סיפור חדש וטרי

טָלי ה

New member
סיפור חדש וטרי

"את מבינה? אני רוצה שהוא יבוא הביתה, שלא יגיד לי 'היי ממי מה שלומך', שלא ייתן לי נשיקה אלא שידחף אותי אל הספה, יקרע ממני את התחתונים ויזיין לי את הצורה" עידית נשמה קצת והמשיכה "או שבזמן שאנחנו נוסעים באוטו יגיד לי למצוץ לו, או יתנפל עלי בחניון ויחדיר לי אצבע לתחתונים כי הוא לא יכול להתאפק עד הבית" היא נאנחה. "זהו.. התשוקה חסרה לי. וכשאני מצ'טטת עם איזה גבר ברשת, זה בדיוק מה שהם רוצים לעשות" אמרה "ואולי הוא אומר את אותן מלים לאישה אחרת שהוא מצ'טט איתה?" עידית כבר היתה על סף בכי. דורית החברה שלה, לא ידעה מה לומר לה כדי להרגיע אותה. "די עידית, כנסי למיטה לכי לישון, נחשוב כבר על משהו לעשות." היא ניתקה את הטלפון, ואמרה למיקי "כדאי שתתחיל לזיין אותה כי אין לי כוח יותר לשיחות האלו" מיקי שלח יד והפך אותה על הבטן "תסתמי ת'פה ותפשקי רגליים" הזקפה שלו חדרה לתוכה ומילאה אותה. הוא זז בפראות בתוכה, נושך לה את הכתף. ודורית מצידה צרחה לו "תזיין את האישה שלך, מה אתה מזיין אותי??" היא הרגישה את הזעם שלו כשהזין שלו חובט בתוכה שוב ושוב. הוא שלף את עצמו מתוכה ונעץ בבת אחת את כל אורך הזין שלו בישבנה שכבר קיבל אותו יפה בסיבוב הקודם. הוא זיין אותה ללא רחמים. הכאיב לה, והיא צרחה בהנאה מעורבת בכאב דורית ידעה שעכשיו הולך להתרחש החלק שתמיד מעלה אותה לרמות מיוחדות של עונג. הוא יגמור בלי להתחשב בה ואז ילך להתקלח, וכשיחזור, יזרוק אליה דילדו ענקי או ויברטור ויגיד לה "תגמרי זנזונת שלי" והיא תאונן מולו כמו מטורפת.. עד שתצרח את האורגזמה שלה. היא ידעה שהוא אוהב להביט בה כשהיא בטירוף שלה.. אבל כדי שתוכל להיות ככה, הוא היה חייב להכעיס אותה, ואת זה עשה ע"י כך שגמר בלי להתחשב בה והלך להתקלח. אחרי שגם היא נרגעה, היא התכרבלה בחיקו ושאלה "למה באמת אתה מזניח אותה כל כך?" "עזבי אורנל'ה, היא לא יודעת לתת את עצמה בסקס. היא יבשה וקרה, וברגע שאני חודר אליה היא מתחילה להגיד לי כמה אני לא גדול מספיק וכמה הכושי שזיין אותה כשהיינו בארה"ב היה שווה" היה ברור שהעניין הציק לו "את יודעת, הכושי ההוא רק חדר אליה ונתן לה מכה קטנה בתחת, היא אפילו לא גמרה. אבל אז זה היה בסדר, כי היא היתה בטוחה שהוא גדול מדי מכדי להיכנס אליה.. היא לא מוכנה להודות שהיא פשוט יבשה ולא מינית לגמרי" "אבל אולי זו רק בעיית תקשורת.. אולי אתה רק צריך להגיד לה, אולי קצת יותר משחק מקדים" דורית באמת ניסתה "אוי תפסיקי. אני אמזמז את הכרית הזו והיא תירטב לפני עידית" מיקי ענה "את יודעת מה? בואי נעשה ניסיון" דורית תמיד התחרמנה מהמבט של מיקי כשהיה לו רעיון חדש... "עכשיו תפתחי את הפה הזנותי שלך ילדה, תכניסי את כל הזין שלי לתוכו, וכשהוא יהיה מספיק קשה לטעמי, אני אספר לך על מה אני חושב.. " מיקי חייך "אני חושב שזה הולך להפתיע אותך, יאללה תמצצי"

