הדרדסית הנשית
New member
סיפור חייו....../images/Emo63.gif
הוצאתי קולות חרישיים, אנקות חלשות וגבוהות, בזמן שהוא עינג אותי. זה היה מדהים. זה היה סקס פשוט מדהים כמו תמיד
. וכל הזמן הזה, הוא עם הפרצוף שלו, פרצוף של עצוב. כאילו אני לא מספיק טובה בשבילו ככה אני מרגישה שהוא עושה את הפרצוף הזה. אבל אני? מה איכפת לי? אני נהניית. והנה הוא גמר, והוא נשכב לידי. שם את ידו עליי, ומזיל דמעה. לפעמים, נדמה לי, כאילו שהעבר לא נשכח לא נחתם ולפעמים הוא בוכה כן הוא בוכה מתחיל לבכות ולהשפריץ דמעות לכל עבר. והבכי שלו רק חרישי, עד שהוא משתתק. ואז הוא שוכב לידי איזה חצי שעה. ואני מרגישה ממש טוב מהסקס כמובן, הוא מניח עליי את היד, ומחליק אותה מהראש, לשפתיים, על הבטן במורד גופי. הוא רועד קצת, עוד מהבכי. ואני חושבת, שזה היה הסקס המדהים ביותר שאי פעם היה לי. ואני מרגישה שכאילו אני כמו האימא שלו אני צריכה לפתוח את אותה תיבת פנדורה ולתת לו להתרוקן טוב אז יום אחד החלטתי שזה מה שאני עושה, אבל הפעם זה לא יקרה במיטה בלילה בזמן כל כך אינטימי אז החלטתי לעשות ארוחת ערב ואת הילדים שמתי אצל ההורים ופתחתי איתו בשיחה ואמרתי לו אני רוצה לדעת מה עובר עליך ספר לי... ואז הכל יצא אימא שלו התעללה בו שהיה קטן, היא הייתה אלכוהליסטית והחריכה אותו לשתות כילד היא שלחה אותו לעבוד בגיל צעיר ממש בגיל עשר וכל מה שהרוויח הייתה לוקחת ממנו והכסף כן הכסף בעיקר הלך על השתייה שלה, והוא לא יכול לשכוח את יום הולדתו השלוש עשרה בבר מצווה שלו שהיא אמרה לו קנה לך מתנה מהכסף שהרווחת והיה חסר לו קצת כסף והוא ביקש ממנה השלמה ואז היא אמרה לו אתה חייב להחזיר לי בקרוב, והוא סיפר עוד הרבה דברים שפשוט השיער שלי עמד. הצעתי לו ללכת לפסיכולוג לשיחה הוא נושא על עצמו צלקות ילדות לא קלות, והוא מסרב בכל תוקף, ואני ממש חסרת אונים, מה לעשות איתו לא יודעת? אני לא מקצועית, וזה קצת פוגע לפעמים בחיי האישות שלנו כי תמיד בלילה שהולכים למיטה לישון ואולי קצת לפני זה מתעסקים כמו כל זוג רגיל צפים להם כל המשקעים האלה...ממש כמו חרא (תסלחו לי על הביטויי) ואני מאוד אוהבת אותו וכואב לי מאוד על כך, והיום כן היום הוא בקשר איתה עם האישה הנוראה הזו ה"אימא" שלו והיא כזו צבועה החיוך שלה וכל התנהגותה אני כל כך סולדת ממנה שהיא באה לביקור, לפעמים אני תמהה איך זה שיש אמהות שכאלה בעולם בכלל? אני אוהבת אותו כל כך הוא חלק בלתי נפרד מחיי ואני רוצה לעזור לו אבל הוא לא מוכן לקבל עזרה מקצועית ודרך אחרת בכלל...ואני לא יודעת מה לעשות? שבוע טוב לכולם ככה כדרך אגב
הוצאתי קולות חרישיים, אנקות חלשות וגבוהות, בזמן שהוא עינג אותי. זה היה מדהים. זה היה סקס פשוט מדהים כמו תמיד