סיפור "זן" על חברות....

סיפור "זן" על חברות....

חָברוּת היו היו שני חברים שחצו את המדבר. בנקודה מסוימת לאורך המסלול היה להם ויכוח לאיזה כיוון לפנות ואחד סטר על לחי חברו. פניו של האדם שנסטר היו אדומות והוא נפגע מאוד, ובלי לומר דבר כתב על החול : "היום חבר שלי סטר על פניי". המשיכו השניים ללכת והגיעו לנווה מדבר. היה חם והם החליטו לרחוץ ולהתרענן במים הקרירים. המים בנוה המדבר היו קרירים וגם מתעתעים – וזה שנסטר על פניו החל לטבוע. חברו שחה אליו ומשה אותו מן המים. אחרי שנרגע מן הזעזוע ישב וחקק באבן : " היום חבר שלי הציל את חיי". התיישב לידו חברו ושאל : "מדוע אחרי שסטרתי לך, כתבת בחול וכשהצלתי אותך כתבת באבן ?" חברו חייך אליו ואמר : " כשאנחנו נפגעים מחבר, עלינו לכתוב זאת בחול כדי שהרוחות ימחקו את הכאב מלבנו. כשמשהו נהדר קורה בחיינו, עלינו לחקוק זאת באבן כדי שנזכור זאת תמיד בלבנו, כך שהרוח לא תמחוק את הזיכרון..." שבת נהדרת.....הנה שיר נפלא: dust in the wind

../images/Emo141.gif../images/Emo48.gifLove Me Tender../images/Emo16.gif../images/Emo23.gif

Love Me Tender אלביס פרסלי הענק

aviev1

New member
ענתי שיר ענק אבל למה לא מצליח

לשמוע אותו. נראה אותך שומעת את זה בווליום גבוה

../images/Emo51.gifענת על הסיפור ועל השיר,

שם לב שמי שדפק את התמונה הרומנטית(בגוף השיר) לא מתאימה,,היא לוהטת מידי,, והשיר כל כך עדין,,, אהבני ברכות,

ברק ../images/Emo188.gif, יופי שהיתחברת לסיפור,,

מקווה שהוטב לך... תנצל את מזג האויר הנהדר . . וצא לאויר הצח,, אולי לשפת הים,, להנאה ושלווה ובריאות טובה..
התמונה הנ"ל צולמה בחוף הבונים, שעת בין ערביים..

ברק 188

New member
מין טבע שכזה התמונה יפה

לים אולי רעיון מצוין...(במידה וכן זה רצף לשבת רבע'ית) אבל חושב שמחר ת"א בש"ד רודשילד נלכה לראות את השוורים ש'שתלו שם בין העיצים.. ואולי נצל'יחה אפילו לחברם. לילה טוב שלכם, המת'טדור.

aviev1

New member
שדרות רושילד ראוי לביקור בימי שבת

אני עושה זאת לא פעם. מלבד זאת שאני עובד בסביבה רק שלא תשכח להעיף מבט מעלה לבתים היפים והמשוחזרים/משופצים.

../images/Emo6.gif../images/Emo188.gifבהתחלה../images/Emo182.gifכחול../images/Emo99.gif

ובסוף,,לבן( הספורט הלבן) ככה כל ראש נורמלי מבין,

../images/Emo188.gif188זה בראש של כל נורמלי../images/Emo99.gif

בהתחלה זה כחול, ובסוף זה לבן(הספרוט הלבן)

aviev1

New member
אני לא מצליח להיכנס לתיבת המסרים

שלי כבר כמה ימים.מישהו/הי יודע משהו?

ברק 188

New member
אבי תיבת מסר' עד אתמול בלילה הצלחתי

ואכן מהיום בבוקר לא ניתן כנראה נדבקתי ...ולמרות שלא היה ביננו מה?'גע , ואולי זה מדע, ואולי סתם איזה חוק מרפי שנדחף לו פה ,אכניס לו אנטי וירוס- מחב' "חוקן" שיחנוק אותו ביחד עם כול ..

aviev1

New member
ברק לא מאמין שזה מוירוס אם כי כבר

קרה לי בעבר שוירוס מנע ממני להיכנס לאתר

ברק 188

New member
אז אני מבין שזו מפת הטיול שאת מציעה

מתחיל בכחול -נתחיל את הטיול משפת הים(כחול) ובסוף נגמור בלבן הינו ליד מגרש הטניס (לבן)
כחול ולבן זה הצבע שלי,כחול ולבן זה האופי שלי.

aviev1

New member
ברק שמעתי שהיה מפוצץ שם היום

ולא היה כיף בכלל..טוב ככה זה כהולכים עם העדר

למעלה