סיפור ושאלה...

עידו10·

New member
סיפור ושאלה...

שלום לפורום... באתי לפה בשביל לספר את מה שעברתי ב4.5 חודשים האחרונים, וגם לבקש עצה לגבי מה לעשות בהמשך. אולי זה נשמע כמו הבעיות של הילדים הקטנים, אבל בשבילי לפחות זה מאוד רציני. אז ככה... אני בן 18.5. לפני 4.5 חודשים, נפגשתי עם בחורה שאני מכיר כבר 4 שנים בערך, ולמרות שנפגשנו כבר בעבר, 90% מהקשר שלנו היה ידידות אינטרנט כזו. הכל היה כל כך מושלם במשך כל כך הרבה זמן... אבל כשהתחלנו את הקשר, לצערי בגדתי בה. עד אליה, כל הקשרים שהיו לי היו מבוססים רק על סקס, ולא היה לי חסר ממנו בכלל. כשהתחלנו את החברות שלנו, למרות שאהבתי אותה כל כך היה לי איזשהו צורך "להפרד מהעבר"... התייחסתי אליה כמו שכל בחורה רק חולמת שיתייחסו אליה.. הבטחתי לה הכל, וגם קיימתי... קניתי לה כל חודש מתנה... הבטחתי לה גם שנתחתן... הכל... לפני חודש, טסתי לצרפת ואמסטרדם לשבועיים... ולמרות שהיא לא ידעה עדיין שבגדתי בה, היא בגדה בי... כשחזרתי לארץ, באותו יום... היא סיפרה לי שהיא בגדה בי. כמובן שאחרי זה סיפרתי לה שגם אני בגדתי בה, ושגם אני נורא מצטער, אבל בכל זאת היא החליטה לסיים את הקשר. אחרי שדיברנו קצת, אחרי שבועיים שהיינו בקשר ממש רע, ודיברנו לא הכי יפה אחד לשני, היא אמרה לי שהיא נורא נלחצה מהקשר הזה, שהיא לא מוכנה בכלל לחתונה ושהיא עדיין צעירה (דבר שגם היה ברור לי, וברור שלא התכוונתי להתחתן איתה עכשיו או משהו...). נפגשנו שוב, עשינו שיחה, והחלטנו לחזור... מאז, אני במצב רגשי ממש רע, כי יש לה רק 2 ידידות ואולי 50 ידידים, מתוכם 20 ממש קרובים, ומתוכם 4 ידידי נפש כאלה שהיא מספרת להם הכל... אני יודע בתור עובדה שלפחות חלק מהם מעוניינים בה, ואני נורא מקנא לה. זה הורג אותי לדעת שהיא בקשר עם בנים אחרים, למרות שהיא אוהבת אותי והכל... ביום ראשון אני מתגייס, ואני לא יודע איך אני אוכל להמשיך לשמור על הקשר הזה, כשאני לא יודע מה היא עושה, עם מי היא מדברת, ואם היא עדיין אוהבת אותי או לא... חברה אחת שלה כבר התגייסה, נשארה רק אחת, וגם היא מתגייסת עוד 3 חודשים. אז בסופו של דבר לחברה שלי יהיו 3 חודשים שבהם יהיו לה רק הידידים שלה, עד הגיוס... אני עדיין אוהב אותה יותר מכל דבר בעולם, אבל לא יודע... איך אני יכול לסמוך עליה? כדאי לי בכלל?

adam33

New member
המתכון הבטוח

איני כאן בכדי להטיף לך מוסר כי מן הסתם אתה יודע מהם הדברים שלא הית בסדר בהם והיא גמלה לך באותה מטבע בלי לדעת כלל וכלל.. השאלה נניח שהית חוזר אליה אם בכלל הית יכול לסמוך עליה???או היא עליך?? לפי דעתי אתה עובר משבר של אהבה שאתה צריך לשלוט בו ולהניח לה ולקטלג אותה בתור " עבר טוב" להיות קנאי לאהבה זה מסוכן זה אוכל אותך מבפנים זה מחסיר לך פעימה בכל פעם שאתה שומע עליה אתה עלול לעשות מעשה שתצתער עליו לאחר מכן לכן או שתנתק את הקשר הזה כליל..מחק אותה מהמחשב..אל תדבר עם חברות וחברים שלה...ותכיר לך אהבה חדשה ושתקיע בה לא רק חומרית אלא גם מוסרית או בלי או פשוט תנסה להכיר מעגל חדש של חברות וידידות רק ככה היא תחלוף ממך... אל תדאג אתה לא תהיה בודד..כפי שציינת אתה יודע ויכול להכיר בנות ולך תדע אוליי הפעם זו תהיה היא הנכונה...

עידו10·

New member
כבר חזרנו...

לפני כמה ימים... כתבתי זאת לקראת סוף ההודעה. כרגע אנחנו ביחד, ומאוד אוהבים אחד את השני, אבל היא לא נראית בטוחה שזה לא יקרה שוב, ועם כל הידידים שלה ובמיוחד אלו הקרובים, שאני יודע לבטח שמעוניינים בה בצורה רומנטית, אני לא באמת לא יודע מה לעשות, ואיך להמשיך את הקשר... הדבר שהכי הייתי רוצה הוא שהיא תפסיק לדבר עם הידידים האלה שמעוניינים בה בצורה רומנטית, או לפחות להבהיר להם שאין שום סיכוי שזה יתפתח ליותר, אבל האם יש לי בכלל זכות לבקש דבר כזה?

כשיש ספק - אין ספק!

עידו, אם אתה לא בטוח בנאמנותה של חברתך, לדעתי צריך לסגור עניין ולהמשיך הלאה. יחסים בריאים צריכים להתבסס על בטחון בנאמנות בן הזוג. שניכם צעירים מדי לקחת את היחסים רחוק עד כדי מחשבות על נישואין (לדעתי ילדותי), שניכם רק בתחילת הדרך, ואז או שתקח את היחסים ככייף ותפיק מהם את המוטב או שתחתוך ותמשיך הלאה. לא חושבת שיש לך זכות לבקש ממנה לוותר על ידידיה, תראה, אם היא אוהבת אותך באופן טבעי תוותר על כל קשר שחורג מקשר ידידותי תמים, כך שאם היא לא- תסיק את המסקנות, אתה אחד מ-20.....

עידו10·

New member
ולדעתך אין דרך "לתקן" את המצב?

אין סיכוי להגיע למצב ששנינו רוצים?

עידו10·

New member
אז בעיקרון אני שואל..

אם אפשר להשיג את האמון אחרי דבר כזה? האם אפשר להמשיך להיות ביחד? אני יודע שהיא הבחורה המתאימה, אנחנו באמת אותו דבר בהכל, בחיים לא שמעתי על 2 אנשים כל כך דומים... ואנחנו עדיין אוהבים אחד את השני, אבל אני עדיין לא יכול לסמוך עליה...

למעלה