סיפור חדש - שלי :)

R E M U S

New member
סיפור חדש - שלי :)

אני לא יודעת לאן אמורים לשרשר סיפורים אז הפעם פתחתי הודעה חדשה אני מקווה שזה לא מפריע לכן.. הסיפור: פרק 1: יום-חופשי אורלנדו בלום, סופרסטאר מדרגהה ראשונה. החיים שלו הם חיים, כמו של כל בן אדם אחר. הוא נראה מיוחד, חתיך הורס, שובר לבבות אבל אפילו לו, יש חברה. אפילו הוא שהחיים שלו בשמיים, יש לו רגשות. הוא מאוהב. כל יום שהסקסי, גיבור הסיפור, מדליק את הטלוויזיה, הוא רואה את החיים שבחוץ, חדשות, תצוגות של דוגמניות. תאמינו - או לא אבל, אורלנדו בלום דואג לחיים שלו, ואפילו לקריירה שלו. הוא חושש שיגמרו שנות חייו, שנות היופי, שנות ההנאה, שנות הקריירה. הוא דואג שערמת המעריצים הגבוהה תיתפורר ותפוג. וכשיש לאורלנדו יום חופשי, הוא נהנה. "אורלי, סוף סוף יום חופשי" כריסטי נשקה לצאוורו של אורלנדו ונשכבה על הספה הרכה. אורלנדו לא התנגד לה הוא נגרר אחר עניבתו הנימשכת לנשיקה חמימה. "גם אני אוהב אותך כריסטי," אמר אורלנדו הרגיל לביטוי האהבה של כריסטי: נישיקות, משיכת עניבה וכל צורה אחרת שמושכת אותוט לסקסיות שבה. הרי איך הבחורה לא יכולה לתפוס את עיני הגברים ועוד איך לא את הסקסי שבהם? מה חסר לה לנערה-אישה זו שאורלנדו יכל להיות אביה? יש לה עיניים סקסיות, שפתיים בדיוק בעובי המתאים, גוף חטוב, 90,60,90 מידה של דוגמנית צמרת והכי מושך בה (או כך חשב אורלנדו) היה השיער הגולש לה עד לישבן חלק ופרוותי, נעים לליטוף, בלונדיני.. כל נערה בגיל העשרה הייתה חולמת לגוף שכזה. בפגישתם הראשונה, של כריסטי ואורלנדו, הם נפגשו (או יותר נכון כריסטי משכה אותו בעינייה הירוקות החתוליות) בנמל הירידה של צילומי הסרט "שודדי הקאריבים" כריסטי בדיוק תפסה את אורלנדו בתילבושת הסקסית שלבש, השיער הרטוב ועיניו המשגעות נעצו בה מבט מופתע. ושם איך אפשר שלא להזמין אותה לבית קפה? (ובמקרה שלנו, לא להזמין אותו לכוס מיץ שיצא מהמקרר). "אז.. בא לך לצאת היום או שנישאר בבית, אני יכולה להיסתפק בכמה נשיקות, חיבוקים.." היא רמזה. אורלנדו ידע על מה היא רמזה. אבל מצב רוחו מנע מאורלנדו להיכנס למיטה ביום שמש שכזה, להיתקע בבית היה אפשר לחשוב שהאישה שעומדת מולו פריקית. "אני אוכל להסתפק בטיול בפארק.. " אמר אורלנדו ופיהק פיהוק קטנטן על-מנת לא להעליב את ארוסתו. מצב רוחו הידרדר לאחרונה בגלל המניעה של מפיקי "הארי פוטר וגביע האש" להשתתפותו כנער בלונדיני ("אתה לא מתאים מדי אתה זקן") איך אורלנדו בלום לא התאים? הרי לכל סרט הוא מתאים, למה הפעם לא? גם אותו הדאיגו השאלות. "אורלי..." פלטה כריסטינה שהחיוך מלבין השיניים כבה "אני הולכת להתלבש" היא השתכנעה שהגבר שיכל להיות אביה לא יצער אותה ובטח לא ביום שטוף שמש. ובעד טיול בפארק, די ברור שתסלח לו בערב כשחיבוקיו יעטפו אותה בשרשרת של חמימות. אורלנדו הרגיש הקלה מעטה. רוב הפעמים שהוא דחה את כריסטינה היא הגיבה בצורה רעה ("אני חושבת שלהיות איתך היתה טעות אורלנדו, תמיד עסוק מידי בישבילי") אבל תמיד בסוף נישקה אותו והצטערה. כריסטי ידעה מראש מה מצפה לה בחיי אורלנדו