סיפור בהמשכים

Spinel Sun

New member
סיפור בהמשכים

מה לעשות משעמם לי אני מספק לכם את הרקע ואתם מתחילים, ואז כל אחד ממשיך, אולי גם אני אמשיך אחר כך... זה אחרי שסאקורה לוכדת את קלף הגשם ואת קלף העץ... ומעכשיו אתם לוקחים את זה לידיים שלכם... בעעעע

HuGo Hell

New member
נמנמ ../images/Emo1.gif

אני אלך לפי הפרק שהיה היום כי לא ראיתי אתמול. אחרי שסאקורה תפסה את קלף האשליה, חזרה הבייתה מאוד עייפה. החליפה בגדים ונכנסה למיטה ונרדמה. בבוקר הטלפון מצלצל... [המשיכו
]

Spinel Sun

New member
המשך

משום מה היא היתה לבד בבית אז היא ענתה. "בית משפחת קינומוטו" אף אחד לא ענה. "הלו?" ואז הייתה תשובה... תמשיכו

Spinel Sun

New member
המשך

"שלום שלום שלום!" "אוך קרו... " ואחר כך היא ירדה לארוחת בוקר למרות שלא קראו לה וזה מוזר... אף אחד לא היה בבית.אפיךו לא השאירו פתק... ואז סאקורה שמה לב למשהו על השולחן... אך זה לא נראה כפתק.. זה נראה כקלף... המשך יבוא.

OFIRB9

New member
סבבה אני אנסה

זה היה קלף המעופף "מה הוא עושה הוא אמור להיות בכיס שלי!" "הוא מנסה לברוח!" הקלף התחיל לטוס במהירות ויצא דרך החלון (ושבר אותו בדרך) ואז סאקורה... תמשיכו

Spinel Sun

New member
המשך

סאקורה זימנה את המפתח ורצה בעקבות הקלף... "זינוק!" ומייד היא זינקה קדימה... לפתע קלף התעופה עצר ומתברר שזה קלף האשליה. אבל איפה טויה ואבושקה?

ayeletkl 5

New member
המשך...

לפתע מישהו קרא לה. היה לו קול נעים... כמו של אבא! היא הסתובבה במהירות, מתכוננת לקפוץ על אבא שלה. אבל.. זה היה...

Spinel Sun

New member
המשך

זו הייתה דמות מוזרה..אך לא קלף האשליה שהיה בידה... הדמות התחילה לשיר... "אמא?" אך לא... זו לא אמה...

ayeletkl 5

New member
המשך..

"זו לא אמא שלך..." הדמות התקרבה. לפתע היה ניתן לראות בבירור ילד בן לא יותר מ-10. היה לו שיער שנפל על העיניים.. "את לא מכירה אותי, אני..."

esenbi

New member
המשך...

אני אח שלך.. ונפרדנו כשהיינו קטנים.. ופתאום בבום - והרבה עשן.. משהו משתנה בילד.. הוא משתנה ל.....

Spinel Sun

New member
הצילו מה עשיתם

הילד הפך לקלפ האשליה... אך הופיע לפתע קלף אחר ששר... קלף השיר!

Spinel Sun

New member
המשך

"חזור לצורתך המקורית קלף קלאו! קלף האשליה בלבל אותי היום... אוי לא אני אאחר לבית ספר!,והיא טסה במהירות ושם מחכה לה הפתעה

OFIRB9

New member
המשך

הפתעה! זה יום שבת! סאקורה עשתה פרצוף מצחיק ונפלה אחורה "מה את עושה פה" שאל קול מהצללים זו הייתה....

ayeletkl 5

New member
המשך...

זו הייתה טומויו! "מה את עושה פה?" שאלה סאקורה, מגרדת בפוני בסיקרון.

למעלה