סיפור כמו נלקח מ"מעייניהישועה"

טוהרtoar

New member
סיפור כמו נלקח מ"מעייניהישועה"../images/Emo63.gif

רציתי לשתף אתכם בסיפור מעניין על משהו שקרה לי לפני כמה זמן צ'יטטתי לי כהרגלי [בקודש?] בצ'אט של תפוז [כשעוד היו ימים שהיה לי זמן פנוי] ותוך כדי שאני שוב כהרגלי מתאכזב משוכני הצ'אט אני מגלה מישהו שגם +-באיזור שלי גם +-בגיל שלי התחלנו לדבר ודווקא השיחה זרמה די נחמד בקיצור, סוף סוף אור בחושך... בכל אופן, גם אני וגם הוא נכנסנו לזה מתוך חיפוש אחר איזשהו "סטוץ'" אבל משום מה הוא קצת נסוג אחור במהלך השיחה [הוא גם חיפש משהו מסויים] בכל אופן מכיוון שבאמת גרנו די קרוב וגם היה לנו טוב לשוחח יחד [ועוד דברים שלא נפורטם] זה כן המשיך אל עבר שיחה בטלפון אך שם הוא נשמע עוד יותר עייף וחסר רצון להפגש [וקצת מצונן
...] בכל אופן לאחר טיפה הא ודא התברר שהוא דתל"ש שבין השאר גם מעניין ומושך אותו מאמרים של הרב קוק. הוא הביע צער על כך שלא עלה בידיו אף פעם ללמוד זאת. אז אני בטבעיות הצעתי לו "אז אתה רוצה ללמוד את זה בחברותא?" ותגובתו [שבאיזה מקום הדהימה קצת גם אותי]: "בכיף למה לא" נכון להיום אנחנו כבר נפגשים די בקביעות מדי שבת לחברותא עם ספרים של הרב קוק. מי היה מאמין, מחיפוש אחר סטוץ' לחברותא... אין דבר כזה שאין דבר כזה...

למעלה