סיפור חדש: מגיל 10 ל15.

TakiGirl

New member
סיפור חדש: מגיל 10 ל15.

שלום יומניקו, זו מאיה (טוב נו זו איה.) איך עבר עליך היום? אצלי היה היה משוגע, קמתי בבוקר הלכתי דגנים וכמובן רבתי עם יונתן (נוו טוב זה ניני.) וחשבתי על אירועי אתמול... זה ממש לא הגיוני! תוך כמה דקות הפכתי מבת 10 שובבה ועושה שטויות, לבת 15! מה אני אלבש? אין לי בגדים לגיל שלי.. ת'אמת חשבתי לקחת מארון הבגדים של אמא, אני יודעת שאסור.. וגם ניני בטח יגיד לי שזה אסור.. כי אני זוכרת את הפעם האחרונה שנגעתי בבגדיה של אמא, זה היה כשהייתי בת שש ושעמם לי מאוד.. ואז באותה תקופה התגעגתי מאוד לאמא.. אז הלכתי לארון הבגדים שלה והוצאתי את שמלת הערב הכי יפה שלה (זו עם הנצוצות..) וכמובן ניני אמר לי לא לגעת.. ואז אבא כעס והתעצבן ואני בכיתי בפינה.. היום חשבתי לי מה אני יעשה כשאני אגיע לכיתה הגבוהה? אני ממש מרגישה כאילו הקפיצו אותי 5 כיתות לפחות, ליד מי אני אשב? ואיך אני אדבר עם רותם החברה הכי טובה טובה שלי.. היא לא תבין לאן נעלמתי, הרי שלשום התקשרתי אליה כדי להבטיח את מקומי לידה.. ובכלל אני ממש עצובה שאבא עזב את הבית.. אומנם אנו גדולים אבל עדיין אנו לא קטנים. מי יכין לנו את דגני הבוקר? יבשל צהריים? מי? טוב יומניקו יונתן קורא לי להתלבש, ביי ביי.. שלך,
מאיה
(או: איה.)

למעלה