לבוא ולאסור אותך ביחד עם הדוד שלך ולא תצליחו לצאת עד שתפגשו איש זקן עם מפתח וצחי יגיע עם טנק... אה סליחה... התבלבלתי עם סיפור אחר... האזעקה תגרום לגנב שהיה באותו רגע בבית של השכנים להלחץ ולעשות טעויות ואז הוא ינסה לעבור מהחלון של השכנים לחלון של הקיוסק תוך שימוש בחבל כביסה דק. תיקח את המספריים...
"אוף, תתעורר כבר" אמרה לו אחותו הגדולה, והביטה בו במבט רצחני של אחת שבילתה לילה שלם בשתיה של בירה זולה ועישון מריחואנה, מה שהיה נכון. היא ניגשה לפינת החדר, שם היתה...
שוקולד, וניל, ריבת חלב, שוקולד לבן, בננה, לימון, תות, עוד שוקולד, עוד ריבת חלב ואפרסק מקסיקני. הוא קרב אל הגלידה בצעדים מהירים, אחר בידו את הכפית הענקית שגם היא הופיעה משומקום ו...
החל להכות את הגלידה בעזרת הכפית כאחוז דיבוק מסתבר שהייתה לו טראומה בילדות שקשורה לגלידה ולכלב של השכנים... בעודו מכה את הגלידה שם לב לניצנוץ מתכתי רחוק איי שם באופק והחליט...
הוא החל לרוץ לכיוון בית המלון כאשר הניצוץ רודף אחריו. הציקלופ עמד בפתח בית המלון עם אלה בידו והכה בכוח את הניצוץ. "STRIKE" הוא צעק. "סטרייק זה לא מבאולינג?" שאל דני. "זה לא מה שאני משחק עכשיו?" שאל הציקלופ. "אתה יודע איפה אני?" שאל דני. "למה אתה רק שואל שאלות?" שאל הציקלופ. "אתה מרגיש לא נוח עם זה?" שאל דני. "אני צריך להרגיש לא נוח עם זה?" שאל הציקלופ. "אין לך דיעה משלך?" שאל דני. "צריכה להיות לי?" שאל הציקלופ. "אתה לא חושב שכדאי שנפסיק את זה?" שאל דני "את רוצה לשכור חדר במלון שלי?" שאל הציקלופ. "אם אני אשכור חדר תפסיק לשאול שאלות?" שאל דני "כן" ענה הציקלופ. דני שכר חדר אך כשנכנס אליו...
האנקונדה מתקלחת!! הוא התחיל לצרוח אבל האנקונדה ניסתה להרגיע אותו... "תראה דני...אני לא רוצה לאכול אותך...אני בעצם צמחונית...כול מה שהיה קודם, קרה כי רציתי להוכיח את גבריותי...אני מצטער! אתה..סניפ סניפ *מושך באף* אני צמחוני רק בגלל...."