סיפור כואבבבב

lovelylove

New member
סיפור כואבבבב

קצת קשה לי לכתוב על זה כי אינני רואה את ההתחלה והסוף בכל הסיפור הזה היכן זה התחיל ומתי הכל יגמר או שבעצם זוהי סתם פארנויה בתוך ראשי שלא נותנת לי מנוח . יש לי חבר כבר כמעט שנה הכל טוב ויפה אצלינו עליות וירידות כמו בכל מערכת זוגית אך אולי בעצם לא הכל כל כך יפה. לחבר המקסים שלי יש חבר שבהתחלה הסתדרנו דיי טוב דיברנו לעתים קרובות בטלפון ואחרי כל ריב שלי עם החבר רצתי לחבר הזה שלו.עד שלפתע יום אחד גיליתי את הפרצוף האמיתי שלו את האדם שכיום לא נותן לי לחיות בשקט. אני מרגישה תמיד שהוא עומד בנינו כל יציאה כל דבר קטן שאנחנו עושים הוא נימצא בקרבתינו .חבר שלי יודע שהבנאדם הזה רק פוגע בי והנוכחות שלו הורסת אותי אך יש לו את אותו התשובה הקבועה היחידה והברורה בשבילי:"תגידי לי מה אני יכול לעשות,איזה אפשרויות יש לי". הוא טוען שהוא אוהב אותי עד השמיים אך מצד שני לא מוכן לוותר עליו הגעתי למצב שרבנו כל כך קשה עד שראיתי כי הוא מעדיף את החבר על פניי אך אז הוא חוזר בו שנית ורץ לזרועות הפתוחות שלי ומבקש סליחה על הטעויות. אני כבר לא יודעת מה לעשות אך לצאת מהמבוך הזה אני לא מבינה מה לעזעזל כל כך קושר אותם להיות יחד הרי הוא אומר לי שאני האפשרות הראשונה שלו ואני אהבת חייו.לעתים אני לא מבינה למה אני צריכה את כל החבילה הזאת<את חבר שלי יחד עם החבר שלו>הרי אני לא ביקשתי חבילה ביקשתי רק את החבר שלי את הבנאדם שאני מאוהבת בו עד השמיים הבנאדם שאני מוכנה להקריב למענו את חיי.... אך עדין אני נימצאת בכזה בילבול אני לא יודעת אך להילחם בחבר אך להפריד בינהם בין הקשר השלילי הזה. אני לא רוצה לוותר על החבר שלי אך מצד שני לאט לאט אני מרגישה את העייפות להילחם ועוד רגע כאילואני כבר מוותרת.

סיפור כואב?

תלוי איך מסתכלים על זה. ראשית את סמכת על החבר הזה לכן חברך התקרב אליו יותר שנית יש לך זכות לא לאהוב את החבר שלו שלדעתי קצת מקנא במערכת היחסים שלכם והוא מנסה לחבל בה. את צריכה פשוט לא להתייחס לחבר ולהמשיך הלאה עם בן זוגך בכל יציאה פשוט להגיד שאת לא מגיעה אם הוא בא ולא להגיד לבן זוגך כל הזמן מי יותר חשוב פשוט תשימי את עצמך בצד עד שימאס לבן זוגך לא להיות איתך. חוץ מזה שאת יכולה לבחון את הקשר שלכם חמודה את לא צריכה צלע שלישית בקשר הזה. אני מתערבת איתכם שאתם בגיל 20-25 ? אם לא בני כמה אתם? את צריכה להיות אדישה לא להראות שאת מתעצבנת מכל זה כי ברגע שאת מרחיקה את החבר שלך ממנו הוא יותר יתקרב פסיכולוגיה הפוכה.

polegra

New member
לדעתי...

את לא יכולה להרחיק אותו מהחבר שלו לא יעזור כלום לכל אחד יש את החברים שהוא בוחרת לעצמו וזה לא אומר שהבן זוג חייב להסתדר איתם. נכון שלפעמים אנחנו רואים דברים שהבן זוג לא רואה או לא שם לב אליהם אבל כמו שאת מצפה שכמישהו מבחוץ רואה דברים לא תקינים במערכת יחסים שלך עם בן זוגך שישמור את זה לעצמו ולא ינסה לחבל ככה את מריכה לקבל את החברים שלו. אני רבתי הרבה עם ההוא על החברים שלא שאני לא הכי מסתדרת איתם...ולפני משהו כמו חודשיים חבר שלו קרה משהו שאמרתי בפורום אחר וקישר את זה לזוגיות שלו והחליט שהוא עוקב אחרי כל מילה כתובה שלי ורץ לספר להוא כל מה שאני כותבת וכמובן שזה הפך לריב נורא בייני לבין ההוא וביינו ובין החבר שלו עד כדי ניתוק היחסים בייניהם. אבל לפני שבועיים הבנתי שהם חזרו להיות בקשר וזה אחרי שאני כל כך נפגעתי מהרבה דברים ומאוד כעסתי , הכעס העיקרי נבע מזה שהוא אל אמר לי שהם חזרו להיות בקשר ואפילו נפגשו אבל הבנתי שהוא זקוק לחברים שלו כי זה חבר ילדות ולא משנה מה אני אגיד הוא צריך אותו וזה שונה מהקשר שלו איתי. אז אני לא אפגוש את החבר ולא אשמע על מה שהוא אמר עשה בילה איתו וכו... הוא יעשה הפרדה בין הזמן שלו איתי לבין הזמן עם החבר כי אין מה לעשות אלה קשרים שונים שממלאים צרכים שונים וצריך ללמוד לתת את המרח הזה. טלי

