סיפור הנקה

ציפי ג

New member
סיפור הנקה

חברתי,אם מיניקה לשלושה ילדים, ילדה את בתה הרביעית טרם זמנה, עקב נקב בצינור המוביל את נוזלי המרה. הנקב הזה מזהם את הגוף, וגם גורם לצבירת נוזלים קריטית אצל הילדה, וגם גורם לכך שהיא לא תוכל לעכל שומנים. הואיל וכך התינוקת, שנולדה פגה, לא יכלה לינוק, ונאלצה לאכול תחליפי מזון. חברתי, שמאמינה בהנקה אמונה שלימה, ולאחר ששוחחה עימי בארועים שונים על הנושא, ולמדה את תכולת התחליפים, החליטה שהיא תניק את הילדה ברגע שתוכל. לכן מיום הלידה במשך ארבעה חודשים תמימים, היא שאבה חלב, וכאשר היא ראתה שתנובת החלב פוחתת, היא לקחה חילבה, ואספסת וירדה מאמצעי מניעה, רק שיהיה לילדה חלב. לתינוקת מלאו ארבעה חודשים, והרופא אמר שאפשר לנסות להניק אותה ולראות איך היא מעכלת את המזון. וראו זה פלא, לאחר ארבעה חודשי הזנה מבקבוק, הילדה יונקת מלא, תופסת נהדר, מזדקקת למעט תוספת, שהיא מקבלת תוך כדי הנקה, באמצעות צינורית. הדבקות משלתמת.

יערולה

New member
כל הכבוד לה ../images/Emo45.gif

אני כבר מזמן הייתי נשברת. אני מעריצה את האמהות האלו שעושות הכל בשביל להניק, אני ממש לא טיפוס כזה, מהר מאד הייתי עוברת לפורמולה. כל הכבוד לה.

zimes

New member
מדהים!

אני חושבת שגם אני הייתי נשברת... ד"א - אפשר להכניס למאמרים?

../images/Emo2.gifנותרתי פעורת פה!

הסיפור שלך פשוט מדהים!! אני מתארת לעצמי שחברה שלך היא אישה מדהימה עם המון כוחות, אידאלים ודבקות במטרה. כל הכבוד לה!

זה פשוט מדהים, ואני עוד חשבתי

שאני "פריקית של הנקה"...אבל כזה דבר בחיים לא הייתי מסוגלת...

באמת ישר כח לה !!

אמנם גם אני הנקתי פגית (שאבתי כבר מהשניה הראשונה...) אבל לצערי זה נגמר אחרי חודשיים וחצי כי הודיה לא ינקה המון... (בהתחלה חשבתי שזה נובע מכך שהיא היתה חלשה ועדינונת.. אבל יכול להיות שלי החלב נגמר...)-

למעלה