סיפור - חלום

סיפור - חלום

אני מנצלת את זה שאני ערה בלילה באופן קבוע כבר שבועיים כדי לכתוב חלום שחלמתי ולהפוך אותו לסיפור.
מקווה שאצליח :)

הייתי כל כך חרמנית שבאתי לראות גברים מתאבקים, חשבתי לעצמי שאם אני לא רואה גוף ערום אצלי במיטה, לפחות שאני אראה אותו חצי ערום מתאבק עם מישהו חצי ערום אחר...
לגמרי לא עושה לי את זה, אבל כשאני חרמנית השכל שלי רוב הזמן בתחת.
נכנסתי למכון האבקות, גברים מזיעים, קעקועים, מכות, עניינים, התנשמויות.
פפפפףףף...
הייתי שם רבע שעה עד שאחד המאמנים פנה אליי
גבר שרירי, מסוקס וגבוה, עם קעקוע ביד... שרק מכנס לגופו.
יא אללה איזה שרירי בטן.
הוא מסתכל עליי "מה את צריכה?"
"אני רוצה להתאבק עם מישהו"
הבן זונה התחיל לצחוק עליי...
"את מה?"
"אני רוצה לזיין למישהו ת'צורה במכות."
צחק עליי עוד יותר.
"את קטנטונת, לא תצליחי לזיין לאף אחד את הצורה, לכי הביתה"
לא זזתי, הייתי עקשנית ובגלל שהייתי עקשנית... הוא הסתכל עליי עוד קצת ואמר לי
"תקשיבי, יש בקומה שניה האבקות פרטית, תעלי ותגידי שאני שלחתי אותך"
עליתי לקומה שניה ברגל וכשהגעתי למסדרון אני רואה בחורה יוצאת, מחייכת אליי ומנגבת את הזיעה מהצוואר...
לא היה שם שום דבר מלבד מזרונים, כמה בקבוקי מים ובחור גדול רק עם מכנס... שלגמרי היה כמו בפנטזיות שלי.
ואני כזה "היי"
הוא מסתכל עליי ואומר לי "אני אוהבת קטנות"
"אני אוהבת את איך שאתה נראה"
גוף אלוהי עם ריבועים בבטן, פנים יפות, שפתיים חושניות, עור מוקה ועיניים ירוקות. גבוה, בערך 1.90.
"אז מה עושים פה?" שאלתי.
"אז ככה - אנחנו מתאבקים ואם אני מצליח לנצח אותך אז אני מזיין לך ת'צורה, האמת? אני לא חושב שתהיה לי שום בעיה עם זה..." אומר לי בחיוך שובב.
חשבתי על זה קצת ואמרתי לעצמי, שאין לי מה להפסיד , גם ככה אני צריכה זיון.
"הולך"
נשארתי עם גופיה ותחתונים ועוד לפני שהספקתי לחשוב הוא הסתער עליי, הפיל אותי וריתק אותי לרצפה.
"זה לא פייר, לא הייתי מוכנה"
הוא קם ממני ונתן לי יד שרירית שהעלתה אותי כלפי מעלה.
כשהוא שכב עליי הרגשתי את הכוח שלו ואת החום שלו וכמה שהוא חרמן...
עמדתי מולו ואז הוא הסתער עליי שוב, אבל זזתי הצידה, זה היתרון של קטנות - המהירות.
צחקתי עליו.
הוא הסתכל עליי, מחייך והסתער עליי שוב.
הפיל והצמיד אותי לרצפה ודפק לי את הנשיקה הכי מטורפת והכי עדינה שיצא לי לחוות בכל 32 שנותיי.
הוא לא הפסיק לאכול אותי ולא יכולתי לזוז, נאנחתי ופשוט טרפתי אותו. הייתי כל כך חרמנית...
ואז הוא הפסיק, קם ממני והתחיל להתפשט.
התפשטתי גם, זה התחיל למצוא חן בעיניי.
ברגע שהתחתון ירד, הוא הסתער עליי והצמיד אותי לקיר, ריתק לי את הידיים מעל הראש והרגשתי את הזין הגדול שלו מתחכך בי. הוא נגע בי בעדינות ובאיטיות, כל הדרך עד לכוס הנוזל שלי.
הוא נגע ואני התנשמתי.
