סיפור האהבה קצר והטוב שסופר אי פעם

זיקן

New member
מנהל
ספר את זה לפנו

על כמה מיתערבים שהוא מוכרח אבל ממש מוכרח להקיא באמצע מרוב גועל..

פנומן 72

New member
לא היקאתי. גיחכתי.

יש המשך לסיפור הזה. כתב אותו יפה איזופוס במשל הצרצר והנמלה. סוק יכול להתלהב עד מחר שהוא "טובל את אשכיו בפיהן של נערות במצוקה", אבל עוד 20-30 שנה שלא יישאר כלום מהאשכים שלו, גם לא תהיה אף אחת שתירק לכיוון שלו ומירב הסיכויים שימצאו אותו בריקבון מתקדם אחרי שהשכנים יתלוננו בעיריה שצחנה עולה מביתו. מי בכלל יידע שיש שם בן אדם ... תעשה לי טובה. לכל סיטואציה יש יתרון וחסרון.

אני חיי מאהבה לחיים ולא מהפחד למות

אז נראה לך שאני אהיה דביל כמוך ובגלל שעוד 20-30 שנה חחחחחחח נראה לך ?! אני חיי כאן ועכשיו ואוהב את עצמי וסומך על עצמי שתמיד אהיה לי טוב לא משנה לאן אני אלך ומה אני יעשה, אני סומך על עצמי שתמיד אני אמצא את הדרך הטובה והנכונה לי, ולכן אין משמעות בכלל לעבר ועתיד כנקודות זמן, הכל זה קורה כאן ועכשיו, הכל זה ההווה, זה הכל בי כרגע רק פחד יכול לנתק אותך ככה מהעבר והעתיד שלך, כשאתה לא מפחד אין עתיד כי הכל מתרחש בו זמנית אתה נמצא בול במקום הנכון ואתה מרגיש את זה בכל תא בגוף שלך רגע, אבל אולי פנומן צודק ואני אמות בודד זקן וערירי, דחוף למצוא לי זוגיות עכשיו, יום אחד אולי אני אודה לעצמי על כל השנים האלו שביזבזתי , אולי

פנומן 72

New member
הפוך, גוטה, הפוך

אתה מפחד למות מחר בגלל זה אתה חושב שאתה עושה חיים היום. ולא, אהבה עצמית זו לא אהבה - זה אגואיזם

אין מחר, יש רק כאן ועכשיו

וזה האתמול והמחר שלך ועצוב מאוד שאתה חושב שאהבה עצמית זו לא אהבה, ושזה אגואיזם לא הייתי רוצה ליהיות אתה, אני מעדיך ליהיות אגואיסט ולאהוב את עצמי גם לפי המונחים שלך

../images/Emo45.gif סוקרטס יפה לך...

רק הטעות שלך היא במחשבה המטופשת, שעליה פנומן היה צריך להגיב, שאומרת שאישה\נישואים הם הורי כל הצרות והבעיות בחייו של אדם. אפשר בתוך הכאן ועכשיו לגדל זוגיות, למרבה הפתעה, לקשור נפשך בנפשו של אחר, לגלות שאפשר גם לאהוב בלי לתכנן תוכניות, ולצפות ציפיות, ויש גם נשים שמוכנות ללכת בארץ לא זרועה, במדבר, ולגלות דברים "חדשים"... אז אולי עוד לא נתקלת באלו שיסכימו להגמיש את הקונצנזוס בשביל אהבה. זה לא אומר שהן לא קיימות. וזו הטעות. בקשר ללחיות כאן ועכשיו- סבבה, תהנה.

יקירי, התבלבלת...

אתה לא משוכנע בעליל, זה ברור, ומה שסוקרטס ענה לך (קראתי רק 2 שורות ראשונות) היה בטעם- באמת, מה שתיארת זה חיים מהפחד לא מהאהבה... אולי כדאי לחפש טוב יותר מה יש באהבה, שאין בלבד... אני עכשיו חווה את זה ממקור ראשון, מוכנה לספר לך, אם תבקש. חולמת. מאוהבת.

למעלה