סיפור בהמשכים [: אני באמת צכה להסביר? אני אתחיל- פעם דיויד ופייר רצו ערומים בשדות שלפתע הבחינו ב..
D deadXend New member 9/8/05 #1 סיפור בהמשכים [: אני באמת צכה להסביר? אני אתחיל- פעם דיויד ופייר רצו ערומים בשדות שלפתע הבחינו ב..
D double O S New member 9/8/05 #12 קראו לו בוריס../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif הוא אמר "מה אתם רוצים?" אז הם אמרו לו...
B bad astronaut New member 9/8/05 #13 ... "ג'ף בבית?" אז בוריס אומר "כן, אבל הוא באמבטיה" פייר וסאב מסתכלים אחד על השני במבט כזה- ואז בוריס אמר...
... "ג'ף בבית?" אז בוריס אומר "כן, אבל הוא באמבטיה" פייר וסאב מסתכלים אחד על השני במבט כזה- ואז בוריס אמר...
W whatsername 234 New member 9/8/05 #14 ואז בוריס אמר "אבל אתם יכולים לבוא ולחכות שהוא יסיים" אז הם אמרו:"אנחנו נוותר" כשלפתע דייויד נזכר ש.....
ואז בוריס אמר "אבל אתם יכולים לבוא ולחכות שהוא יסיים" אז הם אמרו:"אנחנו נוותר" כשלפתע דייויד נזכר ש.....
W whatsername 234 New member 9/8/05 #16 יא ענק חחחחחחח ואז הם נעלצו ללכת לג'ף אחרי הכל, ואז בדרך לפייר היה פיפי דחוף (חחחח ) אז הם נעלצו לעצור, ואז.......
יא ענק חחחחחחח ואז הם נעלצו ללכת לג'ף אחרי הכל, ואז בדרך לפייר היה פיפי דחוף (חחחח ) אז הם נעלצו לעצור, ואז.......
B bad astronaut New member 9/8/05 #17 ... הם חיפשו שירותים! אבל לא היו שירותים בסביבה. אז דייויד אומר "למה שלא תעשה פיפי בשיחים?" ואז פייר אומר "מה שיחים?!? השתגעת?אני לא רוצה להיחסף לחיידקים!" דייויד צוחק על פייר ואז רואה שסאב שותה קפה בכוס מפלסטיק ו..
... הם חיפשו שירותים! אבל לא היו שירותים בסביבה. אז דייויד אומר "למה שלא תעשה פיפי בשיחים?" ואז פייר אומר "מה שיחים?!? השתגעת?אני לא רוצה להיחסף לחיידקים!" דייויד צוחק על פייר ואז רואה שסאב שותה קפה בכוס מפלסטיק ו..
D Dorin555 New member 9/8/05 #18 ו.. פתאום הוא מגלה שזה היה תה מכוס מפלסטיק! הם מתחילים ללכת לבית של ג'ף שפתאום...
S sapirush1 New member 9/8/05 #21 סבבה "אנחנו בדרך לג'ף בוא תצטרף נראה שגם אתה שכחת את הבוקסר שלך שם..."