סיפור הזוי 18+

טיףטף2

New member
סיפור הזוי 18+

אז כך,ראשית שנה טובה וחתימה טובה לכולכם בע"ה
את ראש השנה חגגתי באירופה בקהילה היהודית. יחד עם חבר טוב טסנו לבלות קצת בארץ זרה לראשונה בחיי. התארחנו בקהילה יהודית אמידה שקיבלה אותנו בזרועות פתוחות ובשמחה רבה. התיישבתי עם החבר במקום מרכזי באותו אולם.. בחור מקומי לא הפסיק לזרוק לי מבטים ואני כהרגלי בודק אם אני מלוכלך בפנים או יש לי לכלוך בחולצה וכו'... לאחר בדיקה קפדנית על עצמי התחלתי לחשוב אולי הבחור שם עלי עין כי אני הטעם שלו...וכך היה:...... שאלתי את החבר לידי אם אני מדמיין או שהבחור לפנינו לא מפסיק לנעוץ מבטים..הוא התחיל גם לשים לב לכך ואמר"בסוף הארוחה אדאג לטפל בו..לא מתנהגים ככה." הבחור היה דיי לטעמי ולמה לא לנסות לראות מה זה מגע של אירופאי?
התחלתי ליישר מבט עם הבחור לעיל תוך כדי שאני דואג שהחבר עמי לא יבחין בנטיות שלי....אתם יודעים... חייכתי אליו שיבין שהבנתי תרמז שלו ולאחר מכן הוא קרץ לי וסימן לי עם האצבע לצאת החוצה שנדבר. האנגלית שלי לא בשיא כך שהתפללתי שהבחור דובר עברית-אבל הוא לא. אחרי שהמצאתי לחבר לידי תירוץ טוב שאני חייב להתפנות אחרת אני יתפוצץ ברחתי החוצה וירדתי למטה והבחור לעיל בעקבותי. שם דברנו,הכרנו,קבענו לצאת לפאב גייז מה שסרבתי לו לאחר מכן,אבל ההזוי ביותר היה שהבנאדם היה קטן ממני .צפתי שהוא יהיה בגילי ואולי יותר,אבל הוא היה בן 18.בחיים לא נמשכתי לקטינים.,אבל הוא היה חתיך
ולאחר הכרות עם הפה שלו הוא ממש מנשק טוב
הקטע המבאס זה שהוא לא עבר ברית....קצת הגעיל אותי... כל העניין עם הבחור לעיל היה 20 דק' ואולי יותר..כשעלתי חזרה לאולם קבלתי מכות מהחבר על שנעלמתי
והוא אמר לי שהוא ירד למטה לחפש אותי.......למזלי התחבאנו מאחורי הבניין... קצת פדיחה שהחבר שלך יתפוס אותך מתנשק עם גבר

סיפר אמיתי או חלמתי חלום? חחחחח

לאחרונה טיף טף יש לך סיפורים די הזויים - מה שמסמל את שאיפתך הכנה להגשים את משאלת לבך למצוא זוגיות וזה טבעי ולגיטימי בהחלט. תרשה לי לאחל לך יקירי שהשתא הכא (השנה הזו) שנת תשע"ב: תהיה לך שנה עם בן/בת זוג (מה שתרצה/מה שתבחר/מה שאתה מעוניין - מחק את המיותר).

ספר יקר

New member
נשמע כמו חוויה בהחלט מיוחדת ../images/Emo13.gif

אני בטוח שלא תוכל להסביר במילים את הקסם שהיה באוויר בזמן הנשיקה בהחבא, כשכולם אוכלים למטה ואתה לראשונה בארץ זרה מתנשק לך עם אדם שרק הכרת. לפחות שמרת איתו על קשר בפייסבוק?

טיףטף2

New member
האמת לא הוספתי אותו

כי אני חושב שפייסבוק זה רק לאנשים שאני רוצה לשמור על קשר והבחור אמנם היה חביב ודיי מגניב,אבל מה יתן לי שהוא יהיה ברשימה שלי?רגלי לא תדרוך עוד באותה ארץ
כך שלעולם לא נפגש שוב..

למעלה