סיפור בהמשכים

סיפור בהמשכים

בואו נעשה סיפור בהמשכים על העונה החמישים ונירא מה חושב כל ילד על מה שהיה בעונה החמישית. חן זאת אני

Paige

New member
היי!

הרבה אנשים אפילו לא ראו את העונה הרביעית, וזה עלול להכיל המון ספויילרים. I say, skip it!

Ophel McNeil

New member
גם אני חושבת ככה.

בסך הכל רוב אנשי הפורום הזה (שגם ככה מלא ספוילרים) לא ראו את העונה הרביעית, אז אין בכלל על מה לדבר בקשר לעונה החמישית. הייתי אומרת שנעשה סיפור בהמשכים על העונה הרביעית, אבל הרבה מהפורום הזה *כן* ראו אותה ועלולים להיות מושפעים... אז שוב, לא משהו רעיון טוב. חבל, כי דווקא היו לי כמה עלילות חביבות, רובן כוללות את המוות בעינויים של פייפר (אל תשאלו, כי אתם עוד עלולים לקבל תשובה...
) אופל מקניל.

p3

New member
../images/Emo19.gifזה דווקא רעיון נחמד...

לעשות סיפור בהמשכים- לא שכל אחד כותב משפט אחד, זה יהיה לא עקבי וייקח מלא מקום, אלא שכל אחד כותב מין פרק קצר, מין סצינה אחת שקורה במקום אחד, ואומר או נותן רמז לאן הדמויות יילכו אחר כך ולמה (?). באמת זה לא רעיון טוב שזה ייקרה בעונה החמישית- וגם לא ברביעית- אבל זה לא חייב להיות ממש בעונה מסויימת, אפשר להחליט איפה אנחנו רוצים למקם את זה, אבל זה לא לגמרי חשוב. אבל אני חושב שזה רעיון ממש טוב! ואופל, אני דווקא אשמח לשמוע למה את רוצחת בדם קר את פייפר שלנו...?

Ophel McNeil

New member
אני אוהבת את פייפר... ../images/Emo10.gif

אבל היא מתעללת בליאו!!! זה לא פייר.... (הזהרתי שלא כדאי לשאול אותי....), היא ממש מרושעת כלפיו!! כל הזמן
אני גם רוצה....
|ליאו|
(את ליאו
) פייפר רעה...
אני רוצה את ליאו.... (כן, אני תמיד ככה. כל שיחה איתי בד"כ כוללת את המילים האלה, אם זה קשור או לא. תשאלו את לין...
) פייפר רע
(*שגיאת כתיב מכוונת*) *מוציאה לשון* עזבו, אני צריכה לאשפז את עצמי, אופל מקניל. ליאו.... *נמסה*
|מת| (בשביל מיכל).

למעלה