סיפור בהמשכים...

סיפור בהמשכים...

אוקי אז אני מתחילה! בבקשה לא לעשות סיפורים ארוכים! מקסימום 4-5 שורות!!! בדיוק חזרתי מטיול הרכיבה הממושך שעשיתי עם סוסתי היפה בלן. רכבנו בהרים וראינו נופים מדהימים! כשחזרנו טיפלתי בה, ניקיתי אותה והחזרתי אותה לתא שתאכל קצת.התחלתי ללכת לאורווה..הגעתי לאיזור החשוך שלה... חוץ מציוץ הציפורים והרעש שהסוסים עשו בתאים, לא שמעתי שום דבר. חיפשתי אנשים באורווה אבל לא מצאתי אף אחד, היינו רק אני והסוסים, פתאום נשמעה צהלה של סוס..כנראה ש...

yael filan

New member
לא לא לא!

לא עושים סיפור בלי שאני מתחילה אותו! עוד לא למדתן?

אני אמשיך...

יעל מה יש את תתחילי את הסיפור הבא או שכבר תתחילי עכשיו תחכי שניגמור את זה ואז תתחילי סיפור חדש! מה את אומרת??? כנראה שכולם עזבו. ביום למחרת שאלתי את המנהל של האורווה איפה כולם היו והוא אמר שיש איזה בעיה, שמישהו רוצה להרוס את האורווה. אני מאוד נדהמתי ואמרתי שזה לא יכול להיות, הלכתי לצד והסתכלתי מסביב ראיתי המון סוסים שלא רצו לעזוב את ביתם ולכן החלטתי לפעול...

ואני אמשיך!

החלטתי לעזור במעבק! "במעבק נגד מי?" חשבתי לעצמי, הרי אני לא יודעת כלום על מה שמתרחש כאן. ומיד רצתי בחזרה למנהל החווה אך לתדהמתי הקרון של המנהל היה נעול ואיש לא בתוכו חיפשתי מסביבי ו...

ה---משך

לא ראיתי אותו. הרגשתי איך שאני מתרגשת יתר על המידה אז החלטתי לעשות את הדבר שהכי מרגיע אותי: לצאת לרכיבה ארוכה על בלן בנופים המדהימים. התחלתי ללכת בכיוון האורווה שלה ומחשבות שונותל התרוצצו לי בראש עד שפתאום צעקה כעוסה קטעה לי את המחשבה. הסתקלתי לכיוון הצעקה וראיתי את...

../images/Emo3.gifנו טוב אני אמשיך!

הסתכלתי לכיוון הצעקה וראיתי את אישתו של מנהל האורווה היא היתה ממש מעצבנת! היא לא אהבה סוסים בכלל ושנאה כל אדם שבא לשם חוץ מבעלה! לאחר שגמרה לשעוג עליי שאלתי אותה מה קרה? והיא אמרה שהיא לא רוצה שאתקרב לסוסים בלי בעלה, אמרתי לה שבלן היא סוסת הפוני שבעלה נתן לי לטפל בה ולבוא לרכב אליה בכל זמן שמתחשק לי!!! היא כעסה נורא אמרה משהו בצעקה היסתובבה ונכנסה לביתה.... תמשיכו אתם...

למעלה