סיפור כואב מאוד

סיפור כואב מאוד

הכרתי איש מקסים גרוש ואב לילד בן 8. שמעתי את מצבו וממש לא האמנתי שיש מצבים כ"כ קשים. לפני כחודשיםם פוטר מעבודתו, מצבו הכלכלי הדרדר וכמובן שמצבו פגע במזונות הילד.גרושתו מבלי לברר את העניין מיד ניגשה לבית משפט וכאן היתה לו פקודת מעצר.הוא מתגורר בשכ"ד כמובן שלא יכל לשלם גם את שכ"ד, בעל הדירה שוחח עם האיש וביקש שיפנה את הדירה .הדירה פונתה לא היה לו לאן ללכת הוא החליט שלחיות בים זה הכי "קל". הוא לוקח את בנו אחת לשועיים אליו לביתו שבים ואומר לו השבת נעשה כייף חיים הים. הילד כמובן שלא מרגיש שזהו ביתו של האב.היום מצבו טוב יותר הוא שכר בית בן חדר אחד. אני חייבת לשתף אתכם במצבו .לא האמנתי שנכנסתי אליו הביתה, יש רק מזרן על הריצפה ומקרר קטןושמיכה פוך אחת זהו חבר'ה האמינו לי. לגבי משפחתו: יש שם נתק מוחלט.לא מתקשרים אליו בכלל ולא מודעים למצבו. הוא מספר שישנם ימים שהוא לא אוכל בכלל.שאלתי היא האם ישנם מצבים כאלה בארצינו החמה האמפתית? ואם יש לכם לתרום לאיש שמיכות חורף,צלחות,כוסות,קומקום חשמלי או אפילו פינג'ן לקפה טלויזיה, כל מה שיש יתקבל בשמחה. אני מקלידה וממש בצמרמורת איך יכול להיות מצב כזה.אז תודה לכולכם. ומאוד מעונינת לקבל מענה

פשוש69

New member
כמה שיותר מהר

היי תני לי פרטים כמה שיותר מהר לאן לשלוח את המצרכים הנדרשים כולל רשימה של הדברים שהוא צריך מייל: [email protected]

Rinattt

New member
גילת חמודה...

בואי אומר לך משהו... נניח, רק נניח שהבנות שלי היו אצל אבא שלהן במשמורת והייתי אני צריכה לשלם מזונות. ז"א שיש לי 24 שעות ביממה פנויות, נכון? נכון שאין משרות בעלות פוטנציאל בשוק... ונורא קשה למצוא עבודה... אבל אם אנחנו עדיין בהנחה שאין לי משמורת על הבנות ויש לי 24 שעות חופשיות... תהיי סמוכה ובטוחה שהייתי עובדת בכל עבודה אפשרית. אם זה מלצרות, משק בית ומה לאאאא... כשהתגרשתי והייתי צריכה בית, קורת גג לי ולבנות, עבדתי, רבאק כמה שעבדתי, לא יצאתי ולא ביליתי ולא ראיתי כלום... עבדתי ממשק בית למשרד... וישר לבנות, לבישולים ולטיפול בהן... אם תרצו אין זו אגדה... הרצל אמר תהיי בטוחה שלא אני המצאתי את המשפט... ולגבר יש את האפשרות לעבוד בבניין ועבודות אחרות, נכון שזה לא הכי נחמד, ונכון שהמשכורת לא מי יודע מה < למרות שחלקן כן > אבל זה כסףףףףףףףף!!! צר לי על חברך, אבל, במקום לדאוג לו למתנות בשר ודם, דאגי לדרבן אותו שכל עבודה מכבדת את בעליה, ושיתחיל לחפש... באמת, אם ויכולתי הייתי עוזרת... אבל העזרה הכי טובה היא בלדבר, להעיר ולהאיר לחבר... לדרבן ולנטוע בו כוחות נפשיים מחודשים... שיהיה בהצלחה...

פברואר68

New member
מעונינת לקבל רשימה : מה לשלוח לו

אנא שלחי לי מסר...... עם כל הפרטים של הריהוט...החפצים המזון הדרוש...בן כמה הילד? גם משחקים וביגוד לילד צריך? יש ביכולתי לעזור ולגייס חברים לעזור...... לאן לשלוח את האריזות ?

למעלה