בלום, הרבה קריינים, נשיקות עם אחרות וסצנות סוטות במידה שלפעמיםן עברה את הקו האדום. הכי הציק לכריסטי, המבטים הנשיים, סקסיים ומטריפים שנתנו בו השחקניות, כאילו הן קורצות לה ואומרות "אורלנדו כבר שלי.." אבל זה לא היה כך, היא ידעה ומישום מה הספק הזה עלה לה על העצבים. כריסטינה חזרה ובשתיקה הם יצאו אל הAudi אוטומט שחנתה בפינת בית המנוחה. ("אני חלא מבינה למה קנית את הזבל הזה כשאתה יכול לקנות רולס רויס," אמרה כריסטינה לאחר שראתה את ה"גרוטעה" מוחנה ליד ביתם הפרטי אך אורלנדו המשיך להיתעקש עליה) הם נסעו ופטפטו על סלבריטאים שנראים נורא או מתדרדרים ("בריטני ספירס הזו ממש פרחה מדרגה ראשונה") אפשר היה להיתפוצץ ממידת הריכולים שיכלה לפלוט כריסטי על כל השחקניות שנחשבו "סלבריטיס גדולות" ("קיילי מינו הזקנה הזו כבר הידרדרה מספיק בשנות השמונים – 80") לעשן הסיגריה שהחניקה את המכונית אורלנדו פתח את החלון האוטומטי שאהב לסגור, לפתוח ושוב הפעולה מחדש. 'פארק לאומי למטיילי רגל' השלט היה תלוי מול מדרכות הפארק המזוהמות בפחיות קוקה קולה חצי מלאה, עטיפות השלגונים ואיך לא טיטולי תינוקות. ("איכס, זיהום פארק זה נורא," אורלנדו פצה את פיו לאחר כמה שעות של הקשבה לכריסטי) "עדיין.." הוא התחיל משפט שלא הסתיים בעיתו. "מה עדיין??" כריסטי נכנסה ללחץ, 'עדיין מה?' שאלה את עצמה. אולי הוא יעזוב אותה? אך החששות לא פינו מקום להקשבה והמילים רצו בראשה והתעקלו לאט לאט.. "עדיין אני לא מאמין שאני יכול לצאת עם מישהי שיכולתי להיות אבא שלה," אמר אורלנדו. זהו, עכשיו אם היא לא תרצה יותר לדבר איתו כלום לא יעזור,או שפשוט היא תחטיף לו סטירה (וכשבנות נותנות סטירות, זה לא כמו בסרטים עם הגברים), ואולי היא תתחיל לנאום שוב את נאום 'הגיל לא חשוב' על החיים ועל המוות. "אורלי-" היא התחילה לדבר אך אורלנדו קטע אותה במשפט האהוב על האישה-נערה שעמדה מולו: 'אני אוהב אותך' "אנ אוהב אותך" זהו, היא סלחה לו, היה אפשר לראות את זה בפנים שלה שעטו הבאה שמחה. היא נשקה לו ארוכות... והחלום התנפץ - ♥ "זינג" ושוב קולה של המצלמה הארורה הרסה לאורלנדו שלנו את החופש. 'לא שוב..' אך זה היה מאוחר מדי המצלמה צילמה אותם בקטע הרומנטי-דרמטי שהיה אפשר להכניס לסט ועוד מול החתיכה הזו מהסרט פשוט חוסר-מזל בולט. "כאן אורלנדו בלום, שלום אורלנדו מה יש לך להגיד על המחווה הרומנטית הזו?" אורלנדו לא רצה לענות, הוא רצה להראות לשדרנית הזאת שזה יום חופש ואמור להיות לו לשם שינוי קצת חופש וגם ממנה ולפעמים רצה חופש גם כריסטי. "אני נהנה מהחברות שלנו, אבל עכשיו, אם תסלחי לי, יש לי יום חופש" הוא סיים את דבריו וההמולה שהייתה סביבו החלה להתפזר אט-אט. כריסטי, נשארה מאחור. "את החברה החדשה של אורלנדו?" זו הייתה בלונדינית עם עיניים לא תואמות גופיית טריקו לבנה וטייץ צמוד. "כן, ואנחנו חברים כמעט חצי שנה אז אני לא כ"כ אוהבת שאת משתמשת בכינוי 'חדשה'. ה'גבירה' האופנתית התקדמה אליה בסנוביות והניעה את הישבן מצד לצד. "כן, גם אני החברה שלו.. כבר שנה.. "

T u r n e r 1

New member
יפה מאוד! אבל...

