המקרה. אינני מבינה מה הגאווה להיות יפה, זה כמו שלהיות גאה שנלדתי ביום שלישי. אינני מבינה גם את ההתרגשות של הגבר להיות עם אישה שנאלצת להיות איתך מנסיבות קשות של חייה, אחרת הייתה מעיפה אותך לעזאזל. אז בוא נגיד - אומנות זה נדיר, מקצוע - אולי כן. ועכשיו הדובדבן שבקצפת, ציטוט מ tvrui10 : "אבל מהו סכום פעוט זה בשבילך , כשאתה יודע שאתה תורם את חלקך בעידוד העליה לארץ הקודש". צר לי לפקוח לך ת'עיניים, אך אינך מעודד עליה אלא מזבל את הארץ. תגידו, האם באמת אינכם מבינים את ההבדל? ואני תוהה כבר 16 שנים אחרונות - האומנם אנשים לא מסוגלים לקלוט? לא רוצים? אפילו חכמים שבינכם? אז ככה: 1. יש עולות חדשות מרוסיה. במקור יהודיות. המנטאליות דומה מאוד למה שנקרא בארץ "פולניה". לא הכי יפות. משכילות ואינטליגנטיות. שמרניות (לפחות לפני הגעתן ארצה). 2. יש גויות שמתפזרות מרוסיה כדי להתפרנס. הבלונדיניות הללו שתואמות לתיאורם של שניכם. אין שום קשר בין 1 ל2 . אולי אוסיף עוד קטגוריה - גוים/ות שמצאו את עצמם בארץ במקרה. הבחורה השטוחה ומושכת מסיפורו של tvrui10 - קרוב לוודאי היא גויה שאיכשהו עלתה ארצה ואולי במקרה הטוב סבתא רבה שלה היתה רבע יהודיה. למה אני חושבת ככה? תחושת בטן. תיאור חיצוני, אופן התמודדות שלה, סיפור של אמא שברחה... בחייכם, אמא יהודיה עזבה את הילדה?? נו באמת. אז תפסיקו "לעודד" את זרימת הגויות לארץ! קצת מנסיון אישי לפני שתאוכלו אותי. כשהגעתי ארצה ונתקלתי פה ושם בהתייחסות גסה קיבלתי את זה בהומור. כי ברוסיה התייחסו אלי/נו (הבנות היהודיות) כמלומדות, שמרניות, אפילו בנים יהודים העדיפו גויות קלות להשגה. פתאום בארץ מתייחסים אלי כפצצת מין. זה היה מצחיק ואפילו קצת מחמיא. עד שיצא לי מאוזניים.. אני אישה יפה - למזלי לא בסגנון של דוגמנית, אבל בכל זאת בכל שלב בחיים שלי בארץ היה קשה להוכיח את כישוריי הרבים. אבל זה היה גם אתגר. אז תפעילו ת'ראש ותזרקו את הסטיגמות המיושנות שלכם. ואם מזילים ריר בקרבת בלונדינית מטריפה - זיינו אותה לבריאות אך אל תקראו לזה "עידוד" עליה . מקסימום תמשיכו לשורר לכבודה. אמן.

tvrui10

New member
אני מודע לחסרון שבכתיבה אירונית/.

סרקסטית , יש כאלה שישימו לב לכך ,אחרים יהיו בטוחים שזו דעתך . אני הייתי משום מה בטוח שכוונתי הובנה .

tvrui10

New member
כן,ואת כבר הפכת לישראלית !

וכמו כל ישראלי טוב,דבר ראשון עושה הכללות !

אכן כן

לא אבחנתי אירוניה בשיר שמוקדש לבלונדינית. אז יש כאן הרבוב ז'אנרים ליר-סרכסטי? kitsch כזה? סתם אני צוחקת, לא להרביץ. ורחמים על הבחורה.... מממ... מעניין לו היתה פחות יפה? מכוערת או סתם אפורה?זקנה?