lovelylove

New member
תודה

תודה לכן על העצות שלכן אני אשתדל לקחת את העצות שלכן ולהנים אותן במערכת הזוגית שלנו למרות שקשה לי עם המצב הזה.אני לא מסוגלת לחיות עם העובדה שחבר שלי רואה שחברשלו מנסה לחבל לנו במערכת היחסים והוא לא "שם זין" סליחה על הביטוי.לעזעזל אני לא מבינה את זה אך אפשר לא לראות את העובדה שחבר שלו נימצא כל כך בנינו?! כניראה שאני פשוט צריכה להתעלם מהנוכחות שלו ואולי יבוא היום ואותו החבר ימאס לו שאני יושבת עם פרצוף חמוץ בכל פעם שהוא בקרבתי ופשוט יחליט לוותר על המפגשים עם בן זוגי בזמן שאנו יחד

orit281

New member
אפשר דוגמא? כי נראה לי

שזה בעיקר מפריע לך בגלל שהוא שם והחבר שלך לא מעדיף אותך באופן טוטאלי עליו. מה למשל הוא עושה - מסכסך בינכם? נדחף? לי זה נשמע כאילו (וסליחה מראש על הבוטות ואם אני טועה) שאת גילית את הפרצוף האמיתי שלו ואת לא רוצה יותר את קרבתו ואת לא מבינה איך זה שהחבר שלך לא חושב כמוך וזורק אותו גם. נראה שזה לא ממש משפיע עליכם כזוג את בעצמך כותבת שהוא לא מתייחס אליו ולדברים שהוא אומר. מניסיון כל ניסיון להפריד בין חברים רק מקרב ביניהם גורם להם להתקרב יותר ולך להראות רע, תחשבי על מה שכתבתי ואם יש שמץ של אמת - תעזבי את זה חבר שלך זכאי לדעה משלו. אם לא אז יש שיטה אחרת קלה יותר- לא משנה מה הוא עושה תעשי גם- הוא נדחף בניכים תדחפי בניהם מלכלך עליך תלכלכי עליו בקטנה לא בצורה מורגשת ככה שטיפין טיפין החבר שלך יפתח את העינים ויחליט לבד להפרד ממנו. מגעיל אבל עובד... במקומך לא הייתי יושבת עם פרצוף חמוץ בסוף ימאס לו ממך כי מי יכול להסתובב כל היום עם לימון מול העינים? בכל מקרה שהיה בהצלחה

Miss פטל

New member
../images/Emo123.gif

מוכר..לפחות אם הבנתי אותך נכון.. לבעלי היה חבר שהוא החשיב אותו לחבר הכי טוב. ה"חבר" הזה התחיל איתי בהתחלה, כשרק הכרתי את שניהם, למרות שידע שבעלי מעוניין בי, אחרי זה כמה פעמים אמר לי כל מיני דברים מגעילים על בעלי כדי לנסות לסכסך אבל מצד שני תמיד ביציאות משותפות היה כאילו כזה חבר טוב שלנו. אני כל הזמן נידנדתי לבעלי שהוא בן אדם רע ובהתחלה הוא לא האמין לי ואמר שאני טועה, אבל פעם אחת הוא עשה משהו ממש מגעיל ובעלי הבין שאני צדקתי תמיד ומאז עברה שנה שאנחנו ניתקנו איתו את הקשר. אם הידיד הזה שלכם, הוא כמו שהיה לנו, את צריכה להסביר לחבר שלך וכל דבר מגעיל שהוא אומר/עושה לך- ישר להגיד לחבר שלך -שידע מהכל! רק ככה הוא יראה את הפרצוף האמיתי שלו. חוץ מזה אם הוא תמיד יוצא איתכם ולא נותן לכם אפשרות להיות יחד לבד- תקחי אותו לשיחה ותגידי לו שיפסיק להידחף, בצורה בוטה וחד משמעית, שיהיה לו ברור. איך לחבר שלך זה לא מפריע??

g u r a

New member
בפעם הבאה שהוא מצטרף

לבילוי שלכם,,,
תנסי להביא חברה,שלא ישעמם לו..או שבסוף יצא שידוך
תביאי איתך
שלפחות תהיה אוירה רומנטית,,ושיבין את הרמז ..
סתם בהומור.. הרעיונות שנכתבו ממש נראים לי הולמים.

lovelylove

New member
חחחחחחחח

האמת שגם אני לא מבינה אך חבר שלי לא רואה את זה ויותר נכון לומר שהוא רואה ומודע למצב אך לא יוזם דבר בכדי לפתור את זה הוא עצמו יודע עד כה חבר שלו אינטרסנט צבוע ושקרן ולמרות זאת ממשיך לקרוא לו "החבר הכי טוב" כשאני שואלת אותו לגבי הסיבות שהוא נישאר חבר שלו ובעצם מדוע הוא מחשיבאותו לחבר אחרי הכל הוא עונה לי תשובה טיפשית:"לא יודע". לעזעזל אז מה אתה כן יודע זה לא ניראה לו הגיוני שחבר שלו פוגע בי בצורה נפשית כיוון שהוא כחבר צריך להיות בשבילי חומה ומצד שני גם לא ניראה לו הרעיון להתנתק מימנו אז אמרתי לו תבחר יש לך שני אפשרויות או שאני או שהוא והוא פשוט עונה לי שניכם. אני לא מבינה מה כל כך מחזיק בינהם הרי בסך הכל הוא גילהאת הפרצוף האמיתי של חבר שלו לא פעם אחת אז מה בעצם קורה פה?

לא סיפרת אם לחבר שלו יש חברה

לעתים כאשר לחבר טוב יש חברה החבר הותיק מרגיש בצד ומנסה לכבוש את מקומו בתחרות עם החברה, אולי זה מה שקורה בינך לבין החבר של החבר שלך.

למעלה