סיפור כשפים

מדיאה

New member
אני מפרסם משהו בכלל??

אני מאמין בעצמי ובמה שאני יכול ליצור, האם זה דבר אסור? לא בסדר? והקשר שלי עם הרב כדורי איפה? האם אני כופה את אומנותי על אדם אחר? אני רואה כאן המון צרות אופקים והמון

Rensuare

New member
לא הבנת

אתה לא מפרסם, אבל אתה פנאט באמונה שלך יותר משהו פנאט בפרסום שלו, וזה רע. גם הרב כדורי לא כופה את אמונתו, מה פתאם? הוא פשוט אומר שיש חוטאים ו... אחרים (משמרות צניעות למשל) בוחרים לעשות דברים "לא יפים" לאותם אנשים, האם אנו שמים לב לדמיון במקרים, או שהפנאטיות עיוורה גם את יכולת ההבנה שלך? אתה פשוט לא מבין, אתה צר אופקים, כל כך צר אופקים עד שאני רואה מעט מאוד טעם בדיבור איתך. אני יכול באותה מידה להטיל כישוף זה או אחר שבו יעורב שמך, להחליט כי אתה הוא המוקד לכל צרותיי בחיים ולדפוק לך כדור בראש מטווח קצר (או לרמוץ לאבא´לה לעשות כך), רק אל תעז להאשים אותי בצרות אופקים, הא? תזכור שאולי אני בכלל צודק ותהיה קצת פתוח לכישופים שלי, הא? תחי מדינת קללות שדים ורוחות!

מדיאה

New member
דבר ראשון

אל תערב אותי בשום דבר שקשור ליהדות ודבר שני אני הגעתי לשלב שבו אני יכול לסמוך על הכשפים שלי כמו עם החיים שלי. וכנראה אתה לא הדעת לשלב הזה אבל שתגיע אליו, אתה כבר תבין

מדיאה

New member
אתה יודע מה?

אפילו אל תטרח להגיב אין לך שום זכות לשפוט אותי ואת פועלי למען עצמי ולמען אחרים, ומצידי אנהיג מהפכה אלימה. אני אעשה מה שבראש שלי להפוך אנשים לאבן או לאכול חדר שלם מלא בשוקולד אני לא צריך לשאול אותך ואת דעתך, אמרת שקיוות שפאנטים כמוני נעלמו ובוכן חזרנו ב-ע-נ-ק ואל תשווה אותי לבין לאדן לרב כדורי להיטלר או לגוש פסולת רוטט. יש לך בעיה עם הכשפים שלי, ב-ע-י-ה ש-ל-ך ואני מבקש שלא תגיב. בכבוד רב: מדיאה

Rensuare

New member
אני אשפוט

אני אשפוט אותך ואת אדון רב כדורי ואת אדון היטלר וכל גוש פסולת רוטטת שיתחשק לי. אני חושב שאתה אחד האנשים הכי פנאטים וצרי מחשבה שנתקלתי בהם. ה"כשפים", עד כמה שהם נראים לי בעייתיים, יהיו בעייתיים לך פי אלף בסופו של דבר, תזכור את דברי. אתה מוזמן לא להגיב.

Jerald_Admonds

New member
אנשים

אני מסכים עם שניכם... נכון אתה צודק בכך שאי אפשר להסתמך על הכשפים בצורה כזאת עיוורת ואובססיבית, אבל ברגע מסויים עוסקים בתחום מגיעים לנקודה שבה זה דבר שהם יכולים להסתמך עליו כמו שיסתמכו על ראיה.. נכון אלימות זה לא הפיתרון, ונכון אולי אדם יכול לטעות עם דבר כזה. אבל אני מאמין ביכולתו של מדיאה, אני מודע לה. והוא יודע מה הוא עושה ולא טועה לעיתים קרובות. למרות שעדיין לא צריך לפתור דברים כאלו עם אלימות. אלא עם דרכים יותר מלאות שלום... שי.

למעלה