סיפור בהמשכים...

סיפור בהמשכים...

מכירים את הסגנון של הבעיות' והכל, על הפורום יעני? אוקיי, אז עושים סיפורוני בסטייל הזה, אבל כולם כותבים יחד. בהמשכים. לכתוב לפחות 5 שורות כל פעם! אני מתחילה (מותר לצרף את עצמכם מתי שתרצו, ועם מי שתרצו, אבל אל תהרסו לאנשים אחרים את הדמויות האישיות שלהם, או דברים כאלה. סורי רותם מותק, הראלי שלי
את יכולה לקבל כל אחד אחר שתרצי או את יכולה לשים את עצמך בתור ידידה [ידידה בלבד...] של הראלי...) אני מכניסה את מי שעולה לי בראש, אבל אני לא מכניסה לו אישיות מסויימת, כל אחד מחליט לבד, אל תעש למישהו אופי כי אולי הוא לא יאהב את זה. יעל וצליל הלכו ברחוב, מדברות להנאתן. פתאום צלצל ליעל הפלאפון. "הלו." היא אמרה. צליל הבחינה בהבעה שעולה על פניה. "זה היה הראל?" היא שאלה כשיעל סיימה. יעל הנהנה בחיוך. "אנחנו נפגשים הערב. מה לדעתך כדאי לי ללבוש?" יעל לא הפסיקה לדבר על כך כל הדרך. היא הכירה את הראל לא מזמן והאמינה שיכול לצאת מזה משהו אמיתי. "טוב שתקי כבר עם ההראל שלך." אמרה צליל אחרי חצי שעה שיעל לא הפסיקה לדבר. "אני מתקשרת לגל, אנחנו נפגשות העערב עם אביטל ועוד לא קבענו איפה" המשך יבוא.... אני יודעת שזה דפוק, אבל זה ממש לא משנה... תעשו את זה הכי הזוי ודפוק ומגוחך שתרצו, במילא לא תקבלו על זה אוסקר...
אתם גם יכולים לשנות את המציאות אם בא לכם, להצמיח לקופים כנפיים ולגדל ביצת מחמד של דרקון אם ממש בא לכם. תמשיכו...

i love אפרת

New member
המשך../images/Emo26.gif

פתאום לירון הגיעה "היייי, מה קורה ?" יעל וצליל:"הכל טוב את באה היום לאבי בערב?" לירון:"אווקי סבבה בשמונה?" צליל:"כן כן" לירון:"יעל את גם באה?" יעל:"לא אני יוצאת עם הראליייי" לירון:הופה הראללל.. חמוד זה הא
יעל:"כן מתוק שליי" דפוק בהחלט.

יותר נורמלי משלי... משיכה.

*בערב* הבנות מתאספות אצל אביטל, ומופתעות לגלות שם את ירדן (ירדנדן...) אבי: תכירו את חברה שלי, ירדן צליל :היי ירדן, אני צליל הבנות מציגות את עצמן. (חחח יצא לי חמש שורות בקושי... לא אכתוב מה היה עם הראל, עדיף שלא...
)

ממשיכה(דפוק../images/Emo5.gif)

אביטל:טוב יאללה אתם באות לסרט? לירון:רגע מעיין עוד לא באה אביטל:אוףףףף היא תמיד מאחרת ירדן:יאללה אני בטוחה שעוד מעט היא באה אביטל:אוףףףף טוב(מעוצבנת) ירדן:טוב אביטל תרגיעי אביטל:טוב דיייייי שקט ~~~~~בנתיים בפגישה של הראל ויעל~~~~~ הראל:לאן את רוצה ללכת? יעל:לא יודעת לאן אתה רוצה? הראל:יאוווו אני מכיר מקום נהדר יעל:טוב יאללה בוא נלך....... ~~בבית של מעיין~~ מעיין הטלפון:יניב טוב אני צריכה ללכת אביטל תהרוג אותי היא בטח כבר חושבת שאני מאחרת קבוע יניב:שניה מעיין אני מכירה את יעל? מעיין:בטח ילדה מזה חמודה חברה שלי למה? יניב:כי אני צריך לומר לה שתיזהר מההראל הזה מעיין:למה? יניב:כי הוא מ..מסו..מסומם הוא לוקח כדורים חופשי מעיין:פאק היא יצאה איתו הערב אני רצה ביי יניב:ביי**לוחש** אני אוהב אותך מעיין:מה? יניב:כלום אני שר ביי ~~~בפגישה של הראל ויעל(חרוז חח)~~ יעל:לאן אנחנו הולכים?המקום הזה ממש מפחיד הראל:את תראי.... יעל:מה זה המקום הזה? הראל:פה זה המקום של כול מי שלוקח.... יעל:לוקח מה?....סמים?!?!?!?!?פאקקקקקק הראל פתאום יעל צורחת...... דיייי דפוק מה אתם חושבים?

