סיפור בהמשכים

סיפור בהמשכים

זה משחק ממש נחמד :) אני מתחילה וממציאה התחלה של סיפור על מארון[כמובן שלא אמיתי צריך להמציא] והבא אחרי ממשיך ממני תנסו שזה יהיה כמה שיותר מצחיק ,מוזר והזוי XD אוקיי מתחילה: זה היה לילה סוער,אדם חיכה לחברי הלהקה במחסן שבו הם התאמנו על שיריהם הוא החליט להתחיל להתאמן עד שהם יבואו ,אדם התחיל לנגן ולשיר ופתאום הוא שמע רעש...זה היה........... תמשיכו

Shiri from the block

Active member
ג'סי! ג'סי רצה לעשות מתיחה על אדם אז הוא נעל אותו בתוך המחסן!!!! בזמן שהאחרים מתאמנים למעלה על ההופעה הקרבה../images/Emo190.gif אדם כולו צועק "פתחו לי! פתחו לי! אני הסולן! לא תוכלו להופיע בלעדיי!" בזמן שכולו לחוץ הוא מסתכל סביב סביב מחפש דרך מוצא.............

ממשיכה D:

הוא מסתכל סביב סביב מחפש דרך מוצא.............פתאום אדם ראה במחסן עכביש! העכביש אמר לו שמאחורי יש מפתח שאיתו הוא יוכל לפתוח את דלת המחסן! אדם הסתכל מאחוריו וראה את המפתח וגם-דלי מלא בצבע ירוק! אדם לקח את הצבע לנקמה בג'סי ויצא מן המחסן הוא עלה במדרגות אל האולם שבו הולכת להיות ההופעה אך בדרך הוא נפל הוא נפל בגלל.........

Mrs Brightside

New member
חזייה שנזרקה מהקהל הנרגש

אחרי כמה דקות של הלם, הוא קם. אך אבוי, הוא שפך את הצבע על אחת המעריצות בשורה הראשונה. למחרת התפרסם באחד הצהובונים על המעשה, והתברר כי אותה מעריצה....

SuperKeren

New member
היא מוניקה לווינסקי!

משום מה, הפרשה העלתה 'ריח מסריח' כשפרסונות פוליטיקה ובידור נחשבות החלו לפקפק בסיפורה הנשיאותי דאז. וכך, הילרי קלינטון זכתה בעוד קולות ממצביעיה האמריקאים שבחרו אותה לתפקיד ה....

למעלה