סיפור בהמשכים 2

Jelly Beans

New member
.........

רק בגלל... טראומה שקרתה לי שהייתי קטן, ניסו לאכול אותי ומאז החלטתי שאני לא רוצה לעשות את זה לאחרים ולהפוך לצמחוני למרות ש..

missundaztood

New member
למרות ש...

עדיין יש בי את התאווה לבשר אדם... הריח המשכר, הקול שאתם משמיכים כשאני מכניס אותי לפי, אתם מתפתלים ונאנקים. ממממ בעודו נזכר בכל זאת שכח האנקונדה את היותו צמחוני והופ! בלע את דני....

manga girl

New member
"שיש לי

פיצול אישיות קשה...הצד השני שלי כול הזמן רוצה בשר.." פתאום האנקונדה חרחרה ברעש...ואז היא חזרה לדבר כשמבט מרושע בעיניה.."או דני שלי בוא אליי אני לא מרגישה טוב...כואבת לי השן..." דני הבין שהצד השני של האנקונדה השתלט עליה והוא רץ לחלון וקפץ החוצה. הוא קם וראה שנחת על...

dj_online

New member
לימוזינה שחורה

בתוך הלימוזינה היו 2 גברים עם חליפות שחורות ושיער שחור שעישנו באנגים להנאתם. דני פתח את פיו ו...

n k

New member
סגר אותו.

לפתע הרגיש את העולם מסתחרר סביבו. מרחוק הוא שמע את קולה של אימו "דני, ארוחת בווווקרררר!" הוא פתח את עיניו וראה את - האנקונדה פותחת את פיה הענק ו...

Jelly Beans

New member
ו....

בלעה את אמא של דני! דני אמר: "אנקונדה, איי לאב יו!!! אמא שלי עמדה לי על הוריד כל החיים שלי!" אנקונדה: "אני חושב שזה תחילתה של ידידות נפלאה" דני: "אבל לא אמרת לי ש...

נתן.ל

New member
סבא באבבה הנה הגעת

לפני שנים יצאת מבית בקעת הלבנון דרך שכון דן וסופסופ חזרת אלינו. יא בבי, יא ביסלי, יא נחום, יא אנקונדה יא אללה אתם שלושתכם, צעקה המלכה האם - קטעים מזהו זה יש רק בערוץ הנוסטלגיה לא כאן . וכך פתאם ...

n k

New member
נגמר הסיפור.

T H E - E N D (עכשיו זה סוף סוף הסתיים.)

man in heaven

New member
דני: "אבל לא אמרת לי

היה לך רומן עם אבא שלי ! אני צריך לגלות את זה מסבא שלי ?! שגם אותו עשית ??" האנקונדה עמדה משתוממת ושאלה:

missundaztood

New member
פגעסוס אתה יכול למחוק את ההמשך שלי^

ערימת תבן שממנה אכל חד-קרן לבן, דני הביט בו כמהופנט כששמע את קולו של האנקונדה והבין שהוא קרב; במהירות זינק דני על גג חד-הקרן(שהיה מאוכף כמובן) ורכב עליו לעבר...

למעלה