סיפור לפני השינה......

סיפור לפני השינה......

לפני מס´ חודשים בעיר המפארת את רה"מ (הוד השרון חחח) ישבו מס´ בני נוער, ותחת השם נוער מרצ החתימו עצומה ליד קניון מרגלית, העצומה דרשה פחי מיחזור לפלסטיק... והינה עברו חודשים, השמש שקעה, השמש זרחה, יצא אחד מבני הנוער הללו מבית ספרו, ולפתח נגלתה אליו השמש, הוא ראה את האור, ...................................... פח מיחזור!!!!!!!!! אני לא יודע עם זה העצומה שלנו שעשתה את זה, אבל כמה נחמד!!!

*Che MaOrA*

New member
לעומת זאת בטבריה...

אני עודי מחפש חצי פח כזה... אך אל דאגה, סניף נוער מרצ טבריה העמיד לעצמו למטרה להחתים עצומה מספיק עצומה (גיחי) על מנת שיוצבו פחי מיחזור בעיר. בכל אופן - הרגשתי שמחה מסוימת לצאת לפעילות שבה לא אקבל איומים על חיי ועל חיי כל משפחתי וחבריי, וחידושים לגבי קידום של אמי בעבודה. כך חשבתי, אך מהר מאוד התבדיתי... בין ההערות הטברייניות שנזרקו לעברי:
זה סתם יעלה הרבה כסף...
מי צריך את זה?!?
עד כדי כך משעמם לך?? (והגדול מכולם) :
מספיק מזוהם בטבריה, לא צריך עוד פסולת ממוחזרת... חשוב לציין שכל ההערות שנכתבו נאמרו בתוקפנות ובצעקות מחרישות אזניים. אין ספק שמעניין בטבריה... בברכת די לכיבוס,
מאור.

הממממ......מעט התגובות שאני זוכר...

חוץ מזה שהיה דוכן של הנחת תפילין לידנו, שנוהל ע"י אנשים נורא חביבים, שאפילו חתמו לנו על העצומה (אם כי שברגע שניסיתי לפתוח איתם דיון תיאולוגי גיליתי שהם אטומים כמו בלוק!). היה גם אנשים שצעקו לנו: חיילים נהרגים ואתם מתעסקים בפלסטיק??? (מסתבר שלא טוב לאנשים שעושים בשבילם משהו....) אנשים חתמו על העצומה בלי לקרוא אותה, באותה מידה יכלנו לרשום "אני תומך במדינה בעלת שלטון צבאי כולל, וכדי לקדם מטרה זו אני מעביר את כל כספי לחשבון הבנק הבא.... חחחחח הייתה אחת שהחתימה את כל הבנים שלה על העצומה, והתחילה לנסות להיזכר איך הבן שלה ההוא חותם ואיך זה חותם.... הרווחתי שני לוחות קליפ!!! בכל מקרה, החתמנו יותר מ 300 אנשים על העצומה הזאת בפחות מ 3 שעות!

למעלה