סיפור הלידה שלנו

דיא

New member
תודה על הסיפור הנפלא

זה כל כך נחוץ לי עכשיו כשאני שקועה בחרדות ופחדים ודימיונות. באמת קרן אור בחורף. מזל טוב

שלי34

New member
איזה סיפור מרגש../images/Emo24.gif

קובולט יקרה אני יושבת ובוכה מהתרגשות תודה ששיתפת

אמא72

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif באיזה בי"ח ילדת??

נשמע בית חולים ברמה. איזה צוות מקסים היה לך. הלוואי על כולנו

סיפור מרגש ונפלא! ../images/Emo13.gif

הלוואי על כולנו כזו לידה קסומה וכל כך נכונה וטובה!!!! שהלידה הנפלאה הזו תהיה רק ההתחלה של חיים נפלאים העונים לשם טל צבי, שתדעו רק אושר ובריאות וחיוכים והמון המון טוב!!!! מזל טוב!!!!

קנגה רו

New member
וואו - איזה סיפור!!!

גרמת לי לחשוב, שבכל פעם שנולד ילד, נולדת איתו מחדש גם משפחה. הופכים שאחד לשניים, משניים לשלושה, משלושה לארבעה... איזה מעגל יפה ובריא ונכסף. רק אושר יקירי. רק אושר!!!!

יולי 154

New member
וואו, איזה סיפור

אמנם שמעתי את זה ממקור ראשון, אבל עדיין, כיף לקרוא את כל הפרטים טל מקסים ושמחה שהוא הצטרף למשפחתכם מזל טוב!

ה ו ר י ת

New member
וואוו

נשארתי בלי מילים.... מזל שאפשר להאשים את ההצטננות בדמעות.... מאחלת לכולכם אושר ובריאות

evemon

New member
סיפור מרגש ../images/Emo24.gif

נהנתי לקרוא אותו! שוב המון מזל טוב והרבה אושר עם טל, צבי

למונצלו

New member
לידה מקסימה...

למרות כל הסיוטים שלפני וההליכות והחמות וכל זה- שיחקת אותה ברגעי קסם שגרמו לי לןצמרמורות ולהתרגשות עד דמעות!!!! ברוך הבא טל צבי, רק אושר ובריאות לכולכם!

נתושקי

New member
סיפור מרגש עד דמעות, מזל טוב!!!

קראתי כשכולי צמרמורת (טובה). מאוד מרגש ומשמח. שתמשיכו להיות שמחים ומאושרים ושלמים תמיד תמיד.

ע ד ן 4

New member
מרגש נורא

מזל טוב ענקי שוב, ורק אושר ובריאות לכל המשפחה המאושרת

Tנקר בל

New member
איזו לידה כייפית, רגועה ונפלאה

מזמן לא קראתי סיפור לידה בו הלידה הייתה כה נינוחה ונעימה. פשוט חיוך גדול לאורך כל הקריאה. איזה יופי. מה שהדהים אותי זה שלא האמנתי שבברזילי אפשר ללדת בלידה כזו טבעית (גם אני ילדתי שם כידוע, כשבמהלך הצירים כרעתי, הרופאה אמרה לי שצריך לשכב בזמן הצירים
) עשיתי "כן" בראש, ואיך שהיא יצאה - חזרתי לתנוחה הקודמת (למגינת ליבו של החצי, שפחד כי "זה אסור"). ריגש אותי מאוד השם שנתתם. גם השם טל, וגם השם צבי. מאוד התפעלתי בזמנו מהתיאור שתיארת את סבך, אני יודעת כמה היית יקרה לו, וכמה הוא היה אהוב עלייך. המשכיות הדורות נוגעת מאוד ללב. אגב, תכננתי לשאול אותך האם חבל הטבור היה כרוך מסביב לצוואר (חשבתי מכיוון שיש לדעתי קשר בין צירים שלא מתפתחים ללידה, לבין כריכה של חבל הטבור (כאשר מדובר בצירים אמיתיים, שמזוהים במוניטור ככאלה, ולכאורה אמורים להוביל ללידה) . זה לא נחקר, אבל בכל המקרים שנתקלתי בהם עד כה - תופעת הצירים הלא מתפתחים הייתה בהתאמה לכריכה של חבל הטבור (התחלתי להתעניין בתחום בעקבות האובדן שלי. בעיני זה כמו ש"אין קשר" בין ריבוי תנועות למצוקה עוברית, פשוט מאחר והנושא מעולם לא היה מושא למחקר). קובולט - יקירתי היפה - איזה נפלא שסופסוף ניתן לומר לך "מזל טוב".

פלגיה

New member
כריכת חבל טבור

אצלי היה (בלידה ראשונה) והצירים התפתחו במהירות (רבה מאוד אפילו) אצלי הצירים שלא התפתחו היו אינדיקציה למצג אחורי של העובר.

Tנקר בל

New member
שכחתי לציין

שכשאני מדברת על כריכת חבל הטבור, אני לא כוללת כריכה של חבל הטבור פעם אחת - זה מאוד שכיח (קורה, לפי הרופא שלי ב-5% מהלידות). ולא התכוונתי למהירות בה התפתחו הצירים, אלא לצירים סדירים לעיתים קרובות שלא מובילים לכלום, או שנפסקים פתאום. עדיין מתאים? והנימוק שאני נותנת לתיאוריה שלי (ונראה לי ברור - אז אני לא אפרט), מתאים גם למצג אחורי

קובולט

New member
איפה את מסתובבת.... אני מנסה לתפוס

אותך כבר ממוצאי שבת, הבעלול אפילו נשלח לחפש את השם שלך על תיבות הדואר בבנין שלך ולא מצא.....

למעלה