סיפור לשבת

סיפור לשבת

סיפורים בבית הקולנוע ישבתי מחובקת בסרט עם חברי ידו על כתפי , לחיו מלטפת את פני, ידו השניה נחה על כף ידי , משלבת אצבעות . לפתע חשתי מגע בחלק החיצוני של הירך , לידי ישב גבר נאה בן גילי , התבוננתי בו ולפתא היכרתי את מאהבי מתקופת לימודי באוניברסיטה, הוא העיף בי מבט , חייך והמשיך להתבונן בסרט. ידו המשיכה ללטף את רגלי , בעדינות , לא הגבתי . הסרט היה רומנטי וחברי היה שקוע כולו בעלילה הגבר לצידי המשיך ללטף כשהוא מתווה מסלול לאורך הירך הפנימית שלי . התבוננתי בחברי , הוא לא שם לב לנעשה. ידיד המשיך והחדיר את כף ידו מתחת לירכי , התרוממתי קצת , וחזרתי והתיישבתי על כף ידו , בעדינות אין קץ מולל את אצבעותיו כאשר הוא יוצר רצף בתנועה , כמו גל , אחזתי בחוזקה בידו של חברי ונישקתי אותו , תחילה בעדינות מרפרפת על שפתיו , קצב תיפוף האצבעות גבר , הרגשתי שהכוס שלי מתמלא בנוזלים חמים , וצמרמורת חודרת לעצמותי , ללא הגה , החדרתי לשון ארוכה ורטובה לפיו של חברי , משכתי אותו לעברי , שפתי חזקות מול שפתיו , היד התקדמה לכיוון איבר המין , נדחקה וחדרה דרך הבד , והחלה לעסות את הדגדגן שלי , חולשה תקפה אותי , ללא יכולת להגיב, ההנאה היתה עצומה, גלי רטט עברו בכל גופי , דמעות זלגו מעיני , והקצב גבר , חברי ליטף את פני ונשק לי על קצה חוטמי , הרגשתי שאני מתפוצצת , הי , לחשתי לחברי , בוא נלך להזדיין עכשיו מיד , אני משתוקקת , הוא חייך וקם , השארתי יד בודדה מונחת על הכסא בו ישבתי

למעלה