סיפור לשבת

מנורה

New member
בוקר טוב ידידים ריח של חורף ../images/Emo140.gif

|ריח של גשם וטיפות מרצדות על החלון. הסיפור שלך טשטוש הוצאתי בהדפסה ואקרא אותו בסוף השבוע בשקט ובהנאה
חוול'ה
על המילים החמות שמחה שאת נהנת מ
המשך יום נעים לכולם וסוף שבוע מהנה

emmy5

New member
בוקר טוב שיהיו לנו רק שמחות ../images/Emo24.gif

יום נעים לכולם ,
|חיבוק |

emmy5

New member
חה חה חה ,,מישו יקר ..הבית כבר...

הספיק כבר להתלכלך קצת ..אמול היתה העוזרת .. היום אני מוזמנת לארוחת צהוריים אצל חברים ..אני מתחילה את השבת מהבוקר .. לא לעשות כלום .. מישו כל טוב לכם ,שבת שלום !!!!

HAVA159

New member
emmy5 ../images/Emo51.gif שלחתי לך איימל../images/Emo168.gif

שבת שלום לך, ולא נפסיק לשיר. המשך יום נפלא ורטוב, ושולחת לך פרחים לשבת. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
תש , אני מבקשת סליחה , היום ...

באיחור ..סיפורים מהבוקר לא כל כך מתאים לי .. בין חדשות לאי מיילים ,שלום לחברים (אישה בגימלאות אין לה הרבה זמן בבוקר) תודה לך , יהיה לי חומר לקריא

יפה13

New member
סיפור נפלא

בוקר טוב לכולם נפלא לקום ולקרוא סיפור מופלא זה עם הרבה מוסר השכל, תודה קמתי עכשיו ליום סתוי ויוצאת להתעמלות אצלנו ברחובות עדין לא ירד גשם להנהתכם יותר מתמיד אני מסוגלת להעריך את הנשגבות של ההרים את שאגת הגלים את הסגול של פרחי הבר את הקסם הנפלא של הטבע עכשיו שאתם חלק מחיי

מקסים

אני מעריצה כותבים .אחרי המלחינים הם כמו אלוהים יוצרים יש מאין.כמעט מאין.זה מה שאני נוהגת לומר לבתי שגם היא כותבת וזה נראה לי נס,פשוט נס גדול.אני לצערי כבר לא בין מיטיבי הכתיבה.גלשתי לתחום האמנות הפלסטית. די התאכזבתי מרמת הפורום של האמנות בתפוז.ושמחתי לפגוש רמה קסומה שלך בפורום כזה דוקא. נדמה לי ששאלת בקשר לפרויקט בנס ציונה.אני מקוה שהצלחת להשיג מידע בפורום אמנות.שבת שלום.תודה על הסיפור

מנורה

New member
טש ../images/Emo47.gifהתענגתי על הסיפור../images/Emo140.gif

קראתי אותו בוקר במיטה ואהבתי את השילוב הנפלא בין ההעבר להווה בתאורים היפים שלך אפשר לחוש את המקום האוירה ולראות את הדמויות כמו בסרט.

חייםלוי

Member
מנהל
תודה על הסיפור. רק עכשיו הגעתי

לאינטרנט היום. מאיפה את לוקחת את הסיפורים? ממש כמעיין המתגבר. קראתי, נהניתי וכמובן העליתי למאמרים.

טשטושה

New member
תודות, תודות לכם הקוראים...

שמחה להביא לכם משפעת סיפורי ושירי, שמחה שאהבתם גם את הסיפור הזה ומנין?..... לפעמים זהו משפט אחד, לעיתים אך מילה - תודה לכולכם ושבת מופלאה

למעלה