אורמור

New member
סייח יקר-הזנות כאמנות? ../images/Emo12.gif

אני לא רוצה להעליב אותך או להסכים אתך שאתה אהבל אבל איך הגעת מזנות לאמנות?... בטרמפים? נערה שנעשית זונה לעולם אינה גאה במקצועה, גם אם היא יפיפיית הדור, היא אולי מתפשרת היא אולי מתעצלת, אבל היא מוותרת על כבודה מה בדיוק היא "יוצרת"?... אורגזמות? ברגע שהיא מאפשרת לכל זר אומלל להיכנס אל קודש הקודשים שלה תמורת כסף, היא עצמה נעשית זולה, הזנות היא לא "עבודה מכבדת", או חוקית, היא לכל היותר תוצר של מסכנות או עצלות תמיד אפשר להרוויח בכבוד מספונג'ה או שטיפת מדרגות רק שבעזרת הזנות אפשר להרוויח יותר כסף בפחות זמן ומאמץ אבל תוך ויתור מוחלט על עצמך, על כבודך, על חרותך (לבחירה חופשית) הזונה מוכרת לך אשליה, לפעמים תקבל כבונוס גם איזו מחלה מעניינת, הזונה מטרפדת לעצמה סיכוי לעתיד סטנדרטי, חוץ מג'וליה רוברטס על איזו זונה שמעת שהשתקמה ובנתה לעצמה חיים טובים ממש?.. ואם זו אמנות אז למה אני כותבת "שיקום"?... כי הזנות, סייח יקר, היא סוג של קלקול... לא אומרים עלתה לזנות, אלא ירדה לזנות, כי זה סוג של סחי, סוג של מסכנות איומה... אז בוא לא נשים אותה במסגרת כי שום סזן או דה וינצ'י לא יחתום שם... אני מודעת היטב לאפשרות שמישהו ישאל מה ההבדל בין מכירת שרותי שכל,שרותי ידע שרכשת ואתה מוכר, ושרותי גוף אחרים (כמו מסאג' ורייקי או מאמן כושר) במה אלה שונים מזנות... ברור שזה נשען על מוסכמות, ואת המוסכמות יצר האדם תוך כדי שניסה להגן על משהו, על מה הוא ניסה להגן כשהוקיע את הזנות. אם נצליח להגדיר את זה הגדרה חותכת ונקייה אני מניחה שתתקבל התשובה. אור

לאורמור ../images/Emo141.gif

אני מבקש שלהמנע מלהעליב אותי בעתיד כי זה סוגר אותי ומונע ממני להוציא את הטוב שבי, אני מאוד מבקש שלא תעשי כך בעתיד. אני מאוד מבקש, למרות שאני ניראה שאני מעלים עיין מכאלה דברים אבל אני לא כזה. בקשר לוייכוח המהותי ביננו. אני חושב שמקצוע הזנות הוא המקצוע העתיק ביותר, אני לא חושב, זו עובדה. ואני חושב שתמיד יהיה סכום כסף מונח בצד שמיועד להשקעה ביצאניות. אני חושב שתמיד יהיו כאלה שירצו את השירות הזה בתמורה לכסף, ויהיו תמיד אנשים שיהיו מוכנים לשלם עבור כזה שירות, אז למה לא להפוך את זה למקצוע אומנותי, מקצוע שבו אני הצרכן אקבל שירות עבור כספי. הרי הגברים בצורה זו או אחרת יגיעו ליצאניות, ולא יספרו לנשותיהן, ויתחסו לזה כמו מסאג', יש הבדל הרי בין אישה שהיא עזר כנגדי, לבין שעה מחיר של 300 שח' אצל יצאנית. את יכולה להסכים איתי או לא, אבל מכאן ועד להעליב אותי בגלל שאין את מסכימה עם דעותיי, למה???, הרי אני בן אדם ישר, אני משתף אותך במחשבותיי בהגיגיי,, ואני לא עובד עלייך ולא מרמה אותך. על כל פנים אני חושב שהגיע הזמן שהנשים והגברים יעשו מהפכה, ויבואו ויגידו, אני כרגע זקוק, למשו שונה ויוצא דופן. והיצאניצ היא חייבת להבין שהיא מוכרת חלום לתקופה של שעה, ובשביל החלום הזה צריך להתאמן, וככל שהחלום הוא אומנות וממלא ומרגש יותר, כך המחיר עולה. אני ראיתי את הסרט זיכרונותיה של גיישה אבל לא קראתי את הספר. את בטח אמא, ויש לי הרגשה שיש לך בת, נגיד שאני צודק, ובגלל אהבתך אליה את הולכת להעניק לה את מקסימום הידע ואת מקסימום הכשרון ואת מקסימום התמיכה כדי שבבוא הזמן תוכל למצוא לה עבודה מעניינת ומאתגרת. מה קורה כאשר הורה נבצר ממנו להעניק את כל הדברים האלו לבת שלו, ואחרי המון שנים הבת נוחתת לבד, בדיוק כמו שטרובי סיפר ?????? לאן היא תלך ????? גברים תמיד יהיו זקוקים ליצאניות כך היה בעבר וכך זה היום, ואני לא מבין למה מנת חלקן זה זילזול. במהלך כל הכתיבה שלי עכשיו , לא היה בפי מילה אחת שמזלזלת בך או פוגעת בך, ואני לא מבין למה צריך לשקול בכלל על להעליב אותי.

