סיפור בהמשכים

סיפור בהמשכים

אתחיל לכתוב ספור וכל אחד ממכם ימשיך אותו: הוא ישב על החוף בהה לעבר השקיעה הגלים שצפו וליכחו את קצות רגליו הרהר בדמותה זאת שפגש אך לפני יומיים שם בתור לרכבת על ספסל התחנה אתה יודע מתי הרכבת הבאה לבינימינה? שאלה אותו סליחה פנית אלי שאל מרים את ראשו מהספר שבו היה שקוע

"אתה

רואה כאן עוד מישהו מלבדך?" חייכה ובעיניה הבזיק ניצוץ שובבי. "אכן..." מילמל והעביר אצבעותיו בשיערו במבוכה "רק שנינו כאן..." "אני דני" סגר את הספר והושיט ידו לעברה היא התמהמהה לרגע קל, ואז לחצה את ידו המושטת "שרון" אמרה ונתנה לידה הקפואה להתחמם בידו החמימה לעוד שניה נוספת, שדמתה בעיניו לנצח. "אז מה אתה אומר?" שאלה "מ..מה?" השיב כמי שניעור מחלום בהקיץ "הרכבת הבאה לבנימינה. יש לך מושג מתי היא תגיע? אם הפעם אאחר זה בוודאי יהיה אסון!"

ליאהה

New member
מדוע יהיה זה אסון??

ניסה דני לשמור על הפאסון אל תשאל- ענתה לו שרון, יש לי פגישה עם מישהו , ברכבת לבינימינה-- ליד החלון אוי לא חשב דני לעצמו- מקווה שהיא מרגישה את המי קולון...

איך רומן רומנטי הפך לשיר בחרוזים?

ואיך שלהבת נפלה בארזים? שמעי, כפרע, בלי להגזים עוד נהפוך לכשרונות צעירים! דרך אגב, מתי מתראים??

ליאה ישנה

עוד לא התפכחה אחרי פורים והשתיה ממשיכה במנטרת נהפוך הוא האם אני משפיע עליך, כפרוש. בכל מקרה זהו סיפור ולא שיר ומליצה הרי אני קורא אותכן לסדר פעם ראשונה

דנידין 1

New member
אגב שאלה שרון,

איזה בושם שמת? אמאל'ה חשב דני בבעתה. היא גם קוראת מחשבות? (איך אני נכנסתי לסיפור הזה, שאל דני (דין) את עצמו)...

וואלה, באמת איך הכנסתי אותך לזה?

דפקא חשבתי שלצורך העניין דני זה שם נוסטלגי חזק...

אפי 100

New member
דני באינסטיקט מתאושש

צר לי לאכזב אותך כי הרכבת בדיוק חלפה לה וגם אני פיספסתי אותה, ועד שהרכבת הבאה תגיע אשמח אם תצטרפי איתי לארוחת צהריים ולרגע קט היא מהרהרת, כדי לא לחשוף את מטרת פנייתה אליו בתחילה אך בליבה שמחה עד עמקי נשמתה ומשיבה, האמת שאני לא כל כך רעבה אך אשמח להצטרף אליך

מיקי*

New member
הם פנו להם אל עבר בית הקפה

הפינתי שנמצא לו ליד התחנה. היא הזמינה קפה הפוך (שהרי לא היתה רעבה...) והוא הזמין לעצמו לזניה טעימה עם מקיאטו. ובין ביס לביס, הציצו זה על זו במבטים חטופים. אז מה לך בבנימינה, שאלה? אני רק הולך לבקר חבר שנפצע בפעילות מבצעית, הוא ענה. ואת? היא הססה בינה לבינה, האם לספר לו שחברה גר שם או להמציא לו סיפור.

"חברה", גם כן סוג של חבר...

חבר אמור לתמוך, להבין, לאהוב וזה לא מה שהיא מרגישה בזמן האחרון, בעצם מעולם לא הרגישה באמת בטוחה איתו. כ"כ הרבה הזדמנויות נקרו בדרכה ומשום מה היא עדיין כבולה במערכת היחסים הלא מובנת הזאת. "אז למה האיחור יהיה אסון?" קולו הרך קטע את מחשבותיה מה היא תספר לו? שה"חבר" הזה שלה כועס על איחורים? שהכעס שלו איננו כעס רגיל? שהוא לא תמיד שולט בעצמו ושהוא שוכח שהיא בסה"כ בחורה עדינה ולא אחד מהבריונים שהוא רגיל ללכת איתם מכות בשכונה?? היא הרי איננה מכירה אותו, מדוע שתספר דווקא לו את הסוד הכמוס ביותר שלה, שהיא איננה מעיזה לספר לאף אחד מלבד ליומנה האישי?

אפי 100

New member
אז למה האיחור יהיה אסון ??? !!!

היא פשוט מסתירה את נבכי ליבה כלפי דני אולי משחקי אגו, או חוסר בטחון עצמי ומאידך אינה רוצה לפספס על כן מעוררת בו תמריץ ליוזמה מצידו " שאם תאחר יהיה אסון ?
וזה לפירוש רש"י , יש עוד פירוש לפי תוספות

הבעיה העיקרית היא

שדני חילוני. מה לעשות?! לא הכל מושלם בחיים. הוא לא מכיר את רש"י ותוספות בשבילו נמצאות ליד המנה העיקרית

דנידין 1

New member
היי! היי! הפעם הגזמת!!!!

אני חילוני? אני עדיין דתי איכשהו ואני יודע מה זה רש"י ותוספות

אפי 100

New member
ולאחר שהיססה רגע קט

החליטה שאין כמו האמת אכן אולי טוב שכך שהרכבת חלפה לה שאם לא כן לא הייתי מכירה אותך

למעלה