חוץ מזה שעברת על כמה חוקים...

של לא לעשות לדמויות שהן לא את אופי, הרגזת אותי. מ-א-ו-ד. הראלי לא מסומם!!!!!!!!!!!!!!!!!! חצופה
חכי חכי שאני אתפוז אותך במפגש..... באותו הרגע יעל מתעוררת. היא מסתכלת על השעון. יעל: שיט אני צריכה ללכת! הראל מחכה לי! שיו איזה חלום היה לי... מעיין מגיעה לפגישה של הבנות והן מחליטות לראות סרט. גל :יש סרט ממש יפה, סוף העולם משהו. מעיין: סוף העולם שמאלה. לירון: בואו נלך! שמעתי שזה ממש יפה! הבנות הולכות.

ממשיכה../images/Emo3.gif

כולן נכנסות לסרט. צליל מתמוגגת:אהה איזה מושלםםם גל:עוד פעם נתן?צליל,די לפנטז.. צליל:תני לי לחלום שפתאום הוא יבוא
ויישב לידיי
גל צוחקת:כן אה?תצעקי "נתן נתן בוא" והוא יבוא
צליל לוחשת:נתן..נתן בוא! גל:לא התכוונתי רציני
לפתע..נתן בא ומתיישב ליד צליל. צליל :אאאאאא! חחחחחחחחחחחחחח פנטזיות אני יודעת

חחח חמוד....

נתן- אוי סליחה חמודה, דרכתי עלייך? צליל- אה... לא, השתעלתי. *מסמיקה* נתן- אה, אוקיי. איך קוראים לך? צליל- צליל... נתן- אני נתן. צליל *מסמיקה יותר* אני יודעת. הבנות מסתכלות עליהם בשתיקה...

סיפור חמוד פלוס!! ממשיכה../images/Emo70.gif

נתן: אהמ............ את יודעת, אני מצטער ככה באמצע הסרט, אבל המקום שאת יושבת בו הוא שלי........ צליל: אה... סליחה!! לא ידעתי...... בוא שב!! *נתן מתיישב* צליל אומרת לבנות: אז איפה המקום שלי?? כולם בשקט בשקט מפנות את הפנים לאבי (אני!!!!) אבי: אהמ.........
שכחתי לקנות לך כרטיס??
צליל: כל הכבוד אבי!!!! פתאום האיש שבודק את הכרטיסי נכנס לאולם................ צליל: מה אני הולכת לעשות עכשיו?????? נתן מושך ביד של צליל מהר וצליל נשכבת לה על נתן שמחבק אותה חזק-חזק
........ להמשיך מיד!!!

חחח הזוי בהחלט! ../images/Emo6.gif

הכרטיסן עובר בין השורות צליל לא מצליחה אפילו לפחד. הכרטיסן עומד ממש לידם. הוא לא רואה אותה הוא עובר הלאה צליל: תודה... *מסמיקה נוראות*

ממשיכההההההההההההההה

נתן: אין בעד מה!! צליל באה לקום מעל נתן, אבל יעל בדיוק קמה לשירותים, דוחפת את צליל בחזרה לכיוון של נתן, צליל נופלת בדיוק על הפה של נתן (ממש במקרה
) ונחשו מה קרה.................................

mary17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אבי

אם לא מקפיצים שירשור יותר מ72 שעות הוא לא יקפוץ יותר

למעלה