לא כל כך הבנתי... כאילו את העלילה... אבל יפה מאוד! נהנתי לקרוא

R E M U S

New member
בינתיים,

אין עלילה כ"כ.. זה היה רק תיאור של החיים שלו, ומתח סופי.

איילה ל

New member
יפה!!!

איזה כישרון!!! הסיפור היה ממש מגניב!!! רק לא הבנתי כל כך את הסוף...

R E M U S

New member
הסוךף הוא שהאישה

הזו, היא אומרת שאורלנדו בוגד בה..

איילה ל

New member
אהא

אהההה הבנתי!!! ואני מוסיפה משהו בשביל המתח.... טאם טאם טאאאאאאם! (כמו בקטעים האלה שאומרים אני בהריון! או אני לא יכולהל התחתן איתך כי... אני הבת שלך!!!) עזבו.. לא משנה אני טיפה דפוקה עכשיו...

Number One1

New member
כל הכבוד!

קבלי ח'ח
לא הבנתי ממש את העלילה אבל לא נורא.... (עוד טיפוס שקולט ממש לאט... *אהמ אהמ* אני *אהמ אהמ*...)

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gif-איזה סיפור חמוווד...../images/Emo9.gif

מצפה בכליון עיניים לפרק 2!!...

נצל"ש-ואווו!!---->>בננות כנסו לכאן!

למי שקיבלה או קנתה ראש 1, מצורף לשם ספרון קצר עם 2 פרקים מתוך ספר חדש שיצא לאור לספר קוראים:'ארמדין,חרב אלף הראמות'..ואני חייבת להגיד שזה סיפור מהמם!!!!, זה סיפור פנטזיה,שמזכיר במי-קצת את שרה"ט, בעיקר כי יש שם אלפים ואורקים..תקראו, זה ממש יפה בהזדמנות שאני אוכל לקנות את הספר אני קונה, כי זה מהמם!! *המלצה שלי...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאין לי ראש1 ^^;;

איפה R A M U S כתבתי לה תגובה לסיפורה....-_-"

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifיפה..

סגנון כתיבה לא רע בכלל
! אמ.. מ'ס תגובות
:
"אורלנדו ידע על מה היא רמזה. אבל מצב רוחו מנע מאורלנדו.." לא יודעת, יש בעיה בניסוח, אורלנדו ידע ואז פתאום את כותבת מנע באורלנדו? זה כאילו את כותבת מהזווית שלו ואז פתאום מהזווית של המחבר (מחברת). וזה יוצא די מוזר. תחליטי מאיזה 'כיוון ראייה' את רוצה, שלך או של אורלנדו?.
אמ... במציאות לאורלנדו יש חברה בשם בשם קיית. אז מי זו קריסי? מתי הוא נפרד מקיית? וגם ב'שודדי הקאריביים' מה קריסי שיחקה שם?
אם את רוצה שהסיפור יהיה אמין אז שיתבסס על עובדות אמיתיות.
"תאמינו - או לא אבל" חח... "תאמינו או לא-אבל"
משום מה בסיפור שלך אורלנדו משודר כמישהו סנובי ויהיר, "המניעה של מפיקי "הארי פוטר וגביע האש" להשתתפותו כנער בלונדיני ("אתה לא מתאים מדי אתה זקן") הדגש|איך אורלנדו בלום לא התאים? הרי לכל סרט הוא מתאים למה הפעם לא? גם אותו הדאיגו השאלות" אורלנדו זקן? בהשווה לנערים שעכשיו שם בהחלט כן. וגם מעצם הניסוח של המשפט נראה אורלנדו כמישהו מתנשא כזה 'כל הסרטים מתאימים לשחקו כמוהו'.
שלפעמיםן-לפעמים, הAudi=?
"אורלנדו פתח את החלון האוטומטי שאהב לסגור, לפתוח ושוב הפעולה מחדש| אה? לא הבנתי...
"פארק לאומי למטיילי רגל" אין כזה דבר, עם כבר אז פארק לאומי, ואם את מתעקשת אז לא למטיילי רגל אלא הולכי רגל
לא הבנתי, אם הם מאורסים, וכנראה שכבר כולם יודעים מזה, למה שהעיתונאית תשאל "כאן אורלנדו בלום, שלום אורלנדו מה יש לך להגיד על המחווה הרומנטית הזו?"
לא הבנתי את הסוף. אמ.. יש בסיפור שלך יותר מדי סוגריים, לא יזיק גם יותר תיאורים ורגשות. בהצלחה

למעלה