טָלי ה

New member
וכדי שלא תהיו במתח - הנה המשך

הצפירה מלמטה אותתה לעידית שהיא צריכה ללכת כבר. דורית חיכתה לה למטה. היא נשקה למיקי ואמרה לו "אל תעשה משהו שאני לא הייתי עושה..." מיקי חייך וענה "אל תדאגי.. אני אהיה ילד טוב" עד שעידית נכנסה לאוטו של דורית, מיקי כבר דיבר עם יואב והודיע לו שהוא יכול להגיע עם שלוש נערות הליווי שהזמינו כבר לפני שבוע. אחת ג'ינג'ית, אחת שחורת עור, ואיך אפשר בלי אחת בלונדה שופעת... יואב אמר שיהיה שם תוך עשרים דקות. בינתיים באוטו עידית שאלה "נו, את מוכנה להגיד לי לאן אנחנו נוסעות ומה מהות הנסיעה הזו?" דורית חייכה ואמרה "הפתעה שסידרנו לך מיקי ואני.. תירגעי ותהני" עידית השכיבה את הכיסא לאחור ונרדמה. היא התעוררה רק כשהאוטו עצר. "איפה אנחנו?" "צאי צאי מהאוטו" דורית ענתה הן נכנסו לסמטה קטנה שבסופה חנות חביבה. כשנכנסו לחנות עידית היתה בשוק. על המדפים בחנות היו דילדו'ס ויברטורים, פרפרי אהבה, וכל מיני אינסטרומנטים... עידית כבר הסתובבה לצאת אבל דורית דחפה אותה פנימה. והתחילה לדבר עם המוכר "היי, באנו בשביל החברה שלי פה" עידית התפלצה.. היא תפסה את היד של דורית וניסתה למשוך אותה החוצה. דורית לא התרשמה מהניסיונות של עידית והמשיכה "אתה מבין, בעלה לא מספק אותה. היא אוהבת שמזיינים אותה חזק בפראות והוא.. מה אני אגיד לך.. דרדלה.. " האיש חייך והמהם בהבנה. "זה עוד לא הכל" דורית המשיכה ועידית חשבה שהיא תכף מתה. "היא הזדיינה לפני שנתיים עם איזה כושי בארה"ב ומאז יש לה מאניה לזיינים ענקיים שחורים. איך אתה עוזר לנו?" "דורית את השתגעת?" "סתמי" הוא ניגש לאחד המדפים והוריד משם ויברטור עצום, כ-40 ס"מ, שחור, עם זיז לדגדגן – הוא הסביר בדיוק מה המהות של זה. אחר כך הביא גם דילדו באותו גודל עם שני זיזים כאלה והסביר שאחד מיועד לחדירה אנאלית והשני לגירוי הדגדגן. דורית אמרה "אנחנו ניקח את שניהם. תביא לנו גם שני פלאגים אנאליים בגדלים שונים, ודילדו אחד פחות אימתני, נגיד בגודל של 25 ס"מ וקצת פחות עבה" הוא הביא. דורית שילמה ועידית יצאה אחריה ואמרה לה "תגידי את נורמלית?" "כבר אמרתי לך קודם – תסתמי" דורית אמרה בקשיחות לא רגילה. הן המשיכו לנסוע והמחשבות בראש של עידית לא הפסיקו להתרוצץ. מה קורה פה? מה יקרה לנו? לאן נוסעים? האם זה רעיון של דורית? אולי לא הייתי צריכה לדבר איתה? והאם מיקי יודע? לא ייתכן שהוא תכנן כזה דבר. דורית עצרה בחצר של בית ואמרה "חכי לי פה, אל תזוזי מהאוטו אני מיד חוזרת" והלכה. היא חזרה אחרי שתי דקות עם חבילה קטנה עידית חשבה שכדאי לה לנקוט בעמדה רכה "מה קנית?" "בפעם הבאה שתדברי בלי שאשאל אותך, את תחטפי סטירה" דורית אמרה בלי להביט בה. הן נסעו בדרך עפר ועצרו ליד בקתה קטנה "תני לי את התחתונים שלך" דורית ציוותה "לכי את עם השטויות שלך" עידית יצאה מהאוטו בזעם "מי את חושבת שאת? מה את עושה?" דורית יצאה אליה תפסה את היד שלה ושרקה. מהבית יצא בחור כבן 18 "היי דורית" הוא אמר. "היי יניב, תחזיק ת'כלבה הזו" אמרה ומיד כשיניב החזיק את עידית, דורית תלשה ממנה את התחתונים שלה ודחפה אותם לתוך הפה שלה. היא פתחה את החבילה שהביאה והוציאה מתוכה זוג אזיקי עור.וקשרה את ידיה של עידית מאחורי גבה. "יניב, תכניס אותה לחדר" דורית הורתה "אחר כך תחזור לאוטו ותביא את כל החבילות" בתוך החדר יניב שם את עידית על הספה, כשהראש שלה מונח על המושב, והישבן שלה מתנוסס על המשענת כאילו מזמין... דורית הוציאה חבל מהחבילה שיניב הביא וקשרה את הרגליים של עידית אל רגלי הספה, פשוקות. היא לקחה מספריים וגזרה את הבגדים שלה כך שעידית היתה מוטלת על משענת הספה עירומה וכבולה. "לפי מה שאת מזיינת לי את השכל עידית" דורית אמרה בקול קר "הכוס שלך אמור להיות נוטף עסיס. שנבדוק?" עידית נאנקה דורית החדירה אצבע אכזרית לתוך הכוס של עידית. יבש. "יניב, בוא, תפתח את כל האריזות של הויברטורים, נראה איזה יתאים לכלבה שלנו" ארונה המשיכה "אבל לפני כן תביא לי כוס קולה. אני צמאה" דורית חייגה מספר ובעוד יניב פותח את אריזות הויברטורים עידית שמעה אותה אומרת "היי מותק, מה שלומך? אתה מתגעגע אלי? אני כאן עם עידית, החברה שלי אתה מכיר אותה? כן, הבלונדה בלי הציצים, קיצר, אני עושה לה סדרת חינוך. נזיין אותה עד שתצעק הצילו, אתה לא מאמין, יבשה כמו הנגב.. חבל שאתה לא פה... כן, במוצאי שבת אני מביאה לך את הכוס שלי ואת התחת שלי.. גם אני מתגעגעת אליך, ביי מתוק שלי" עידית חשבה שהיא תכף משתגעת. הילד הזה מפרק אריזות של ויברטורים שדורית מתכוונת לזיין אותה בהם, הזין שלו זקור מהשניה שיצא מהבית אל שתיהן, דורית מדברת עליה ועל חיי המין שלה עם חצי עולם.. והיא חסרת אונים כבולה כך. איך בורחים??

