סיפור ילדות מצחיק

tairon

New member
סיפור ילדות מצחיק

שהייתי בן3 לערך אל תתפסו אותי במילה (קחו חצי שנה לפה או לפה) אימא שלי החליטה על יום חופש שזה כלל אי שליחה שלי לגן ואי הליכה שלה לעבודה מה שנקרא יום יום ים וזה מה שעשתה לקחה אותי ואת עצמה לים.. כבר אז הייתי מה שנקרא עצמאי בשטח אולי אריאל זליבר כתב עלי את השיר? WHO KNOWS אימא שלי בהיותה תולעת ספרים ישבה לה בסבבה של החיים עם ספר ביד שאני משוטט לי על קו המים בונה ארמונות זוכרים כף חול ודלי ומגרפה .. אבל בהיותי משתעמם מהר הרחקתי מעט והלכתי לתור עולם בים אימא שלי שהחליטה להרים את העינים מהספר ולבדוק מה הזאטוט מעולל קלטה לפתע שפשוט אין ילד נכנסה להיסטריה זרקה הספר והחלה לחפש במרץ החיפושים לא העלו דבר כי באותו רגע שהיא חלפה ממש לידי אני התיישבתי ליד משפחה שאכלה אבטיח כמובן שהצטרפתי לאכילה ולכן היא פיספסה אותי רצה למציל כמובן אלא מה..קריאות ברמקול וכלום ..אין ילד אז אחרי שעה וחצי שנמאס לי מהטיולים וגם התעייפתי ניגש העצמאי בשטח למציל מושך לו במכנסים ואומר לו ``אימא שלי הלכה לאיבוד`` בפסקנות נחרצת כמובן שלאתר את אימא שלי הלך יותר מהר מאשר אותי ואז כמובן שהלכנו מיד הביתה... ושם היא סיפרה לכולם על המעללים של התכשיט ודוד שלי ששמע את הסיפור גער בה על חוסר האחריות שלה למחרת הדוד שלי החליט לפצות את הזאטוט ולקחת אותו לסיבוב במרכז העיר לגלידה בהיותי חובב מים ידוע המזרקה שבככר נקלטה לי בעין ונעמדתי שם ולא רציתי לזוז אז דוד שלי החליט שהוא ישאיר אותי שם ויגש להביא את הגלידה אז העצמאי בשטח כמובן שלא נשאר במקום לאורך זמן כי העין קלטה יונים וזה יותר מענין מהמזרקה אז התמונה הבאה היא ותנסו לדמיין אותה.. דוד שלי עומד ניצב מול המזרקה בשתי ידיו שתי גביעי גלידה ו.....אני לא שם! אז כמובן ששני גביעי הגלידה נזרקו ללא שטעמו מהם והדוד שלי החל בריצה מטורפת של חיפושים אחר הזאטוט האבוד שהגיע למצב של חוסר אונים מוחלט נעמד מתנשף העינים השתוללו לכל כיוון אפשרי ואז חש במשיכה במכנסיו מביט כלפי מטה כמובן שזה היה אני בשאלת השאלות איפההההה הגלידה שלי?????? לקח אותי ביד ואמר אין גלידה הביתההההה

אהובה.א

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אתה גדולללללללללל מתה על הסיפורים המבדרים שלך. היום..... בתור אמא לשני זאטוטים קטנים מבינה היטב על מה אתה מדבר. וזה עושה לי כל בוקר את היום מחדש ובכייף. אתה פשוט גדול. אל תשתנה , בחור. מתה עליך אהובה

למעלה