סיפור הכלבה

סיפור הכלבה

אני מרגיש שהסיפור שלי יגרום לכם לצחוק, בבקשה התייחסו ברצינות אני גבר בן 34 שעוסק בתחום הרפואה (מחקר). עוד מתקופת בית הספר כמעט ולא היו לי חברים, ולבנות לא התקרבתי. זה לא שאני מכוער פשוט מופנם כזה. חוץ מהאשה הנוכחית שאני איתה מעולם לא היה לי שום קשר עם בחורה, חברים חוץ מחברים לעבודה אין לי וההורים חיים בחו"ל. ליפני שש וחצי שנים חבריי לעבודה קנו לי כלבה קטנה שקראתי לה פינקי. מאז פינקי היא כל עולמי, אני חושב שהייתי נותן את חיי בשביל חייה שלה. פינקי הייתה איתי בתקופות הכי בודדות שלי. ליפני שנתיים הכרתי בחורה חמודה (היום בת 30), אמא חד הורית לילדה (היום בת 6 בכיתה א'). התחלנו לצאת והנה שנתיים אנחנו ביחד. הבלאגן התחיל לפני שלושה חודשים כשהחברה שלי אמרה שאנחנו כבר שנתיים ביחד אז אולי זה רעיון טוב לעבור לגור ביחד. כמובן שהסכמתי נמעס לי מהבדידות ואני אוהב אותה אבל ופה כל הבעיה הילדה שלה סובלת מאלרגיה מאוד חריפה לכלבים, לא זריקות לא כדורים לא עוזרים לה עד הסוף. ולכן אין שום סיכוי שבעולם שסיגל (הילדה) ופינקי (הכלבה) יוכלו לגור באותו בית. החברה לוחצת עלי למסור את פינקי ואני לא מסוגל, איך היא תהיה בלעדי, ואיך אני בלעדיה, אבל אני לא רוצה לאבד את חברתי. לא לי ולא לה אין משפחה או חברים שיקחו את פינקי אליהם. זה או היא או הכלבה שהייתה איתי בתקופות הכי קשות... מה עושים

סתוית2

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo107.gifרומן רומנטיקן

אני את חיי לפינקי אתן. כל עולמי. איך היא תהיה בלעדי? ופתאום........אין משפחה או חברים שיקחו את פינקי? אני מבינה את הדילמות שלך ורגשותייך. גכון זה בעל חיים אבל? אתה קשור אליה והיא אליך (כמה זמן היא אצלך) מצד אחד אתה רוצה לבנות בית. מצד שני קשה לך בלי פינקי. תראה. בכל בחירה שלך מישהו יפגע. תיתן את הכלב לא תהיה שלם עם עצמך. ובתוך תוכך תישמור טינה וכעס. מצד שני אתה רוצה זוגיות. הדילמה שלך קשה .אולי לאנשים מהצד קל לבחור. מאחר ואתה אדם סגור, ואת כל עולמך השקעתה בלימודים,עבודה, ופינקי. כך שהיא היתה כל עולמך. אולי אפשר להתפשר. לחפש בית חד קומתי עם גינה. שהכלב יחיה בגינה ולידך. לא בתוך הבית . תחשוב על זה. טובים השניים מהאחד.

seeyou

New member
לפעמים יש לקחת החלטות קשות בחיים

רעיון טוב שהכלבה תמשיך לגור איתך...אבל בחוץ-לא בתוך הבית כך בחשבון שהכלבה תוך פרק זמן קצר(יחסית לחברה!) תמות!

רומנטיקן ../images/Emo140.gif

לא מצחיק בכלל, מכירה את ההרגשה הזו והכאב שלך יש לי חברה שוויתרה על זוגיות שאולי היתה מצליחה בגלל הכלבה שלה, היא לא היתה מוכנה לוותר עליה בשום אופן כי היא זו שהיתה איתה בימים קשים, כשהיתה הרבה לבד. אני אישית הייתי מוותרת, לא נקשרת לחיות בצורה כזו, אבל.. להביא אותה לבית של זוגתך כשהילדה סובלת מאלרגיות זאת תהיה ממש בעייה ואפילו בגינה זה בלתי אפשרי, לכן זה השיקול הבלעדי שלך, רק אתה יכול להחליט מה חשוב לך יותר, אולי תמצא לה בית עם ילדים שיאהבו אותה ויטפלו בה ושתוכל לבקר אצלה מידי פעם.

...

הפסקת לאהוב אותי אף אחד לא מבין כמה אני סובל כל כך, שאין לי כוח לבכות רק רוטט מרוב תשוקה אליך כולם מביטים ועוזבים אישה, אם את יכולה לדבר עם אלוהים תישאלי, אם אני אי פעם הפסקתי לאהוב אותך והים, ראי של ליבי, הפעמים שראה אותי בוכה כשהפסקת לאהוב אותי מחפש אותך בכל מקום שאני עובר ולא מוצא אותך למה זקוק אני לנשיקות שלך עם שפתיך לא רוצים לנשק אותי ואת, מי יודע היכן את מסתובבת מי יודע איזה הרפתקאות את עוברת כמה שאת רחוקה ממני

...

And now, the end is near; And so I face the final curtain. My friend, I’ll say it clear, I’ll state my case, of which I’m certain. I’ve lived a life that’s full. I’ve traveled each and ev’ry highway; And more, much more than this, I did it my way. Regrets, I’ve had a few; But then again, too few to mention. I did what I had to do And saw it through without exemption. I planned each charted course; Each careful step along the byway, But more, much more than this, I did it my way. Yes, there were times, I’m sure you knew When I bit off more than I could chew. But through it all, when there was doubt, I ate it up and spit it out. I faced it all and I stood tall; And did it my way. I’ve loved, I’ve laughed and cried. I’ve had my fill; my share of losing. And now, as tears subside, I find it all so amusing. To think I did all that; And may I say - not in a shy way, No, oh no not me, I did it my way. For what is a man, what has he got? If not himself, then he has naught. To say the things he truly feels; And not the words of one who kneels. The record shows I took the blows - And did it my way!

יוסף המספר

אפשר כבר להתחיל ולקבץ אותם ולהוציא חוברת אולי בבוא היום, אם תמשיך בקצב הזה, אפילו ספר חושבת שמין הראוי שתעלה בכינוי קבוע ותביא "דוגמאות" לאירועים אפשריים אני אישית כבר הצלחתי לקבל סחרחורת מריבוי הישויות שלך. ואתה? לא?

rafa49

New member
כלבה ואהבה

שלום, לעיתים אנשים מעדיפים חיות על בני אדם - פחות מאיים אולי? בכל אופן מבחינתך קיימת גילמה קשה ולא מצחיקה. אני מציע שתאל את עצמך מה מסמלת עבורך הכלבה הזאת? מי היא מחליפה בחייך? למה אתה תלוי בה? מה אתה אומר על פרידה? תגלה שמאחורי הכלבה מסתתרות פחדים וחרדות הקשורות לעבר הרחוק שלך, כנראה לילדות.
רפאל

למעלה