טָלי ה

New member
והחלק השלישי...

"יניב, תביא ת'ויברטור השחור, אני רוצה לנסות אותו, בינתיים תוציא לכלבלבה ת התחתונים שלה מהפה, ואני רוצה לראות אותך מזיין לה את הפרצוף. תשים לב, אני לא אומרת שהיא תמצוץ לך, אתה מקשיב?" דורית נשמעה כל כך אחרת ממה שעידית הכירה "פשוט תזיין לה את הגרון. תגמור לה בפה ועל הפרצוף.. זה חשוב לי" דורית ניגשה והדליקה את הטלוויזיה והכניסה קלטת למכשיר הוידאו. עידית היתה בשוק. על המרקע נראתה דורית עצמה, מוצצת בתאווה שני זיינים זקורים לסירוגין. פעם זה ופעם זה. לפני שהספיקה לצייץ, יניב משך את התחתונים מהפה שלה ודורית אמרה "לא כדאי לך להתחכם" ויניב נעץ את הזין הצעיר שלו לתוך הפה שלה. היא כמעט נחנקה. לא היתה בתנועות שלו אפילו טיפה של עדינות. היא הרגישה שהוא פשוט אונס את הפה שלה.בזווית העין ראתה את דורית משחקת עם הויברטור השחור, וברקע שמעה מהטלוויזיה שני קולות גבריים אומרים "תמצצי שרמוטה קטנה, תמצצי חזק.." יניב השפריץ את הזרע שלו לכל עבר.. הוא היה מוכן כבר מזמן ונדרשו לו רק כמה תנועות קטנות כדי לשחרר את המטען הלוהט שלו. דורית אמרה לו כבדרך אגב "אל תפסיק, אתה צעיר, אתה יכול עוד" והוא פשוט המשיך, דחף את הזין שלו עמוק לתוך הגרון של עידית דורית קמה וניגשה אל הישבן המתנוסס של עידית ובלי אזהרה תקעה אצבע לתוך הכוס של עידית. "תגידי, ככה את רוצה שהוא יזיין אותך? ככה? כשאת יבשה כמו מדבר? איך הוא יכול? העיקר את אומרת לי שסקס חזק מדליק אותך.. תראי כמה השפלנו אותך..." בדיוק בשניה הזו יניב השפריץ זרם נוסף של זרע חם לתוך הגרון של עידית, וגם על הפנים שלה. פלאש. דורית צילמה. היא צילמה אותה. אלוהים.. היא יכולה להראות את זה למיקי. אבל היא לטובתה, היא הרי מנסה להגשים לה פנטזיה כמו שעידית עצמה סיפרה לה .. לא כך? עידית היתה מאד מבולבלת. מאד. "מסתבר כלבה קטנה, שהכל היו דיבורים באוויר. סקס חזק לא עושה לך כלום, וגם לא השפלות, על סקס עדין ורגיל את תמיד מתלוננת, אבל בואי נבדוק, אולי קצת כאב יעיר את המיצים שלך..." אמרה והוציאה מהחבילה זוג מצבטי פטמות עם משקולות. בלי לחכות שניה, חיברה אותן לפטמות הקטנות של עידית. היא הוציאה מהחבילה מחבט והחלה ללטף בעזרתו את הישבן החשוף של עידית. לפתע הרימה את המחבט וחבטה בחוזקה בישבן החשוף. עידית צרחה "תפסיקי מפגרת!! זה כואב!!" חבטה נוספת, חזקה יותר ירדה על הישבן המאדים. ועוד אחת. אחרי המכה החמישית עידית החלה לבכות. דורית לא אמרה מילה אבל בדקה מה מצב הרטיבות... יבש. היא הסירה את המצבטים. גם כאב לא עושה את זה לפריג'ידית הקטנה הזו. "אני לא יודעת מה איתך כלבה קטנה. תישארי כך, נראה בבוקר מה אפשר לעשות איתך" דורית אמרה בעוד היא מכבה את מכשיר הוידאו "מחר גם תראי את המשך הסרט.." צחקה. "יניב, בוא לכאן" דורית קראה לו. ילד בן 18 שכל כוחו במתניו.. מי צריך יותר. מול עיניה של עידית דורית השתוללה עם יניב כשהם מנסים כל תנוחה אפשרית, חדירות בכל חור אפשרי, חדירות כפולות.. עידית ראתה, שמעה והריחה את דורית כשהיא מגיעה לאורגזמות שוב ושוב.. היא ספרה תשע, אחר כך פשוט זנחה את הספירה. עידית שמחה כשסוף סוף השתרר שקט. יניב ודורית נרדמו על הספה לפניה. היא עצמה את עיניה, מנסה לחשוב איך תצליח להשתחרר מהמקום הזה ואיך תחזיר לדורית על כל זה. היא נרדמה בלי למצוא תשובות. כשהתעוררה השניים מולה היו עדיין ישנים. היא לא רצתה להעיר אותם כי חשבה שאולי בכל זאת יעלו במוחה רעיונות בריחה ו/או נקמה. היא הסתכלה בשניים האלו והודתה בפני עצמה שיותר מהכל היא מקנאה.

טָלי ה

New member
והנה - הסוף. לא השארתי אתכם במתח.

