סיפור ושאלה....

SHANY4E

New member
סיפור ושאלה....../images/Emo13.gif

זה רשמי: אני שמחה.....
חחח רוצים סיפור קבלו סיפור: אני בסבבה עם אבא שלי באוטו. ואנחנו שומעים.... ניחשתם,מארון 5.....
פתאום אבא שלי.....(ואי ואי ואי אני מתרגשת
) ביקש שנשמע עוד פעם שיר..... אתם מבינות? אבא שלי שכבר יצא לו מכל החורים מארון 5 רוצה לשמוע עוד פעם שיר שלהם..... ואייייייי ההתרגשות..... איזה שיר אתם שואלות? SECRET סחטיין על הבחירה נכון?
טוב עכשיו השאלה: טוב כמו שכבר סיפרתי לכמה ממכם חברה שלי ציירה לי את העטיפה של סונגס אבאוט ג'ין.
אז לקחתי את הדיסק והתחלתי לסרוק אותו.... ומה עיניי רואות? *****אני בטוחה שכמה ממכם כבר שמו לב**** מאחורי המילים של השירים מופיע תמונה של מארון שותים תרופה(חחח
) ולמטה כתוב את השמות שלהם.... חוץ מ..... חתן הבר מצווה.... היהודי מבין החמישה.....
המתופף הכי סקסי שיש בעולם....
לאיפה נעלם השם ריאן לאיפה? מה? מי? חחח זה פשוט שיגע לי את השכל!!!!
וגם שמתם לב שאת השם מיקי הם כותבים מיק? למה? איפה? מה? מי?
עזבו,אני אבין עם אתם לא רוצות לענות לי על השאלה..... פשוט עוד פעם השארתי את
התרופות שלי אצל ג'יימס.... ********************* אהםםםםם למה פתחתי הודעה חדשה? כי לא חשבתי לנצל"ש שאלה כל כך חשובה.....

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifחח לכי לג'יימס שוב..

כי אין לי שמץ על מה את מדברת אם התכוונת לתמונה הזאתי כמובן הנה השם של ריאן מתחתיו

SHANY4E

New member
אלוהים!!!!!!!../images/Emo12.gif

בסידק שלי לא כתוב את השם של ריאן.... וגם כתוב מיק..... אני אסרוק את זה עוד מעט כדי שתוכלו לראות את זה..... ********זה כזה לא פייר!!!!!!!-***********

KerenWelling

New member
../images/Emo12.gifהא?!?!?!

איך זה אפשרי?!?! תסרקי!!!!! אולי תשלחי להם שיפצו אותך ולכי תדעי מה יקרה הווווו*מתרגשת*

SHANY4E

New member
תיראו!!!../images/Emo12.gif

ואייי יכולים לפצות אותי?
*******מחשבה נבזית,אבל ג'יימס לא יסכים או כן?*******

SHANY4E

New member
מה מזויף??????????../images/Emo46.gif

לא לא ולא!!!! לקנות מזויף..... בחיים לא!!!!!!!!!!!!

sheepi

New member
שנונה!!!!!!! כל הכבוד קבלי ח"ח!

גם להורים שלי יצא מארון 5 מכל החורים! אמא שלי כבר לא מסוגלת לשמוע אותם מרוב שהיא מכירה את כל המילים בעל פה!!! (בזכותי! חח) אז עשיתי נסיון ונגמלתי לאיזה שבוע ואחרי שבוע ששמתי שוב תשירים היא התחילה לשיר ולהיות שמחה אז אמרתי לה:"חשברתי שנמאס לך לשמוע אותם לא?!" והיא פשוט חייכה ולא אמרה כלום חחחחחחחחחחח
אךךךךךךךך איך שאני אוהבת את אמא שלי
כזאתי מאגניבההההה יש לי סופר אמא!!!!
(עזבו זה רשמי השתגעתי!!!)

