סיפור ההעדרות שלי

• פותח הנושא vally
  • פורסם בתאריך

vally

New member
סיפור ההעדרות שלי

שלום בנות חמודות והכי מקסימות שבעולם!!! נעדרתי לכן יותר משבועיים, מאז שאפרסקה הכריזה שהיא מאמצת לה אובססיה חדשה שהיא שומרי משקל. אז הנה בקצרה הסיפור:
בימי רביעי וחמישי שבוע שעבר היו לי שני מבחנים הכי קשים שבעולם. אז אמצתי רעיונה של אפרסקה ואמרתי שעד שאני לא עוברת את המבחנים אני לא נכנסת לפורום. זה היה כמו גמילה מסמים: כל כך קשה, אבל אמרתי שאם אני מציצה לפחות לדקה-לא אעבור את המבחנים. אבל בכל זאת הייתי קצת מבלפת ומדברת במסרים עם מישהי
אחרי שעשיתי ביום חמישי את המבחן ידעתי גם שיש איחור במחזור. אז בחדתי לעשות בדיקה ביתית שלא תראה לי פס אחד כמו בפעמים הקודמות. והיום-יום ה-6 לאיחור רצתי למכבי לעשות בדיקת בטא. קיבלתי תוצאה לפני שעה והיא- "גדול מ-1000 "!!! בכיתי כמו ילדה קטנה, מיד התקשרתי לבעלול. רצתי הביתה ואתן - הראשונות אחרי בעלי וכנראה גם האחרונות שאני הולכת לספר.
אז בנות מקסימות, תודה רבה רבה רבה לכולכן על התמיכה החמה!!!! אני מחזיקה אצבעות בידיים וברגליים לכולכן לקבל תשובה כזו החודש, אני מתה שנהיה ביחד בפורום "הריון ולידה".
הייתי חייבת להתעדכן לפני שכתבתי את ההודעה שלי, אז ראיתי שהרבה בנות כבר הכריזו על הבטא שלהן. שיהיה לכולכן בשעה טובה והריון קל ותקין
.
קצת עדכונים סטטיסטיים: למרות דלקת בדרכי השטן שהפכה אחר כך לפטריה וגינלית עשינו את זה כל יום במשך 3 שבועות
הייתי גמורה, והפרטייה לא עברה (בגלל שעשינו את זה ולא נתנו לה לעבור) והיא עדיין בפנים. אבל למרות כל המכשולים הצלחנו וזה הכי חשוב! עכשיו אני הולכת לטפל בפטרייה.
אז אני משלבת אצבעות בשביל כולכן! מקווה שתמצאו בליבכן מקום לשחוח גם בשבילי ואני בכיף אשמח בשביל כל אחת ואחת מכן, מקווה שזה יקרה החודש. טוב, יורדות לי דמעות מהעיניים, וזה בעצם הסימן היחידי בנתיים שאני בהריון, כי לא הרגשתי שומדבר מיוחד. נשיקות ממני
.

vally

New member
מרב ההתרגשות שחכתי לשאול

את אפרסקה: איך מתקדם עם שומרי משקל? וכן-כן, ראיתי שאת חוגגת היום--מחזיקה לך אצבעות ומקווה שתצטרפי ללידות מרץ... קובולטי, מה איתך, הבנתי שגם את מחכה ל...מחזיקה לך אצבעות חזק חזק...

פּוֹנְג

New member
זה מתחיל להיות טראנד חדש

להיעדר מהפורום ולהכנס להריון.
מזל טוב
אל תשכחי לכתוב לנו על הסימנים לענות על הסקר ולפזר אבקת הריון

zofa

New member
יופי, כיף לשמוע../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

אני ממש חדשה פה, וסיפורים כמו שלך מחממים את הלב. שיעברו עלייך ועליכם חודשים קלים ומשעממים כמו שאומרים כאן.

u z a

New member
מזל טוב! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הריון קל וארוווווווך!! כיף לשמוע! אוזה.

ניקולה1

New member
דרך אגב אם יש לך פטריה איך

מצאת את הכח לקיים יחסים יום יום? זה לא כאב?

vally

New member
sorry על האגואיסטיות ../images/Emo2.gif

באמת כמעט שכחתי לפזר כאן אבקת הריון על כווולכן במנה כפולה
! מקווה שזה ידביק את כל הפורום: וותיקות, חדשות, כאלה שרק צופות, אחת המנהלות הפורום (לא נצביע
כאן עם האצבע לפונג
)... הלווי שמעכשיו ותק הכי ארוך יהיה חודש! לכולכן מגיע וזה יגיע
פונג, שמת לב,מסתבר שאני יכולה לקרוא את ההודעות שלך מהבית, אבדוק מחר גם בעבודה. לגבי שאלה על הפטריה: בעלי כזה חמוד, היה משקיע בי שעות כל יום על מנת שאני אהיה מספיק מוכנה וככה לא מרגישים כאבים. ובנוסף גם לקחתי נרות, שגם שפרו את ההרגשה, למרות שלא עזרו. וכמובן שפעמיים בכל זאת היה כואב ורק חיכיתי שהוא יגמ... אתמול הייתי אצל רופא והוא אמר לעשות שטיפות עם חומץ תפוחים - מקווה שיעזור. אז הכי חשוב זה אמונה-להאמין שהכל יהיה טוב ושנצליח. למרות שאני מרב הדלקות כבר הייתי מוכנה לגרוע ביותר...אבל מצד שני הכנסתי לי לראש שלא כואב לי ואם נמשיך נצליח. וככה זה קרה. אז אני לא רוצה להיות חכמולוגית אחרי שזה הצליח. פשוט אפזר עליכן עוד קצת אבקת הריון-הרי הריון לא יכול להיות overdose
לילה טוב לכולכן

פּוֹנְג

New member
חומץ תפוחים זה שורף לאללה

בעיקר עם פטרייה ואחרי הרבה פעילות
אז אל תשכחי לדלל את זה במים. מה שבטוח - זה עוזר.

מגלשה

New member
מזל-טוב! ../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

שיהיה קל - קל - קל!

איזה יופי!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה הריון קל ובריא, ממש מקסים, בהצלחה!

זוג חדש

New member
מ ../images/Emo127.gif ז ../images/Emo127.gif ל ט ../images/Emo127.gif ו ../images/Emo127.gif ב

שיהיה הריון קל ותקין

אפרסקה

New member
מזל טוב ענק!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה שהיוויתי השראה עבורך ולכן רואה את ההריון שלך בתור (טיפה) ניצחון אישי גם שלי. שיהיה באושר, בכיף ובבריאות!

פוקית27

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo66.gif../images/Emo49.gifהמשך הריון משעמם

וקל ותודה על אבקת ההריון המתוקה שפיזרת עלינו.

מזל טוב בשעה טובה..

איזה כיף לקרוא הודעות כאלה... מאחלת לך הריון קליל ומהנה ומקווה שתעבור לך הפטריה מהר...

למעלה