בשעות הצהרים דורית התעוררה והעירה את יניב. "קום, תכין לי קפה, אתה יכול להכין גם לך, ותביא מים לכלבה. היא לא צריכה יותר מזה" היא קמה והלכה למקלחת. בדרך טפחה על הישבן של עידית ואמרה "אני מקווה שישנת טוב כלבה קטנה, יום קריטי עומד בפתח" כשחזרה התיישבה קרוב מאד לעידית, וחייגה מספר "בוקר טוב מתוק שלי... כן, עכשיו התעוררתי. לא.. לא הצלחנו. היא עדיין יבשה, אבל היום ננסה את נשק יום הדין.. אם זה לא ירטיב אותה, נכריז עליה סופית כקרחון.." דורית צחקה בקול רם "או כן, יניב ואני הזדיינו כל הלילה... הוא משהו מיוחד הילד הזה .. כמובן שנתתי לו לזיין אותי בכל חור.. גם שיחקנו בכל הצעצועים שקנינו, אבל האמת היא שאני מתה להחדיר לבתולת הקרח את אחד הפלאגים האנאליים.. נראה איך היא תגיב" דורית ליטפה את הראש של עידית והמשיכה לדבר "ואיך היה אצלך?... וואו... כמה פעמים גמרת? יוו אתה חייב פעם לקחת וויאגרה כשאתה איתי.. אני גם רוצה להרגיש את זה ... די תפסיק .. אנחנו אמנם כמו שפנים אבל אני רוצה ככה, כמו סקס משין, אני רוצה לא להיות מסוגלת ללכת..." היא הושיטה יד לשולחן ולקחה פלאג אנאלי אחד ותחבה אותו בפרצופה של עידית "תמצצי ותלקקי כלבה, זה תכף ייכנס לך לתחת, אז כך שרמת הכאב תלויה בכמה תרטיבי את זה" היא צחקה שוב "יו אני שומעת אתכם.. תגיד לה שתתחנן למצוץ לך.. כמו שאני עושה .. עוד מעט אני אחבר את המצלמה ונוכל לראות אתכם טוב? אני מתגעגעת.. את מי הזמנת לערב? הממ.. אתה אני ועוד שלושה פועלים שלך? אני כבר נוזלת מתשוקה .. אני כבר לא אזדיין הים יותר.. אני שומרת לך את התשוקה שלי.. ביי מלאך שלי" היא ניתקה ועידית הרגישה שהיא תכף מקיאה עליה. "לא ידעתי שאת כזו זונה מנוולת" ירתה לכיוון דורית. דורית צחקה "קרחונית שלי.. בואי נראה מה את שווה... " היא לקחה את הפלאג שהיה די רטוב מהרוק של עידית פישקה את אחוריה של עידית ותחבה את הפלאג לתוך ישבנה. "אם תתנגדי זה רק יכאב יותר, תעזרי לי להחדיר לך את זה ותהני הנאה גדולה.. אולי אפילו נצליח לגרום לך לגמור" עידית לא שיתפה פעולה אבל דורית היתה נחושה והצליחה להחדיר את הפלאג. חור התחת של עידית נסגר על הפלאג והחזיק אותו בפנים. עידית שנאה להודות שיש עונג בתחושה הזו, תחושת המלאות הזו. דורית הרימה אותה. היא התמתחה. הרי היתה כפופה כך מאתמול, כל הגוף שלה כאב "שבי על הספה כלבה" דורית ציוותה. "אבל.. איך.. עם ה... " עידית