סיפור הלידה שלי

גשם 11

New member
סיפור הלידה שלי

בוקר טוב

היה אמור להיות לי קיסרי מתוכנן ביום רביעי.
ביום חמישי שעבר בשתיים בלילה התחילו לי כאבים בבטן התחתונה. הסתובבתי התהפכתי וכלום לא השתנה. הערתי את בעלי , התקשרנו לאם המיועדת , הכנתי תיק והלכנו לבי"ח הדסה.
בשעה 7 נכנסתי לקיסרי, הרדמה חלקית. הרגשתי כמו על השולחן של דקסטר... את לא רואה כלום ורק שומעת מה עושים לך...מי שניתח אותי היה הפרופסור מנהל המחלקה, ראובינהוף התותח ,
אז ידעתי שאני בידיים טובות, רק שהוא הסביר כל מה שהוא עושה אונליין לרופא מתמחה, אז זה היה קצת קריפי..
ברגע שהם יצאו צורחים ירדו הדמעות וההקלה הגיעה.
כי תכלס עד שהם לא בחוץ זה לא נגמר.
הראו לי אותם והוציאו אותם להורים המיועדים שחיכו בחוץ, והם יחד עם בעלי עמדו מסביבם התחבקו והזילו דמעות.
בעלי אמר שזה היה אחד הרגעים המרגשים בחייו.
אושפזתי בסוויטה במחלקת נשים, חדר באמת סוף הדרך, והאחיות התייחסו אלי כאילו אני איזה מלאך שנחת להם שם..
והתאוששות מקיסרי זה ממש לא כזה נורא, אם את בריאה יחסית ולוקחת כל הזמן משככי כאבים.
לאור סיפורי האימים שהולכים בפורום הריון תאומים , אני יכולה לומר שחוץ מבחילות והקאות שלא מהעולם הזה, ההריון עבר ממש ב"שעמום" , יחסית להריון תאומים.
ילדתי בשבוע 36+1 , הבן במשקל 2.6 והבת במשקל 2.2. מהממים ובריאים ובלי פגייה הכי חשוב !

נפגשנו עם ההורים והתינוקות בתינוקיה איזה פעמיים, לראות את האושר שהבאת לשני האנשים האלה זה באמת משהו לא רגיל,
ממש כאילו הורידו מהם שקים מהגב. אמיתי. הם פשוט לא הפסיקו לחייך.
העובדות סוציאליות של הדסה מדהימות, וגם פקידת הסעד היתה ממש בסדר.
עשו את כל הבירוקרטיה בחמש דקות וביחס לבבי.

בנסיעה חזרה אתמול מבית החולים הביתה אני ובעלי עדיין היינו בהיי, והתחושה היא שבאמת עשינו משהו חיובי ומשמעותי
עם החיים שלנו, משהו שלא כל אחד יכול לעשות. ובאמת הוא עזר פרגן ותמך לאורך כל הדרך הצדיק שלי.

ובכל מקרה, אני הייתי אם פונדקאית, ושמחתי מאוד להחזיר אותם להורים שלהם,
ולחזור הביתה לשני הילדים שלי, בלי שאני צריכה לקום בלילה ולטפל באף תינוק :)

שיהיה לכולן הריון מוצלח ולידה קלה !

nekuda1

New member
וואוו גשם מרגש עד דמעות..

את ובעלך אכן אנשים מדהימים..!

מדהימה אחת!

שמחה לשמוע שהכל עבר בשלום ושבסופו של דבר
היתה לך חוויה טובה!
כנראה שהכל באמת מתגמד אל מול העובדה שהפכת זוג למשפחה
ואני בטוחה שהכרת התודה תימשך לנצח...
החלמה מהירה יקירתי וחזרה לשיגרת חייך

שירה808

New member
כל הכבוד! אין כמוך!

נשמע שהכל התנהל כמו שצריך...
מאחלת לך חזרה קלה לשגרה.
עשית מעשה מדהים והפכת חיים של אנשים לנורמלים.
יישר כוח!

מירבי*

New member
גשם יקרה

תודה לך על תהליך נפלא

בדרכך המיוחדת עברת את התהליך עם חיוך ובאוירה טובה.

מאחלת לך להמשיך להנות מהחיים ולדעת בכל יום כשאת קמה בבוקר שעשית מעשה מופלא ומיוחד ושת ראויה להרבה כבוד והערכה.

ול-ש' בעלך המקסים, מסרי תודה על הסבלנות, הרוגע, האכפתיות והשותפות.

MAMALY

New member
חח הרסת אותי עם דקסטר...

אכן סיפור מרגש מאוד כל הכבוד אין לי מילים בכלל

talbensh

New member
אין עלייך!

אני קוראת את מה שכתבת ויש לי דה ז'ה וו מהלידה שלי... כאילו אני כתבתי את זה לפני 5 חודשים (לא מאמינה איך הזמן טסססס).
ממש פרטים דומים, אפילו בשבוע הלידה והמשקלים שלהם (חוץ מהקטע של הבחילות וההקאות)... הזוי לא?!??!

בכל מקרה, אני שמחה לשמוע שהצלחת לעבור את הכל כמו גדולה ואת כבר פה לספר את החוויה שלך.
אתם באמת עשיתם משהו ענק חיובי ומיוחד, שלא כל אחד זוכה לעשות אותו ואת זה תזכרו ותזכירו לעצמכם כל החיים.

אין ספק שאחד מהיתרונות והמעלות של להיות פונדקאית הוא לבלות חופשת לידה כשאת בעצם חופשיה לחלוטין, זה זמן נהדר להחזיר קצת לילדים ולבעל שמלווים ותומכים בתקופת ההריון ובמיוחד בחודשים האחרונים והכל כך כבדים של הריון תאומים (לא יודעת מה איתך אבל אני לא ממש עשיתי הרבה בחודשיים האחרונים).... תהני לך מהחופש, תתאוששי מהלידה, תבלי עם המשפחה והכי חשוב תזכרי איזו אישה מדהימה את!

nando

New member
היי גשם, איזה יופי שאת חלק ממבול הלידות..

גשם היקרה, קודם כל שאפו ענק על הנתינה, מהגדולות שניתן לדמיין.
מזל טוב והחלמה מהירה. חזרה מהירה לחיים, לילדים ולמשפחה.
בזהירוצ בזהירות, את בהחלט יכולה לטפוח לעצמך על השכם.
להורים הטריים, חייכו כי חייכם השתנו לנצח
מברוכ אחד גדול!
לחברים בפורו, רציתי להציע רעיון. אילו יכולנו כאן להתארגן, היינו צריכים להקים גמ"ח או קופה קטנה עבור גפרורים לעיניים הטרוטות
של כל מי שמקבל מסר של מזל טוב... (כל אלה שנגמרו להם הלילות השקטים),

מה דעתכם?

לילה טוב או שמא, בוקר טוב!
הלכתי לישון

למעלה