החדיר אצבעות, התעלל לי בדגדגן והסתכל לי בעיניים עד שעצמתי אותם מעונג וכשפקחתי אותם הוא הסתכל עליי שוב.
לפי הנשימות שלי הוא הבין שאני עוד שניה גומרת, הוציא את האצבעות שלו, נגע לי בדגדגן ואני התחלתי לצרוח.
עשיתי שלולית על הרצפה, כל המזרון התרטב אבל לא היה לו איכפת, הוא היה צריך להחזיק אותי שאני לא אפול.
אחרי 10 דקות שחזרה לי האנרגיה...
"מתאבקים שוב?"
"בטח"
הוא כבר שם קונדום.
ואני רק עמדתי שם, מחייכת חיוך שובב, לא זזה.
במרחק קטן לא צריך לרוץ, אבל הוא רץ אליי בכל זאת, זה בטח ירגיש כמו רכבת מתנגשת בי.
אבל לא, הוא האט כשהוא הגיע אליי וליטף לי את הלחי, הסתכלתי לו בעיניים וראיתי את הרעב הזה.
נתתי לו בוקס בבטן, שיהיה אמיתי קצת.
ואז סטירה. ואז שרטתי אותו.
כשהוא יצא מההלם, שרטתי אותו שוב, הוא החזיק לי את הידיים בחוזקה, אבל נשכתי אותו.
ואז התחלנו להתאבק באמת וכל אותו הזמן הזין שלו עמד. ממש חזק.
נפלתי על הרצפה כשהוא שם לי רגל מאחורי הברך. ניסיתי להיאבק בו אבל הוא היה יותר חזק ממני.
כדי שאני לא אוכל להאבק בו, הוא ריתק לי שוב את הידיים מעל הראש וחדר לתוכי בבת אחת.
נאנחתי מהנאה. הוא נשאר בתוכי בלי לזוז, מסתכל לי בעיניים...
"פאק, עוד"
"עוד?"
"כן"
במשך 3-4 שעות הוא זיין לי ת'צורה כמו חיה, למרות שהיו עוד בנות שבאו וראו שהוא עסוק, הן פשוט הלכו.
הגמירות, הצעקות והצרחות שהלכו שם, הגיעו עד לקומה הראשונה, כמה מאמנים באו לראות מה קורה פה, אבל אנחנו בכלל לא שמנו לב, היינו עסוקים לגמרי אחד בשניה.
באחת מהמנוחות שלנו הוא סיפר לי שבנות נשארות פה רבע שעה - חצי שעה גג כי הן לא יכולות להמשיך יותר.
אני היחידה שנשארתי 3-4 שעות עם חרמנות כזאת גדולה, שהוא חייך כל פעם שהתחלתי לשרוט אותו ולדרוש עוד.
כשהתחילו לצעוק לנו מלמטה "חבר'ה סוגרים, יאללה, יש מחר גם"
התחלנו להתלבש ואז הוא אמר לי שהוא רוצה שאני אהיה הלקוחה הקבועה שלו כי "סקס כזה טוב לא היה לי המון זמן" ו"את לא צריכה לשלם לי"
אז אמרתי לו ש -
"אני מקבלת גם בבית..."
ואז ירדתי למטה, כמה מאמנים שלא רצו להפריע חיכו שם כדי לראות מי זו שהעסיקה את המתאבק שלהם כל כך הרבה שעות.
חייכתי אליהם ואיחלתי לילה טוב.
ראיתי אותו מחייך אליי וכמה מאמנים הקיפו אותו כדי להקשיב לסיפורים ולטפוח לו על השכם.
"אני עייף, יש גם מחר."
גיחכתי בצד.
"סערה חכי לי, אני בא ללוות אותך הביתה"

מקווה שאהבתם :)
בוקר טוב

etai677

New member
נו, יופי....

עכשיו מה אני אמור לעשות עם הזיקפה הזאת על הבוקר??

bartzvi

New member
המלצה שלי .... תתחילי להעלות

עיגולים ולא ריבועים

סורי :)

את פורום יחסי שליטה אני מכירה כמה שנים, אף פעם לא מצאתי שם את מקומי.

לא

אל תחפשי את מקומך בפורום ולא זו כוונתי ולא זו המהות ,
התכוונתי שתחפשי לך את הפרטנר המתאים במציאות ...

למעלה