היססה. דורית דחפה אותה אל הספה "ותפשקי רגליים" היא הפעילה שוב את הוידאו. המצלמה התרחקה מעט ועידית הצליחה לזהות את אחד הגברים שדורית מצצה שם על המרקע.. זה היה יואב, החבר הכי טוב של מיקי " את מזדיינת עם יואב?" שאלה בקול רם "ולא סיפרת לי?" דורית לא ענתה רק לקחה את התחתונים של עידית ותחבה אותם שוב אל תוך הפה שלה, יניב בא ומשך את ידיה הקשורות לאחור, קושר אותן אל וו בקיר, וקושר את רגליה אל רגלי השולחן. עידית ישבה שם, פעורה, משוקה, קשורה וחסומת פה, כשעל המסך התגלה הגבר השני... מיקי. היא התפתלה כשראתה את מיקי מזיין את דורית בדיוק כמו שתיארה לדורית שהיא רוצה שהוא יזיין אותה. היא רצתה לצרוח כשראתה את יואב ואת מיקי שלה קורעים לדורית את הצורה והיא צורחת מהנאה.. דמעות החלו לרדת מעיניה.. "הנה כלבה .. עכשיו הכוס שלך רטוב.. תראי" דורית הכניסה שתי אצבעות אל הכוס של עידית ומרחה את הנוזל הצמיג על הפרצוף שלה. "ראית את הגבר שלך מזיין אותי וזה גירה אותך, את יודעת מה יקרה מעכשיו והלאה? אני עוברת לגור אצלכם. לפחות מיקי ואני לא נצטרך להסתתר.. ואת? את תשרתי אותנו.. לפעמים נרשה לך להסתכל בנו מזדיינים" דורית לקחה את הדילדו הענק והציבה אותו בפתח הכוס של עידית. "את רוצה אותו בתוכך?" עידית הנהנה. "אני אוציא לך את הסמרטוט מהפה אם תבטיחי להתנהג יפה. את מבטיחה, כלבה?" עידית הנהנה שוב ודורית הוציאה את התחתונים שחסמו את פיה. "מהיום תקראי לי גבירתי, ולמיקי תקראי אדוני. זה ברור?" עידית הנהנה שוב כששמעה את דורית צורחת באורגזמה מטורפת על המרקע שמולה. "אם תתחצפי, את תסבלי" דורית המשיכה. "אגב, את יודעת עם מי דיברתי בטלפון קודם?" דורית הפסיקה את פעולת הוידאו והעבירה לערוץ אחר "שידור ישיר, תהני" עידית ראתה על המסך את מיקי שלה מזיין בתחת אישה שחורת עור כשדילדו מוחדר לכוס שלה, והוא חובט בישבן שלה. יואב לידו זיין בלונדינית שופעת שג'ינג'ית שלישית ליקקה לה את הדגדגן. "מותק, החיים זה מה שקורה כשאת מתלוננת" דורית סיכמה וצבטה בחוזקה את הדגדגן של עידית. עידית זעקה והתפוצצה באורגזמה מטורפת, משפריצה את הנוזלים שלה לכל כיוון. "מיקי, אני עוברת לגור איתך, והכלבה תשרת אותנו" דורית אמרה לתוך השפופרת ונתנה לעידית לשמוע עידית שמעה את קולו של מיקי "זה נכון כלבה?" "האו" עידית נבחה את התשובה שלה כשדורית מחדירה בכוח את הדילדו לתוך הכוס שלה.. עידן חדש.