יאא גם ההורים שלי....../images/Emo6.gif

יו הם כבר לא יכולים לשמוע יותר אותם..חחחחח הם כבר מכירים את כל המילים...ולפעמים זה פשוט יוצא להם מהפה ככה סתם...פתאום....חחחחח וגם באוטו...יווו אבא שלי כבר מוכן לזה נפשית...חחחחח אבל הם אוהבים אותם בכל מקרה.....כי הם דה באסט!!!!!

נצל"ש...חשוב ודחוף!

הרוב פה בנות...וגם כמה בנים... יש לי בעיה... ידיד טוב שלי...אמר לי עכשיו שהוא רוצה לצאת איתי...ואני לא ממש רוצה...
מה אני אומרת לו...אני לא רוצה שהוא יפגע אבל אני לא רוצה אתו.... פליייז בננות תעזרו ליייייי

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifהיה לי מקרה דומה../images/Emo122.gif

ואמרתי לו שאני לא מעוניינת ואני מקווה שזה לא יפגע בידידות שלנו.. ואממ זה לא פגע, משהו אחר פגע(אבל זה נושא אחר
) תגידי לו שאת רואה בו כידיד לא מעבר לזה.

חח תודה...אני מקווה שזה יעבוד...../images/Emo8.gif

כי הוא גם קצת מתקרצץ....מעצבן כזה....

sheepi

New member
דאמטטטטטטטטט...

זה בעיה...אין מצב את נמשכת אליו?! (חיצונית ופנימית?) אם לא מאמי אל תחשבי פעמיים זה פוגע זה כואב אבל תאמיני לי שהוא יעדיף להיפגע עכשיו מאשר שתשחקי איתו ברוצה לא רוצה...
ואני מדברת ממש מניסיון! אבל תזכרי חשוב שב100% תיהי בטוחה שאת לא רוצה אותו ואין מצב בינכם ורק אז תעשי מה שאמרתי לך... מקווה שעזרתי ביוש
ובהצלחה...גם אם זה כואב..

sheepi

New member
ספרי לי מה קרה איתו בסוף...

*ואני ממש מבינה אותך הייתי במצבים כאלה לא מעת לצערי....וזה ממש לא נעים כשאת לא מעוניינת...

אין מצב לקשר..ממש ממש ממש לא...

אני לא נמשכת אליו לא פיזית ולא כלום...הוא פשוט ידיד שלי מהכתה...ואין הוא לא עושה לי את זה... יש מישהו אחר שכן...אבל זה סיפור שונה....חחחח
הוא גם רוצה לצאת איתי מחר...ואני כזה אה..אין מצב..אני צריכה ללמוד...חחח מסכן...הוא מזה רוצה...ואני לא! ו... אין בעיה אני יגיד לך מה קרה בסוף...

SHANY4E

New member
מסכנה!!!!../images/Emo7.gif

טוב מצטערת על האיחור אבל לא יכלתי להכנס לפורם כל היום!!(בשבילי זה עונש
) טובבבב אז גם לי קרה המקרה הלא נעים הזה ומה עשיתי? המצאתי חבר!!!
חחחחח אבל אני לא הייתי ידידה כל כך טובה כמו שאת אומרת שאת עם הידיד שלך.... אז אני מסכימה עם הילה ויאללה כנות זה שם המשחק!!!......
מקווה שהכול יהיה בסדר!!!

SHANY4E

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מרין את מצליחה להצחיק אותי כל יום מחדש......
וכל הכבוד לכולנו!!!!
אנחנו עושים דבר חשוב מאד לעולם!!!!
העולם צריך להכיר את מארון, והשלב הראשון הוא...... לעצבן את ההורים עם השירים המדהימים של מארון!!!
אפילו מצאתי את אמא שלי שומעת את השיר ברדיו והיא: ידעה את המילים!!!!
ואייייי זה כזה מרגש!!!......

למעלה