סיפור חיים...

שפר עליך מזלך, טומי

לא רק בגלל שחייך הוחזרו לך אלא בגלל ההחלטה לחיות אותם כמו שצריך. יישר כוחך. מחר 31.8. תמלאנה 4 שנים למותו של אישי. הלך בבוקר בריא לעבודה ולא חזר-התקף לב פתאומי בגיל 56. אנחנו לא עושים אזכרות. זוכרים כל הזמן - גם אם יש חיים אחרים. חוגגים לו יום הולדת בפיקניק משפחתי.

magy

New member
אני מקנאה בכח הרצון שלך

יש לך איזה טיפים לחבר´ה? מוכן להזרים מהמרכז, דרך איזה צינור מתחת לאדמה, כמה גרמים של עידוד? ושיעורי עזר?

טומי*

New member
התטערתי לשמוע את מה שקרה...

לצערי אחוזי ההצלה בדום לב בסביבות 17% בארץ אחת הסיבות לאי ההצלחה שאנשים ז"א הציבור לא יודע ולא עושה החייאה עד בו מ.ד.א.

מבינה אותך היטב

גם הצצתי למלאך המוות לתוך האישונים אך הברחתי אותו. מזל שחברך חיים היה במקום .

israel7

New member
טומי היקר,,,,,../images/Emo13.gif

כהונגרי להונגרי,מאוד ריגש אותי סיפור החשיפה שלך,אני כבן הארץ הזאת (היגעתי בגיל חודשיים ממחנות המעפילים בקפריסין)אשר נילחם במלחמות ישראל ניזכר דווקא במלחמת יום כיפור,שהייתי במצב של "מפה אני לא חוזר חי"ואז גמלה בי המחשבה לראות את החיים בפרספקטיבה אחרת,ואני משתדל מאוד ליישם זאת היום,בדיוק כפי שאמרת"חיה את היום" אני שמח שאתה איתנו,,חזק ואמץ ושנישמע אותך עוד הרבה בפורום,, שלך בידידות ישראל.

israel7

New member
טומי היקר,,,,,../images/Emo13.gif

כהונגרי להונגרי,מאוד ריגש אותי סיפור החשיפה שלך,אני כבן הארץ הזאת (היגעתי בגיל חודשיים ממחנות המעפילים בקפריסין)אשר נילחם במלחמות ישראל ניזכר דווקא במלחמת יום כיפור,שהייתי במצב של "מפה אני לא חוזר חי"ואז גמלה בי המחשבה לראות את החיים בפרספקטיבה אחרת,ואני משתדל מאוד ליישם זאת היום,בדיוק כפי שאמרת"חיה את היום" אני שמח שאתה איתנו,,חזק ואמץ ושנישמע אותך עוד הרבה בפורום,, שלך בידידות ישראל.

למעלה