טָלי ה

New member
איףףף הרגתם אותי

כבר חשבתי שלא אהבתם מרוב שחיכיתי לתגובה .. שמחה שאהבתם. אפשר לנשום עכשיו.

cruise

New member
טרם הספיקותי קודם, אבח הכינותי מראש

תגובה משהו משהו. הנה היא: משהו משהו. סיפור מחרמן, כמו שהרגלת אותנו, (מה היה רק אחד קודם? איך מתרגלים מהר) תמשיכי בקצב הזה, סיפור ליום יומיים, אנחנו כבר נבוא לתת מחמאות או קומפלימנטים, מה שיותר עדיף.

cruise

New member
נריסה, זה חמור ?

המצב של השפיץ-לס? לשלוח לך איזה שפיץ או שניים?

nerissa

New member
ברור שבטח שבודאי! ../images/Emo9.gif

אני שפיץ אוף יור'ס איס א פרנד אוף מיין, דרלינג
וב'מת נחמד שאתה בא לבקר מידי פעם.. וד"ש לגברת }{

טָלי ה

New member
תיקון טעות

כתוב שם אורנ'לה.. זה צ"ל דורית (בהתחלה קראתי לדמות הזו אורנה)

yoramgman

New member
טלי

תמשיכי לכתוב את הסיפורים שלך את מטריפה לי את המוח אין כמוך

cruise

New member
תחפשי בצד של האין מוח - או אולי

בעצם, אצלו תחפסי, אל תחפשי. ושתדעי לך, שחוץ מזה, השבוע כמעט עצרתי פתע אצלך לקפה, רק פתאום היה משהו דחוף.. הייתי 150 מטר ממך. נשבע לך.

אסתי69

New member
יופי תתגרה בי

למה לא אה וחיפסתי הוא אבל אמר לי שאני יפה כשאני יושנת אז חזרתי לישון }{ <עדיין ממתינה!>

למעלה