סיפור בתמונות.

סיפור בתמונות.

מישהו שם תמונה וכותב מה קורה בה, אבל לא את מה שרואים! צריך להמציא מה הדיג'יגורלים אומרים או מה בדיוק קורה. הבא שם תמונה ועושה אותו דבר, אבל התמונה והסיפור שלו צריכים להיות קשורים לקודם. זה מעין סיפור בהמשכים, אז שמישהו יתחיל.

רייסט רעיון שווה!! אני אתחיל!

דיוויס:פאדיחות מה עשינו... אגומון:לא נספר להם שאכלנו את טאי ווימון, נכון?...

קורורו

New member
גרר... תשלח!

נמשיך מפה: ~בינתיים, בצד השני של העיר~ טאי: ואו! איזה דג ענק! חכו עד שאגומון ודיוויס יראו אותו! הוא כל כך יקנא בי! (כן... -_- לא היו לי רעיונות) (וכן... זה דג ענקי!)

אבל זה לא הגיוני!../images/Emo12.gif

דיוויס ואגומון אכלו אותו!

קורורו

New member
אאההה XD

חשבתי שהם אומרים שלא לספר לטאי שהם אכלו את ווימון XD... טעות שלי!

CibiHeart92

New member
אני! אני!

טאי: אאאא! זה לא היה דג!! זו הייתה פחית גרנים בוערת! הצילו!!!

Apikachu L

New member
חח

יולי: תגיד, ראית את טאי? קודי: אנחנו מחפשים אותו מהבוקר דיוויס: אה...לא...מי זה טאי?

לאחר שעה, רחוק מהשאר...

השיחה מתנהלת ברוח שיחת התוודות עם הכומר בכנסיה. דיוויס:קן, אני אהובי, אני חייב להתוודות. קן:מה קרה, חמוד שלי? דיוויס:אני ווימון אכלנו את טאי ואגומון. קו:מה? חייבים ספר לכולם! דיוויס:לא בבקשה! אעשה כל מה שתבקש! קן:טוב יש משהו שאתה יכול לעשות...

לאחר רבע שעה...

קן:נו דיוויס אתה מוכן? דיוויס:כבר מגיע...*נכנס לחדר* זה בסדר? עכשיו לא תספר להם?... קן:עכשיו...*מתפוצץ מצחוק ומחורמן בטרוף* אני אבליג לך.

CibiHeart92

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

*וימון מופיע על הראש של דאיסקה* וימון: מה אתם עושים שניכם? *דאיסקה עם פרצוף אחרי שבץ*

....

אגומון:וימון מה אתה עושה כאן? אני ודיוויס אכלנו אותך! אגב...היית נורא טעים, אבל מעט חריף מדי. דיוויס*בלב*:מזל שהספקתי להתלבש לפני שהוא הגיע...

Digi Lista

New member
תעלה למעלה...

אני רוצה להשתתף בשרשור הזה ובכלל שהוא יגדל(ויהיה ענק!)אז כרגע אני פשוט אחזיר אותו לתודעה...

למעלה