../images/Emo24.gifזה באמת קשה,כואב...אבל....
שלום לך!ראיתי כתבה,קראתי,וזה מוכר לי!מרגישים הרגשה מאוד מוזרה ומבולבלת לא יודעים מה לעשות,איך להתנהג,זה לא פשוט,אני מציעה לך דברים שהייתי עושה(ועשיתי)...לפעמים החיים שולחים לנו תקופות כאלה קשות שלא יודעים איך לצאת מזה,זו תקופה כזאת(זברה-פעם פס שחור פעם פס לבן),הכי חשוב שתשמרו את יחס והרגשה שהיה לכם מיום ראשון של הקשר,זה יעזור לו להרגיש יותר טוב,הוא ירגיש תמיכה ממך,ואם את חשה כלפייו אהבה אמיתית את תרגישי טוב יותר כי טוב לו!אולי החיים והגורל שלחו לכם תקופה כזאת על מנת לבדוק את כוח הנפשי ופיסי שלכם,על מנת שתבדקו ותבינו את רגשות ונאמנות שלכם.זה כמו משחק אכזרי אך מישמנצח מקבל בתמורה כל דבר פי..... המון-ערך,כבוד,בטחון עצמי(מזה שהצלחת לעשות משהו למענו)וכו..וכו.. זכותך גם לעזוב אותו וכל מה שקשור עליו אבל אז את תפסידי במשחק החיים ואף פעם לא תרגישי גאווה ממעשיך העצום.אל תרימי ידיים,לכל דבר(חוץ מנושאי בריאות)יש פתרון,ואם רוצים למצוא אותו-מוצאים!תנצלו כל דבר כדי לצאת ממצב הקשה הזה(ואם חלילה לא יצליח כלום,דבר שנשאר לך זה לתמוך בו,להיות לצידו,והזמן יעשה את שלו,יש דברים שלא ביכולתנו להחליט),הוא לא יכול לבוא?תבקרי אותו מדי פעם(שישי-שבת)זה יעשה לשניכם טוב,אני בטוחה!נכון אולי תחשבי "קל להגיד-קשה לבצע",אני אסכים איתך,זה מה שאני הייתי חושבת במקומך גם,פשוט אמרתי מה שעברתי לפני כמה שנים,מקווה שמילים שלי יעזרו לך לפחות טיפה,כדי שתראי את דרך קדימה!אשמח לקבל תגובה ממך!בהצלחה לך ולבן זוגך(שמחלה תעזוב אותו כמה שיותר מהר,וכל הדברים הקשים יפסקו כמו חלום מפחיד) .