סיפור ההעדרות שלי
שלום בנות חמודות והכי מקסימות שבעולם!!! נעדרתי לכן יותר משבועיים, מאז שאפרסקה הכריזה שהיא מאמצת לה אובססיה חדשה שהיא שומרי משקל. אז הנה בקצרה הסיפור:
בימי רביעי וחמישי שבוע שעבר היו לי שני מבחנים הכי קשים שבעולם. אז אמצתי רעיונה של אפרסקה ואמרתי שעד שאני לא עוברת את המבחנים אני לא נכנסת לפורום. זה היה כמו גמילה מסמים: כל כך קשה, אבל אמרתי שאם אני מציצה לפחות לדקה-לא אעבור את המבחנים. אבל בכל זאת הייתי קצת מבלפת ומדברת במסרים עם מישהי
אחרי שעשיתי ביום חמישי את המבחן ידעתי גם שיש איחור במחזור. אז בחדתי לעשות בדיקה ביתית שלא תראה לי פס אחד כמו בפעמים הקודמות. והיום-יום ה-6 לאיחור רצתי למכבי לעשות בדיקת בטא. קיבלתי תוצאה לפני שעה והיא- "גדול מ-1000 "!!! בכיתי כמו ילדה קטנה, מיד התקשרתי לבעלול. רצתי הביתה ואתן - הראשונות אחרי בעלי וכנראה גם האחרונות שאני הולכת לספר.
אז בנות מקסימות, תודה רבה רבה רבה לכולכן על התמיכה החמה!!!! אני מחזיקה אצבעות בידיים וברגליים לכולכן לקבל תשובה כזו החודש, אני מתה שנהיה ביחד בפורום "הריון ולידה".
הייתי חייבת להתעדכן לפני שכתבתי את ההודעה שלי, אז ראיתי שהרבה בנות כבר הכריזו על הבטא שלהן. שיהיה לכולכן בשעה טובה והריון קל ותקין
.
קצת עדכונים סטטיסטיים: למרות דלקת בדרכי השטן שהפכה אחר כך לפטריה וגינלית עשינו את זה כל יום במשך 3 שבועות
הייתי גמורה, והפרטייה לא עברה (בגלל שעשינו את זה ולא נתנו לה לעבור) והיא עדיין בפנים. אבל למרות כל המכשולים הצלחנו וזה הכי חשוב! עכשיו אני הולכת לטפל בפטרייה.
אז אני משלבת אצבעות בשביל כולכן! מקווה שתמצאו בליבכן מקום לשחוח גם בשבילי ואני בכיף אשמח בשביל כל אחת ואחת מכן, מקווה שזה יקרה החודש. טוב, יורדות לי דמעות מהעיניים, וזה בעצם הסימן היחידי בנתיים שאני בהריון, כי לא הרגשתי שומדבר מיוחד. נשיקות ממני
.
שלום בנות חמודות והכי מקסימות שבעולם!!! נעדרתי לכן יותר משבועיים, מאז שאפרסקה הכריזה שהיא מאמצת לה אובססיה חדשה שהיא שומרי משקל. אז הנה בקצרה הסיפור: