חייכנית מקסימה
New member
סיפור בהמשכים...
מכירים את הסגנון של הבעיות' והכל, על הפורום יעני? אוקיי, אז עושים סיפורוני בסטייל הזה, אבל כולם כותבים יחד. בהמשכים. לכתוב לפחות 5 שורות כל פעם! אני מתחילה (מותר לצרף את עצמכם מתי שתרצו, ועם מי שתרצו, אבל אל תהרסו לאנשים אחרים את הדמויות האישיות שלהם, או דברים כאלה. סורי רותם מותק, הראלי שלי
את יכולה לקבל כל אחד אחר שתרצי או את יכולה לשים את עצמך בתור ידידה [ידידה בלבד...] של הראלי...) אני מכניסה את מי שעולה לי בראש, אבל אני לא מכניסה לו אישיות מסויימת, כל אחד מחליט לבד, אל תעש למישהו אופי כי אולי הוא לא יאהב את זה. יעל וצליל הלכו ברחוב, מדברות להנאתן. פתאום צלצל ליעל הפלאפון. "הלו." היא אמרה. צליל הבחינה בהבעה שעולה על פניה. "זה היה הראל?" היא שאלה כשיעל סיימה. יעל הנהנה בחיוך. "אנחנו נפגשים הערב. מה לדעתך כדאי לי ללבוש?" יעל לא הפסיקה לדבר על כך כל הדרך. היא הכירה את הראל לא מזמן והאמינה שיכול לצאת מזה משהו אמיתי. "טוב שתקי כבר עם ההראל שלך." אמרה צליל אחרי חצי שעה שיעל לא הפסיקה לדבר. "אני מתקשרת לגל, אנחנו נפגשות העערב עם אביטל ועוד לא קבענו איפה" המשך יבוא.... אני יודעת שזה דפוק, אבל זה ממש לא משנה... תעשו את זה הכי הזוי ודפוק ומגוחך שתרצו, במילא לא תקבלו על זה אוסקר...
אתם גם יכולים לשנות את המציאות אם בא לכם, להצמיח לקופים כנפיים ולגדל ביצת מחמד של דרקון אם ממש בא לכם. תמשיכו...
מכירים את הסגנון של הבעיות' והכל, על הפורום יעני? אוקיי, אז עושים סיפורוני בסטייל הזה, אבל כולם כותבים יחד. בהמשכים. לכתוב לפחות 5 שורות כל פעם! אני מתחילה (מותר לצרף את עצמכם מתי שתרצו, ועם מי שתרצו, אבל אל תהרסו לאנשים אחרים את הדמויות האישיות שלהם, או דברים כאלה. סורי רותם מותק, הראלי שלי