סיפור לצהריים.

שייכת

New member
סיפור לצהריים.

היא והוא נפגשו לארוחת צהריים וסיימו לאכול בערב. הוא הזמין אותה לגלידה, היא ביקשה קפה הפוך. שניהם פסעו לכיוון השקיעה. פסעו אל הלא נודע. כשהתעוררו, היא הייתה עירומה בזרועותיו. . . . . . . . . . . . . . . כעבור שנתיים שניהם היו בבית חולים ואף אחד מהם לא היה חולה. . . . . . . . . . . כעבור חצי שנה, שניהם היו מתחת לחופה למרות שעדיין אף אחד מהם לא היה חולה. . . . . . . . . . . . . . . . כעבור עשר שנים, הוא ואחרת נפגשו לצהריים... . . . . . . . .. . . . . . . . שאלות: 1) האם הייתם רוצים את כל הפרטים של הסיפור? 2) באילו פרטים הייתם מבקשים הרחבה ובאילו קיצור? 3) למה האחרונים תמיד בסוף?!

sahr12

New member
הייתי מבקש הרחבה...

מה הם אכלו לצהריים לאחר 10 שנים....??

ד ו ר י ן

New member
תשובות ../images/Emo140.gif

1. אכן הייתי רוצה את כל הפרטים 2. בלי שום קיצורים - מורחב ומפורט ככל האפשר 3. כי הראשונים תמיד בהתחלה

הייתי רוצה לדעת ../images/Emo98.gif

1. מה שמה , מה שמו 2. בן כמה הוא, בת כמה היא 3. היכן אפשר לתפוס אותם על חם מאת: קרן אור לי - חוקרת בע"מ

אפשר לנחש ? (כאילו חמיצר כזה...)

כי אני כבר מכירה איך עובד הראש שלך.... נפגשו לארוחת צהריים - פיצה. סיימו לאכול בערב - קלח תירס חם. הזמין אותה לגלידה, קפה..... יש לי הרגשה שהיא נאלצה לשלם על הקפה הזה... הלא נודע - זה ברור, הוא שם לה משהו בקפה, אחרת מזמן היתה קמה, אומרת: תודה אבל לא תודה, דונט קול יו, איי´ל קול מי... בית חולים כעבור שנתיים - הלכו לבקר חברה שלקתה באלרגיה לתירס וירקות ארוכים אחרים... מתחת לחופה.... - מה זה חופה בכלל ? כעבור עשר שנים.... - רגע, עוד לא הגעתי.... בקיצור הסתבכתי... סליחה וביי.

חתולון*

New member
שייכת

אם את "רצינית" אז יאללה מחכים לסיפור המפורט מואאאאאאאאאאאאאאאה חתולון

למעלה