סיפור בגידה עצוב

טליה33

New member
סיפור בגידה עצוב../images/Emo42.gif

זהו סיפור ההכרות שלי, הכרנו בתפוז בחדר נשיואיים, הכול זרם פשוט נפלא, דיברנו קצת בטלפון, והחלטנו להיפגש, נפגשנו ביום חורף חמים ליד הים בחוף בודד שאין בו נפש חיה, איך שיצאתי מהרכב הוא ניגש לחבק אותי, ואמר לתוך שערי כול כך פחדתי מהפגישה, ירדנו לחוף נשענו על אבנים ודיברנו הרגשנו אחד את השניה, הנשיקה שהגיע הייתה בדיוק בזמן, היא הייתה כול כך כנה חמה ומתוקה, שעה שלמה עמדנו ככה והרגשנו שאין בעולם אף אחד חוץ מאיתנו. ניפגשנו עוד כמה פעמיים, אפילו לקחנו לנו צימר קטן ורומנטי והכול הרגיש הכי נכון בעולם, ההינו קודם כול חברים טובים, יכולנו לדבר שעות בלי לגעת אפילו אחד בשניה, והיה לנו סקס מדהים. ואז פתאום הוא חלה במחלה קשה, וקשה לי עם זה קשה לו, מנסה לתמוך כמה שיותר, אבל קשה לי כבר לא ניפגשנו חודשיים שלמים, מדהרים בטלפון8 צידי פעם אבל כמעט ולא כי הוא לא יכול. זהו סיפור הבגידה שלי, הוא נגמר עצוב כי עצוב לי עליו על המחלה, הוא חשוב לי מאוד ולא עובר יום בלי געגועים. טליה

../images/Emo24.gif

נצלו כל רגע, כל שניה אפשרית יחד. לעשות את כל המאמצים, עם כל הקושי. שלא תרגישי אחר כך שאולי לא עשית מספיק, ושלא יהיו חרטות אחר כך.

טליה33

New member
את צודקת אבל......

הוא גר רחוק ממני, ואסור לו לנהוג והוא כול הזמן בטיפולים, אז כמעט ואין מצב לפגישה

../images/Emo7.gif הסיפור אכן עצוב מאוד

מי יודע, אולי נס משמים יהיה והוא יצא מזה. מחזיק לו אצבעות

ליבי איתך ../images/Emo24.gif

והרשי לי להציע משהו משוגע. אני מאמינה שאת בטח רוצה להיות לצידו ואולי אפילו לעזור לו מעט. אולי את יכולה למצוא דרך ולהגיע אליו כמתנדבת של איזה עמותה או משהו בסגנון... ברגעי משבר פורצים אצלי רעיונות משוגעים

Z נשואה 45

New member
כואב מאוד וחבל אני בדעה של התלמידה

לכי על זה בהצלחה חמודה ומצד שני ראי את חתימתך והייתי מסכמת החיים יפים שימרי על עצמך

ברגעים של אושר

המממ... אף פעם לא חשבתי על זה. ברגעים של אושר פורץ ממני החיוך ההוא (זה שעדיין מרוח לי על הפנים
) (לומדת ברגע של לימוד עצמי)

ליאן ../images/Emo9.gif

לבגוד או לא לבגוד, זאת השאלה?
אם טוב בבית, עדיף שלא!!! אם לא טוב , עדיף להתגרש.

../images/Emo24.gif

מקווה שהוא ייצא מזה. איזה הרגשה נפלאה זו לאהוב מישהו שרוצים...

טליה33

New member
תודה לכולם על התמיכה שלכם

קיבלתי את ההצעה אולי באמת מתנדבת של איזו אגודה , צריך לחשוב על זה. תודה טליה

Z נשואה 45

New member
היי האישההוא כמה שאתה צודק

אכן זו הרגשה נפלאה לאהוב מישהו שרוצים ותחושה נהדרת שמשפרת ומקפיצה את האדרנלין המשך יום נעים

kg9

New member
הדבר הקשה הנוסף

הוא שאי אפשר לספר ולשתף איש שיבין וינחם ויתמוך

טליה33

New member
מה פורץ ממני?

המון אהבה אני מרגישה הכי יפה בעולם הכי סקסית, ואיתו הכי הכול, כול הטוב שיש בי יוצא החוצה. עניתי לך?

למעלה