סיפור בהמשכים ? ביום חורפי אחד....
F flowers girl New member 27/12/03 #2 ../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif עמדה לה שרהל'ה בתוך שלולית, מאושרת..
ת תרמיוני New member 27/12/03 #3 ../images/Emo11.gif (המשך...) 'הוא יגיע,' היא חשבה. 'סוף כל סוף הוא יגיע...'
F flowers girl New member 27/12/03 #4 ../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif "שבי.. אני מתגעגעת אליך שבי. בוא כבר".. חשבה, ולפתע פרצה בבכי בלתי מוסבר.
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif "שבי.. אני מתגעגעת אליך שבי. בוא כבר".. חשבה, ולפתע פרצה בבכי בלתי מוסבר.
ת תרמיוני New member 27/12/03 #5 ../images/Emo11.gif "מה קרה?" הוא בוודאי היה שואל אותה. היא שאלה את עצמה שאלה זו, אך לא הצליחה להגיע לתשובה. עד שהיא פתאום הבינה.
../images/Emo11.gif "מה קרה?" הוא בוודאי היה שואל אותה. היא שאלה את עצמה שאלה זו, אך לא הצליחה להגיע לתשובה. עד שהיא פתאום הבינה.
B BiGuy3000 New member 27/12/03 #6 ... היא באמת אוהבת אותו ואז היא ראתה אותו מגיע מרחוק. היא כבר יכלה לראות את השינויים האדירים השתחוללו בו........
... היא באמת אוהבת אותו ואז היא ראתה אותו מגיע מרחוק. היא כבר יכלה לראות את השינויים האדירים השתחוללו בו........
N n u l i t New member 27/12/03 #7 הוא היה הרבה יותר בהיר. וככל שהתקרב יותר... החלה להבחין בדברים מוזרים..
F flowers girl New member 27/12/03 #8 ../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif "שבי הפכת לשבלוללללללללללללל " צעקה לאהובה. "חומה " חומת אבנים ארוכה וגבוהה חצצה ביניהם
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif "שבי הפכת לשבלוללללללללללללל " צעקה לאהובה. "חומה " חומת אבנים ארוכה וגבוהה חצצה ביניהם
י יערה13 New member 28/12/03 #9 ../images/Emo26.gif היא התחילה לדפוקה על החומה ולצעוק לאהובה מילים כמו...
B BiGuy3000 New member 28/12/03 #10 ... "בית שולחן בנק ", אבל זה לא עזר... היא שמעה את צרחותיו האיומות, קורא לעזרה... ואז החל ראשה לכאוב. משהו גדול מאוד פגע בראשה.............
... "בית שולחן בנק ", אבל זה לא עזר... היא שמעה את צרחותיו האיומות, קורא לעזרה... ואז החל ראשה לכאוב. משהו גדול מאוד פגע בראשה.............
F flowers girl New member 28/12/03 #11 ../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif כן. זה בא משום מקום, אבל מברשת שיניים ענקית שנפלה מהשמיים פגעה בראשה. היא נפלה. היא דיממה שוקו מהראש, אך לא איבדה הכרתה לרגע והמשיכה לצעוק לאהובה מבעד לחומה: "שלום כתה א' " אבל אז..
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif כן. זה בא משום מקום, אבל מברשת שיניים ענקית שנפלה מהשמיים פגעה בראשה. היא נפלה. היא דיממה שוקו מהראש, אך לא איבדה הכרתה לרגע והמשיכה לצעוק לאהובה מבעד לחומה: "שלום כתה א' " אבל אז..
B BiGuy3000 New member 28/12/03 #12 ... היא שמעה אותו צועק בקול שבלולי: "אל תידאגי התחיל גשם מברשות שיניים ענקיות, הודיעו על זה אתמול בחדשות גם בי פגעה אחת כן, בחיפושיי אחר מרפא לאיידס בסוואנות שבאפריקה, עברתי תאונה, שנתנה לי ראיית רנטגן "... ואז קולו נקטע, מפני ש............
... היא שמעה אותו צועק בקול שבלולי: "אל תידאגי התחיל גשם מברשות שיניים ענקיות, הודיעו על זה אתמול בחדשות גם בי פגעה אחת כן, בחיפושיי אחר מרפא לאיידס בסוואנות שבאפריקה, עברתי תאונה, שנתנה לי ראיית רנטגן "... ואז קולו נקטע, מפני ש............
F flowers girl New member 29/12/03 #13 ../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif מפני..מפני מפני שאחת הטיפות הגדולות נפלה עליו וכלאה אותו בתוכה... "בלו בלו בלו", אמר שבי "מה??!?!" היא צעקה "אני לא מבינההההה מה אתה אומררר " אז התנפצה הבועה והוא צעק בקול אוהב..
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif מפני..מפני מפני שאחת הטיפות הגדולות נפלה עליו וכלאה אותו בתוכה... "בלו בלו בלו", אמר שבי "מה??!?!" היא צעקה "אני לא מבינההההה מה אתה אומררר " אז התנפצה הבועה והוא צעק בקול אוהב..
F flowers girl New member 29/12/03 #15 ../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif "שוקו איזה שוקו " צעקה לו. "בלו בלו" אמר שבי "מהההההההההה " צעקה. "לא מבינים אותךךךך " היא לא ידעה, אבל הוא בעצם אמר לה להזהר (ולהביא לו קצת) מדלי הספונג'ה-שוקו (לא ידעתם על המנהג החדש ) שנשפך עליה באותה שניה "אההההההההההה אני ספוגה בשוקו " "בלו בלו" ענה לה
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif "שוקו איזה שוקו " צעקה לו. "בלו בלו" אמר שבי "מהההההההההה " צעקה. "לא מבינים אותךךךך " היא לא ידעה, אבל הוא בעצם אמר לה להזהר (ולהביא לו קצת) מדלי הספונג'ה-שוקו (לא ידעתם על המנהג החדש ) שנשפך עליה באותה שניה "אההההההההההה אני ספוגה בשוקו " "בלו בלו" ענה לה
B BiGuy3000 New member 29/12/03 #16 ... "טוב, נמאס לי ", היא אמרה בכעס. היא התחילה לפרק את החומה, כשלפתע, נשברה לה ציפורן והיא צעקה בטירוף:.........................
... "טוב, נמאס לי ", היא אמרה בכעס. היא התחילה לפרק את החומה, כשלפתע, נשברה לה ציפורן והיא צעקה בטירוף:.........................
M MiSs FiZz New member 29/12/03 #17 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif "הפרנץ שלי " היא אמרה והחלה לבכות פתאום היא שמה לב שהיא בכלל לא בוכה דמעות רגילות אלה היו דמעות..
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif "הפרנץ שלי " היא אמרה והחלה לבכות פתאום היא שמה לב שהיא בכלל לא בוכה דמעות רגילות אלה היו דמעות..
F flowers girl New member 29/12/03 #18 ../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif של טופי טופי מגעיל ומצ'וקמק מלא בשוקו מקודם. ואז, ראתה בועה עפה באוויר מעט מעל הראש שלה, בועה מוזרה במראה.. פתאום היא גילתה שזה שבי "שאאאבבבייייייייייי " צעקה.. "בלו בלו בלו " אמר שבי.. ואז פוצצה את הבועה עם הציפורניים שנשארו לה, וחיבקה את שבי חזק חזקקקקק כשלפתע שמה לב ש..
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif של טופי טופי מגעיל ומצ'וקמק מלא בשוקו מקודם. ואז, ראתה בועה עפה באוויר מעט מעל הראש שלה, בועה מוזרה במראה.. פתאום היא גילתה שזה שבי "שאאאבבבייייייייייי " צעקה.. "בלו בלו בלו " אמר שבי.. ואז פוצצה את הבועה עם הציפורניים שנשארו לה, וחיבקה את שבי חזק חזקקקקק כשלפתע שמה לב ש..
B BiGuy3000 New member 29/12/03 #19 ... מרוב שהיא חיבקה אותו חזק, הוא הקיא טונות אבקת כביסה עליה ואז, שבי יכל להפסיק להגיד "בלו בלו" כל הזמן, ואמר לה בקול נחוש............
... מרוב שהיא חיבקה אותו חזק, הוא הקיא טונות אבקת כביסה עליה ואז, שבי יכל להפסיק להגיד "בלו בלו" כל הזמן, ואמר לה בקול נחוש............