סיפור הלידה

התכנון לא לבקש

ואם יהיה ממש קשה אבקש מינון נמוך
בכל מקרה אני אקח דולה ככה גם לא אגיע עם פחדים ללידה
טוב
כרגע זה עוד לא בתכנון.. אבל זה מה שאעשה

מזל טוב

ממש מפחיד מה שאת מספרת, בלינסון נמצא ברשימה שלי עם תל השומר ומאיר אבל את כבר השלישית שמספרת על יחס מזעזע שם אז אני חושבת שאני אמחק אותו.

אל תתרגשי מהאחות המגעילה, לפחות יש לך פיצקית קטנה ומהממת משלך ואת בבית עכשיו ויש לכם חיים שלמים של אושר לפניכם, רשעות ומרמור של אנשים הם לא משהו ששווה להתעכב עליו.

תהני בגידול של הילדה שלך ושיהיו לכם חיים שלמים של אושר!

תשמעי עוד סיפור קטן על בלינסון

כששררו אותנו, עזבי שחיכנו 3 וחצי שעות לרופא רק כדי שיחתום על המכתב שחרור, הרופא אמר שבגלל שאיבדתי המון המון דם וההמוגולובין ירד מ11 ל7 וחשבו לעשות לי עירוי,
אני צריכה ממש ממש להזהר ולנוח המון ולא לצאת מהבית ולשכב במיטה,
ואז האחות אמרה שבגלל הצהבת אנחנו צריכים לבוא למחרת בבוקר לבדיקות,
שאלתי אותה בפירוש האם אני חייבת לבוא או שאשלח את התינוקת עם הבןזוג- היא אמרה שאני חייבת לבוא גם.
קמנו למחרת השחרור הגנו לשם ב9 בבוקר, אני צולעת ובקושי יכולה ללכת, סבלתי מכאבי תופת ומגודש, הגעתי לשם כמעט מעולפת,
ישבתי, והבןזוג נכנס איתה, מסתבר שבכלל לא היו זקוקים לנוכחותי, וזה היה טעות,
זה מקומם ומבאס, הייתי במצב ככ קשה ובגלל טעות של אחות נסחבתי לשם יום אחרי השחרור
עכשיו תחליטי אם למחוק מהרשימה או לא

רק מהסיפור לידה שלך

שהיה די דומה לשל אחרת שסיפרו לי הוחלט למחוק, עכשיו רק חיזקת אצלי את התחושה שזאת החלטה נכונה.

אני מאוד מקווה שתתאוששי מהר ולגמרי תהני מכל רגע עם התינוקת החדשה! איזה כיף לך! אני לא יכולה לחכות שפיצקית שלי תגיע לעולם!

אפרתי פ

New member
מזל טוב!!

נשמע לא קל.
גם לי היה סיפור לא פשוט עם אפידורל בלידה הראשונה, בעקבותיו החלטתי בלידה אחריה ללדת במרכז הלידה הטבעי בתל השומר (מבחינתי זו הייתה החלטה מאד מוצדקת עם לידה הרבה יותר טובה, ואני מתכננת את זה גם ללידה הקרובה).

לא הבנתי - בסוף הוציאו אותה בוואקום?

ולגבי האחות - בטח אפשר לשלוח מייל להנהלת המחלקה / בית החולים. זו נשמעת התנהגות מזעזעת!

שיהיה המון בהצלחה!

חנוש1717

New member
מזל טוב איזה בית חולים

קודם מזל טוב.
שתזכי להרבה נחת המוווון בריאות
ודבר שני באיזה בית חולים זה היה? שנדע להתרחק

מזל טוב גיבורה!!!

איזו לידה מסכנה, ועוד איזה צוות אלוהים.
חובה להתלונן!!!!
תודה לאל שאני מתכננת ללדת בע"ה בתל השומר

למעלה