סיפור הלידה שלי

דנהלה44

New member
סיפור הלידה שלי

משתפת אתכם בסיפור שלי ומקווה שיהיה לכן לעזר
הגעתי לתרומת ביצית בעקבות כשלונות בטיפולי פוריות שלא הניבו הריון.
בחרתי במסלול של הדסה עין כרם. הרופא הוא אסף בן מאיר. אני מאוד מרוצה מהדסה וגם מהרופא
בחרתי לא לטוס ולכן לארץ הובאו 6 מוקפאים: 3 באיכות מעולה ו 3 באיכות בינונית. העוברים הוקפאו בזוגות: עובר מעולה עם עובר בינוני. בסך הכל היו 3 זוגות עוברים.
בחרתי בהחזרה טבעית ללא כל הורמונים או תרופות לפני או אחרי ההחזרה. אני מבייצת ורירית הרחם שלי תקינה.
כיוון שמדובר בעוברים מוקפאים ולא לקחתי תרופות, הרי שהקשר עם הרופא היה מצומצם. עם זאת, הרופא עמד לרשותי בכל שאלה שהיתה לי והייתי מאוד מרוצה מההתיחסות שלו
החזרה ראשונה של שני עוברים בוצעה לפי הביוץ שלי וללא כל תרופות. שני העוברים נקלטו אולם לצערי לא החזיקו מעמד מעבר לשליש הראשון
החזרה שניה של שני עוברים בוצעה שוב לפי הביוץ שלי. הפעם על מנת למנוע הפלה לקחתי תרופה לאחר החזרת העוברים. לשמחתי עובר אחד נקלט והתפתח להריון מקסים וקל ביותר עם מעט מאוד תופעות לוואי של בצקות וצרבות.
בריאות העובר היתה חשובה לי ולכן למרות גילה הצעיר של התורמת, ביצעתי בדיקת מי שפיר + ציפ גנטי.
ההריון הסתיים בהצלחה וילדתי בת בבלינסון. לרופאים אמרתי שההריון הוא בעקבות טיפולי פוריות. היו רופאים ששאלו אם מדובר בתרומת ביצית. במקרים כאלה שאלתי האם זה רלוונטי. במידה ואמרו לי לא אז לא עניתי על השאלה. עם זאת, היו בדיקות שבתי עברה ובהן אני עדכנתי את הרופאים ביוזמתי כי מדובר בתרומת ביצית כיוון שהיה נראה לי שמידע זה חשוב לבדיקות. אני גם מיידעת את רופא הילדים שזו תרומת ביצית בעיקר כי עבור בדיקות מסוימות הוא שואל שאלות לגבי הגנטיקה שלי שהיא כאמור לא רלוונטית כלל.
לגבי תחושותי לתינוקת: התינוקת היא שלי! מדובר ביצור חלש וחסר אונים התלוי בי לחלוטין ולא משנה האם זו תרומת ביצית או לא. זה לא רלוונטי כלל. יש פה תינוקת שאני צריכה לטפל בה. נראה לי שזה דבר שמבינים רק לאחר הלידה. אגב התינוקת בהירת עור ושיער

פה מסתיים מסע ארוך שנים שעברתי, רווי סבל ודמעות. תודה לכולן על התמיכה והעזרה שנתתן. מאחלת הצלחה לכל אחת ואחת.
מוזמנות לפנות בשאלות ותובנות (גם בפרטי)

מזל טוב !!

כיף לשמוע שעוד מסע רווי דמעות הסתיים באושר גדול, המון בהצלחה בהמשך :)

איזה כיף לקרוא הודעה כזו משמחת!!!
הרבה בריאות ואושר!!!

מזל טוב!!! סקרנית לגבי כמה דברים...
איזה בדיקות היו רלוונטיות מבחינת הגנטיקה? הזכרת גם בבית חולים וגם אחכ אצל רופא הילדים...
לי יש תינוקת בת כמעט 9 חודשים, יכולה להגיד שהשאלה אםצלשתף בדרך עולה פעמים רבות, גם עכשיו תוך כדי אשםוז בבית חולים והתשובה היא שבדברים מסויימים מאוד זה רלוונטי
אשמח לשמוע ממך קצת יותר ובטוחה שכמוני יש כאן לא מעט
איילת

דנהלה44

New member
בבית חולים שואלים לגבי אלרגיות

היו עוד שאלות בבית החולים אבל לא זוכרת את כולן.
אצל רופא הילדים התלוננתי על התנהגות מסוימת של התינוקת ואז הוא התחיל לשאול על מחלות שיש במשפחה ולא רציתי לשקר לו ולהטעות אותו. אז אמרתי שזו תרומת ביצית.
השאלה אם לשתף או לא תלויה בהקשר ובבדיקה

rabbitm

New member
מזל טוב!!! ותודה על השיתוף!!

תהני מהתוספת למשפחה

למעלה