סיפור בהמשכיםD:

סיפור בהמשכיםD:

יאללה,להשתגעD: (אתם מבינים,נכון?כל אחד כותב קטע של כמה שורות שמתקשר לאחרון שכתב...משרשרים באלכסון אחד לשני...יאללה) מיקה ישב לו בחמידות מול המחשב,וקרא את הפורום שלו בMFC. פתאום התקשר המנהל שלו ואמר לו שהוא עושה הופעה ב...(קדימה,אתם יודעים למה אני חותרת*-*תזרמו עם הפנטזיה המתוקה שלי*-*)

נעה 124

New member
ישראל!@!$%&%^&*@#$%!../images/Emo131.gif

אבל זה יהיה בחור בצפון וההורים שלכם לא מסכימים שתלכו. אתם רבים עם ההורים שלכם, עד שאתם קולטים ש.. (בהתחלה רציתי להיות מבאס ולכתוב איזה אפריקה או משהו, אבל החלטתי שזה יהיה עצובXD)

A m 0 s

New member
הם נוסעים לאילת.. (כן כן ההורים של כולם - ../images/Emo6.gif

אז הם נוסעים לאילת ואנחנו לוקחים מהר מהר אוטובוס לאותו חור מחורר בצפון ו...

וקונים כרטיסים להופעה

שורה ראשונה+מאחורי הקלעים+מפגש מעריציםD: וקונים לו מתנה גדולה ונחמדה...המון שוקולדD: ואז חוטפים אותו

נועוש22

New member
ואז...

מתחיל מרדף משטרתי ענק ממש כולל המון ארצות מיקה בכלל מבסוט מכל העסק כי משעמם לו החיים ואנחנו עוברים בלבנון ומשם טסים לביג'ינג אבל יש תקלה במטוס ואז...

אנחנו מתרסקים באי מגניבXD

ומיקה מבסוט,ואנחנו מבסוטים כי מיקה מבסוט,ויש לנו את מיקה כולו לעצמנו כי אף אחד לא מצליח לאתר את המטוס ואין שם קליטה טלפונית=P והוא עושה לנו הופעה פרטית עם אורגנית שהשד יודע מאיפה צצה=P ובסוף ההופעה...

A m 0 s

New member
מיקה לוקח אותי לתוך היער

ומבצע בי מעשים מגונים!!

ואז...

בנות הפורום באות ותוקעות אותך על עץ גבוהה,ולוקחות איתן את מיקה הרחק הרחק לצד השני של האי...-.- גס אחד-.-

A m 0 s

New member
אבל - מיקה, שמאוהב בי קשות..

מצליח להשתחרר מכן (בנות הפורום הרעות
) ורץ במהירות עצומה לחצי האחר של האי ובא להציל אותי כשהוא מוריד אותי מהעץ הגבוה...

ואז...

בנות הפורום הרעות מרביצות לך,כי אתה נודניק,חוטפות את מיקה,חופרות מערה,משליכות אותו לשם,קושרות אותו,ותוקעות לו סוכרייה בפה...ואז משליכות אותך לים-.- ואז....(שלא תוכל להכניס "אבל"ים=P)

A m 0 s

New member
ואז.. אלוהים נותנת (כן כן אלוהים היא אישה!!)

למיקה כוחות על טבעיים והוא מצליח להשתחרר מהחבלים (מאיפה לעזאזל השגתן חבלים ואת חפירה?!) והוא גם מצליח לקפוץ מהבור ואז הוא קופץ מהר לים ומציל אותי מטביעה - והמסכן המודאג חושב שבלעתי מים אז הוא מנשים אותי ו... (חח מה קרה לי היום - איזה גסויות!! - וראית לא שמתי ת'מילה אבל
)

A m 0 s

New member
**לברוח מהמערה - שלא תגידו שהסיפור לא הגיונ

י - חח ממש!!

ואז אלוהים מבינה שהיא עזרה לגבר...

וזורקת את שניכם לבורות בצדדים שונים של האי=P(עוד מישהו רוצה לקחת חלק?צריך לקטוע מתישהו את הריב מיקה הזה-.-) הערות-חבל-ניתקנו שרכים מעצים (מי אמר לך שזה אי חול,הא?אפילו תלינו אותך על עץ-.-) בקרבת מקום. את חפירה-הבנות האחרות חפרו בידיים בזמן שאני השגחתי שמיקה לא ייברח

A m 0 s

New member
"ואז אלוהים הבינה שהיא עזה לגבר" חח אהבתי../images/Emo6.gif

ואחרי כל מה שקרה אני ומיקה מבינים שלמרות אהבתנו הגדולה (חחח
) לא כולם רואים את זה בעין יפה, ומבינים שלא תמיד האבה מנצחת (למרות כל הסיפורים והאגדות) אז אנחנו לפחות מתרפקים על העבר שעבר ועל הדברים שעשינו ביחד (יאאאאאא מה קרה לי?!! - טוב שההורים שלי בקושי יודעים מה זה אינטרנט!!) ומבינים שכל אחד יכול ללכת לדרכו אבל שתמיד תישמר לכל אחד מאיתנו פינה חמה ב
ואז... מיקה כותב עליי שיר.. ואז..

וואי,ריגשת אותי עכשיו../images/Emo12.gif

XD ואז כל בנות הפורום הרעות דורשות שירים שמוקדשים להם=Pלא מבקשות.דורשות!והוא לא מסכים,אז אנחנו זוממות זממים שטניים

נועוש22

New member
ואז...

התעוררתי מהחלום... חחח... סתם... ואז שיחררנו את עמוס ומיקה והם הבינו שהם לא צריכים להיות ביחד וגילו שמיקה הוא האח האמיתי שלי ושהפרידו ביננו ואז מיקה שר ופתאום מופיעה משום מקום במה וצבעים וכולנו שרים ושמחים אבל אז יש סופת הוריקן קשה ואז...

היא סוחפת אותי ואת מיקה לאי רחוק ומבודד נוסף

D: פתאום צצו כל כך הרבה איים נטושים בעולםD: ואז אני מתעלפת ומיקה בפאניקהD:

A m 0 s

New member
ואז... מיקה מנסה להעיר אותך - אבל

הפשוש לא מצליח, אבל הוא לא מוותר והוא הולך לקטוף לך בבנות ומרסק לך אותן ומכניס לך לתוך הפה.. - פתאום את מתעוררת (מהדבר הדוחה הזה) ומיקה שהתחיל לדבר עברית, אומר לך "היי היי תראי אנשים, אלה החבר'ה מהפורום... יייייאאאאאאא" ...

"איך הם הגיעו לפה?"

אני:"אמממ...מיקה?מאיפה אתה יודע עברית...ובלי במטא?עזוב,זה חמוד
" חברי הפורום רצים לראות אם אנחנו בסדר,ואז בנות הפורום הרעות מנצלות את העובדה שסחפה אותנו סופת הוריקן (זה היה הוריקן,נכון?) כדי לשכנע את מיקה שהוא פצוע קשות ושהן צריכות לטפל בו ולהיות צמודות אליו
וממני לא איכפת לאף אחד
אז אני מצטרפת בכיף לחבורה סביב מיקה
ואז.... (הסיפור הזה יכול להיות הזוי יותר?
)

למעלה