אורמור

New member
סייח יקר (2)

אם העלבונות סוגרים אותך אז אולי תימנע מלכתוב על עצמך "אהבל" ואולי תפתור אותנו גם מה-"כפרע עלי" הזה שלך שלא מוסיף? לי לא היו כוונות להעליב אותך בגלל דיעות מנוגדות אתה כתבת "אני אהבל" ואני ציינתי שאני לא רוצה להעליב אותך בכך שאסכים איתך. עכשיו יותר ברור?.. זכותך להעריך את הזנות להוקיר ואפילו לסגוד אני לא אפריע לך, אבל אמשיך להצטער על כל ילדה שנופלת לשם. אור

הבנתי אותך, אז אני רוצה להדגיש

שלמרות שאני מכנה את עצמי אהבל מדי פעם כשרוחי נופלת, אין זה נותן אישור לאחרים לכנות אותי כזה, כמו שאני לא מכנה אותך או את האחרים כך. בקשר לכפרה עליי , עדיין אני לא רואה אותי מעליב אותך עם זה, ואני לא מבין למה אני צריך להפסיק עם זה. אני לא אמרתי לסגוד אני אמרתי להוקיר יש הבדל בין השניים, אילו הייתי מדבר על לסגוד, אז הייתי אומר. כמובן שזה מצער על כל ילדה שנופלת שם, אבל אם כבר נופלים אז כדאי להפוך את זה למשו ממוסד ומכובד. את מדברת על זה שצריך לעבוד קשה כדי שאף אישה לא תיפול שם, אני מסכים איתך, אבל אני אומר שברגע שהן נפלו שם, אז בואו ניתן להם את הכבוד. כותב שורות אלה, הוא אדם חכם שמדי פעם רוחו נופלת ומכנה את עצמו אהבל, אין זה מקנה לאחרים אישור לזלזל בי או להעליב אותי, במיוחד כשאני לא מעליב ולא מזלזל באחרים.

flower45

New member
סייח גם לי היה קשה לשייך

לזנות פן אמנותי. התגובה שלאורמור עיניינית בהירה ואין מה להעלב ממנה. אי אפשר להתעלם שהזנות הנה המקצוע העתיק בעולם מכאן כניראה מקצוע מבוקש. אין זה אומר שהספקיות של המקצוע הזה בעלות הילה שמימית סביב ראשיהן המפתים. הרבה אומללות תאוות כסף סמים מקיפים ועוטפים את הנושא הזה. והרבה יש לרחם על נערות צעירות הנגררות לשם בעל כורחן ומאבדות את הצלם האנושי לאט לאט אבל בטוח.

לפרח, תודה על ההתיחסות, אני כבר

דיברתי על זה הרבה אני רק יש לי בקשה אלייך, שאני מאוד מבקש שלא לכנות אותי בכינויים אפילו אם את לא מסכימה איתי, בגלל שאני אף פעם לא מכנה אותך בכינויים. אני מאוד מבקש, כל אחד מאיתנו דעותיו מכובדות וכבודו מונח במקומו ואין סיבה לכנות אנשים בכינויי גנאי. אני מסכים איתך שצריך לעשות הכל כדי שנשים לא יגיעו לזנות, אבל, הזונות שקיימות צריך להתייחס אליהם בכבוד. גברים תמיד יהיו זקוקים ליצאניות, ויצאניות יהיו קיימות תמיד.

tvrui10

New member
אני ממש גאה בעצמי...

למי עוד מגיבים בצורה כל כך אישית ? נכנסים לתפוז,פותחים ניק חדש וישר באים להגיב לסיפור קצר שלי ! איזה כבוד !

לדעתי

לפי התרשמות שלי מכתיבתך פה בעבר יש לך סיבות מוצדקות יותר להיות גאה. כן פתחתי ניק הזה היום לנושא ספציפי הזה. הניק המשובח שלי לא מתאים לזה ולרוח הפורום ב3 שנים אחרונות. לא כתבתי פה אולי שנתיים. אך לאחרונה לפעמים שווה לבוא ולקרוא - בין היתר אותך tvrui10 . תודה מיוחדת לאורמור, היא עושה הנשמה למקום יופי ככל האפשר. ולסיכום המלצתי: מה זה משנה לך מי אני ומה שמי. הלא כדאי להתרכז בתוכן?

למעלה