סיפור יפה לשבת

סיפור יפה לשבת

הנה סיפור יפה בשבת: "חמוץ מתוק", המספר על שינויים בחיים. החלפת עיסוק באמצע חיים, חברה חדשה, יציאה מהארון... באופן אישי הזדהיתי מאוד עם התוכן - זה ממש מורכב לעזוב מקצוע מבטיח ולצאת לדרך חדשה... עשיתן איזה שינוי גדול באמצע החיים? או שתקועות בתוך עבודה לא מספקת?

../images/Emo127.gif שווה

אמצע החיים ?? רובנו פה עוד לא בשליש מהחיים
אין כמו שינויים, ואם אנחנו לא עושות זאת אירועי החיים מזמנים לנו שינויים. השינוי הבא מסע סביב העולם
שבת נפלא

41מיקה

New member
רק תודיעי מתי ...

מתי את יוצאת לטיול סביב העולם , אולי אשקול להצטרף !

../images/Emo6.gif

לא נראה לי שתעמדי בקצב שלי
עד שתשקלי אני כבר יהיה שם.... המועד קרוב מידי בשבילך.

41מיקה

New member
מחר מתאים לך ?

טוב כמובן שצוחקת ... אבל הרעיון קוסם מאד ... אז מתי את נוסעת ? ... מאחלת לך נסיעה טובה ... מתי שזה לא יהיה , אבל הכי חשוב שיהיה עם מי , לבד זה לא כיף , אין עם מי לחלוק חוויות , תאמיני לי ניסיתי , היה מזעזע !

אווויייש

את כל הנסיעות שלי עשיתי לבד .......כשיצאתי מהארץ. אבל אייך שנחתתי לרגע לא הייתי לבד. זה הכי כיף לטוס בידיעה שאת נוסעת לבד ואופס שתיים זה תמיד ביחד. סוף החודש הבא!!!!
אז את באה ??

41מיקה

New member
לאן ?

מה את מתכננת ? די חם בחצי הזה של כדור הארץ ... על מה חשבת ? הקיצר , פשוט ספרי משהו , שתפי , אולי אענה לאתגר ... אם ימצא חן ... אני נשמעת הרפתקנית וספונטנית , לפעמים אני באמת כך ולפעמים אני פשוט בטטה ! נראה .... תלוי בתוכניותייך ! מיקה

צודקת. הכותבת היא בת שלושים וקצת :)

אבל איך יכולתי לכתוב, שהיא עשתה שינוי בשליש החיים? :)) מסע מסביב לעולם. אני אפילו לא יכולה לחשוב על זה מרוב שזאת נראית לי פנטזיה...

למעלה