סיפור ארוטי

story4u

New member
סיפור ארוטי

עבודה בעיניים ממש לפני שיצאתי מהעבודה קיבלתי ממנו טלפון. בעלי זה שאני כל כך אוהבת התקשר להודיע בפעם המי יודע כמה בתקופה האחרונה שהוא יאחר היום. יש לי המון עבודה ואני צריך להכין חומר לישיבה של מחר, מצטער חמודה אבל אני אגיע מאוד מאוחר היום, אל תחכי לי. השעה הייתה שבע בערב ולי דווקא היה בא לבלות אתו ערב רגוע מול הטלוויזיה. אוף, תמיד העבודה יותר חשובה ממני חשבתי בקול... יעל הבוסית שלי שבדיוק יצאה מחדרה שמעה את מה שאמרתי וצחקקה. את יודעת דפנה, למה שלא תיסעי הביתה ותפנקי את עצמך באיזו אמבטיה חמה וארוחה טובה ? נו יש ברירה שאלתי ולקחתי את התיק, ירדתי לחניון, נכנסתי לרכב והתחלתי לנסוע לכיוון הבית. בדרך חשבתי לעצמי למה שאני לא אפתיע אותו במשרד, אביא לו בורקס ופחית בירה שחורה, נקשקש קצת ואני אמשיך הביתה ואתן לו לעבוד. בעלי, דן, רופא עיניים ומכהן כיושב ראש רופאי העיניים בישראל. הקליניקה שלו נמצאת בתל אביב ליד כיכר דיזינגוף. עצרתי לקנות בורקסים ושתייה וכשהגעתי לקליניקה לא ראיתי את הרכב שלו חונה שם. עליתי למעלה, צלצלתי בפעמון אבל לא הייתה תשובה. מוזר, אמרתי לעצמי, איפה הוא יכול להיות ?התקשרתי אליו אבל המנוי לא היה זמין אז החלטתי להיכנס לשים לו את הבורקסים על השולחן ומקרה שהוא יצא ויחזור אחר כך. הוצאתי את המפתחות הרזרביים שלי ופתחתי את הדלת. בחדר של דן האור נשאר דלוק והמשקפיים שלו נשארו על השולחן.הנחתי את הבורקסים והשתייה על השולחן ופתאום שמתי לב שהמחשב דלוק. האתר שהיה פתוח היה של חנות פרחים גדולה שמביאה משלוחים הביתה.על השולחן הייתה מונחת קבלה על סך 80 ש"ח בגין רכישת שמן למסג´ ארוטי. הלב שלי התחיל לדפוק בחזקה, אולי לדן יש מאהבת ? סגרתי את המשרד ונסעתי הביתה, כל דרך ראיתי בעיניי רוחי תמונות של דן עם מאהבת צעירה מתעלסים בבית מלון בקצה השני של העיר.הגעתי הביתה, החניתי את הרכב ועליתי במעלית לקומה השישית. כשפתחתי את הדלת נגלה לעיניי מחזה מדהים. כל הסלון היה מואר באור נרות. עשרות נרות בכל הצבעים ובכל פינה דלקו וריח משכר של קטורת עלה לחלל האוויר. על הספה בסלון ישב, מי אם לא, בעלי האהוב, ערום כביום היוולדו עם חיוך גדול על פניו. חמודה שלי, יפה שלי, עשיתי לך הפתעה קטנה, האמבטיה מלאה במים חמים וקצף, לכי להתקלח ואני כבר בא... נכנסתי לחדר האמבטיה, האור היה כבוי אבל נרות דולקים היו פזורים מסביב לאמבטיה הכפולה שהתקינו לנו בשבוע שעבר. הורדתי את החולצה, דן עמד בפתח והסתכל עליי מתפשטת. הורדתי מכנסיים ונשארתי עם חוטיני כחול וחזיית תחרה אדומה. התקרבתי אל דן והתחלנו להתנשק. התשוקה הלכה וגברה וצמרמורת אחזה בי כהרגשתי את לשונו מלקקת לי את האוזן, את הצוואר ועולה אל השפתיים שלי שהיו צמאות למגע שלו. עם כל נשיקה נוספת גברה התשוקה והרגשתי איך אני נרטבת, הרגשתי ממש זרמים שם למטה וצמרמורת בכל גופי. דן הוריד ממני את החזייה והחזה הגדול שלי פרץ החוצה וזכה מייד לטיפולם המסור של הידיים שלו. הוא ליטף את השדיים שלי ומעך אותם קלות תוך כדי שהוא מכופף אותי קצת כדי שהם יפלו קדימה כמו שהוא אוהב. כשאני נשענת קדימה עם הפנים לכיור, דן הוריד ממני את התחתון ונצמד אליי מאחורה. הרגשתי את הזין שלו חם על הטוסיק שלי. הסתובבתי אליו ונישקתי את החזה שלו. נכנסנו לאמבטיה החמה לא לפני שדן הביא כמה קוביות קרח מהמטבח. שקענו לנו במים מתלטפים ומתנשקים, דן העביר על החזה שלי קוביית קרח, אההה איזו הרגשה מדהימה, השילוב של חום המים והקור של הקרח, איזה אפקט זה עושה ... הקובייה עברה לכיוון הבטן כשהלשון של דן לא מפגרת בהרבה מאחוריה, ואז הוא התחיל להעביר את הקובייה מסביב לכוס שלי, לאט, הקובייה נוגעת לא נוגעת מסביב לשפתיים שלי ואני נאנחת, זזה בהנאה וגונחת בתשוקה... ואז הוא שם אותה על הדגדגן שלי, זרמים של תשוקה עברו בי, להט שאי אפשר לתאר במילים, הייתי כל כך חרמנית שרציתי רק דבר אחד – לרדת לו. הזין שלו הציץ מעל המים, זקוף ויפה, התחלתי ללקק את הקצה ועם הלשון ירדתי למטה עד פס המים. דן התרומם מעט כך שיכולתי ללקק גם את הביצים שלו. אני כל כך אוהבת ללקק את הביצים המגולחות שלו וזה מייד העביר בי זרמים. הכנסתי את הזין שלו לפה שלי ותוך כדי מציצה עמוקה מלאת רוק שיחקתי לו בביצים. דן גנח מהנאה וזה גרם לי להמשיך. אחר כך התיישבתי עליו והתחלתי לעלות ולרדת על הזין שלו. התנשקנו בעוד אני מתחככת בו. הרגשתי את הזין שלו חודר אליי עמוק ורכבתי עליו בפראות תוך כדי שאני מחדירה את הלשון שלי לפה שלו. אחרי זה יצאתי מהאמבטיה ומשכתי אותו החוצה אליי, ירדתי על הברכיים ורכנתי על האמבטיה כשהטוסיק שלי למעלה לכיוון שלו, תחדור אליי ביקשתי ודן פיסק את השפתיים שלי וחדר אליי חזק כמו שאני אוהבת. הוא התחיל לזיין את הכוס הרטוב שלי, ביד אחת הוא מעך לי את הטוסיק חזק וביד השנייה הוא התחיל לגעת לי בדגדגן. אני כל כך אוהבת דוגי גנחתי, דן זיין אותי כמו שלא זיין אותי הרבה זמן עם המון תשוקה, בכוח, הרגשתי את הזין שלו החם והקשה בתוכי עמוק. אני גומרת צעקתי, אוי זה כל כך חזק, אני גומרת. זה באמת הייתה אורגזמה מדהימה, חזקה וארוכה. הסתובבתי אליו וכרעתי על הרצפה, דן עמד מעליי ושפשף את הזין שלו מול הפנים שלי. תגמור לי על הפנים ביקשתי, אני רוצה להרגיש את הזרע החם שלך. דן לא הצליח להחזיק מעמד יותר מכמה שניות, הוא צעק וגמר על הפנים שלי. הזרע שלו כיסה את הלחי שלי, האף והפה. זה היה חם ומדהים כל כך. נכנסנו למקלחת לשטוף את עצמנו ואחרי חצי שעה כבר היינו מחובקים באוטו בדרך לאכול ארוחת ערב במסעדה טובה. לתגובות אישיות במיוחד [email protected] (הכותב הוא גבר בן 32 לא פנוי אבל ....)

יש באמת כזה תפקיד?

יושב ראש רופאי עיניים בישראל? חוץ מזה, נשמע כמו סיפור של צבי לידסקי עם סיום ארוטי.

אם אין צריך להמציא כזה.

מישהו שישב להם על הראש. כשהמג"ד שלי בצבא עזב המצאנו עליו שהוא הולך להיות ראש תח"ת.

למעלה