סיפור לפני השינה

דספרדו

New member
סיפור לפני השינה

שיחה לפני השינה כעקרון החדר חשוך חוץ ממנורה אחת מסתובבת שמטילה על הקירות צורות המזכירות דגים {לא ממש שייך}. אני: אתה יודע ילד שאתה חייב כבר ללכת לישון הילד: לא רוצה לישון אני: ששששש…. אתה יודע שגם הצעצועים רוצים לשחק {מתבונן בי בעיניים גדולות, הוא אפילו לא ממצמץ לעזאזל} אני: כשאנחנו הולכים לישון והאורות כבים, מתעוררים הצעצועים... הוא: באמת? {ראבק על מי אני עובד הוא אמר ``באמת`` מתוך נימוס} אני: בטח, תראה את השפן הוא: זה לא שפן זה מיץ פטל אני: הוא גם רוצה לשחק עם החברים שלו הוא: עם האריה והג`ירף וגם הדינוזאור יש לו פצע הוא רוצה פלסטר והכריש הוא מחפש את אימא שלו וגם וגם האריה סימבה לא סקאר ורפיקי הקוף וזאזו הציפור {המרגיזה אותי עכשיו לאללה אגב} ורובין הוד הוא הוא עוזר לברווז הקטן ו.... {ברור שהשיטה של הסיפור לא ממש עובדת} אני: אמאאאאאאאאאאאא…..הצילו!!!!! אבל תודו שהתאוריה נחמדה.... B-)

מיה30

New member
ואני שואלת.....

עד מתי??? מה ככה כל פעם?? טוב אז אני מתנחמת....אצלי הם נכנסים למיטות ו....הופ...נרדמים להם... איזה כייף... תקנאו לכם.... מיה30 B-p

nely

New member
יש דבר כזה?

גלי לנו אתה סוד מיה!! בני כמה הם? שנה? חודש? יו מתה לדעת את הפטנט אך נרדמים מיד...אך? :cool:

לי28

New member
אצלנו...

ועד שנכנסים למיטה.. ועד שמגיעים למצב של מתחת לשמכה...זה כרוך בהמון המון סיפורים שירים ותירוצים. ורק הגננת אסתר היא זו אשר נותנת את הטון... ``מחר לא תקום לגן - לא תראה את הגננת אסתר`` ושהוא כבר נרדם אז גם היא הקטנה רואה שאפשר ללכת לישון כי השטח נקי ולא מפספסים יותר כלום (אלא אם היא נרדמה עוד קודם - שגם מצב נדיר זה קורה). אבל הכי נחמד..ממש הכי נחמד זה לשמוע אותם מדברים אחד עם השני שהם במיטה... מעבירים את חויות היום וסיפורי אחר הצהרים. שלכם לי28

t@gel

New member
מזל טוב על הודעת היום! H-)

שיחקת אותה :) שולחת לך את הפרס...

למעלה