סיפור אמתי

נאור 5

New member
סיפור אמתי

יום אחד אמא שלי תלתה כביסה ופתאום היה ז´אקו אפרור על עדן החלון ואמא שלי לא ידעה מה לעשות היא פחדה לתפוס אותו בגלל שהוא ינשך אותה ואז היא קראה לאבא שלי ואבא שלי זינק אליו והכניס אותו לחדר כביסה ואז הוא חיפש את מי שברח לו התוכי ואם לא מצאו ואז אבא שלי אמר לאמא שלי תלכי לקנות כלוב ואנחנו נגדל אותו אם הילדים ואז הם גידלו אותו 6 שנים והוא ידע לדבר מלא מילים לפחות מאה מילים והוא ידע לרקוד והוא היה האכלת יד ואז מישהו אמר לאבא שלי שתוכי עושה מחלות ואבא שלי פחדן והוא אמר לאמא שלי תעיפי את הזאקו. ואמא שלי אהבה את הז´אקו ואז בסוף היא מכרה את הז´אקו ב400$ וכולם התבעסו ועכשיו שאני ממש מתלהב מתוכים אני ממש מצתער על כל שניה שאמא שלי מכרה את הז´אקו אני מקווה שהז´אקו כיף לו ואני מקווה שאתם נהינתם מהסיפור שיהיה לכם יום טוב!

hoolon

New member
דילמה

לתפוס תוכי מהטבע אין לאף אחד זכות, השאלה היא אם התוכי ברח מכלוב והוא לא מסוגל לשרוד בטבע או שהוא כן מסוגל ולתפוס אותו זה פשע

ישראל2004

New member
נכון

אם התוכי נולד כאן בטבע וגדל בטבע ותפסתם אותו מחבל הכביסה באכזריות והפכתם אותו ל"האכלת יד" וכלאתם אותו בכלוב קטן אז הרי שלפנינו מקרה מובהק של התעללות בבעלי חיים(צער בעלי חיים)

bilbolim

New member
תאמינו לי שז'קו פראי הם לא היו

יכולים להפוך להאכלת יד ומאיפה לג'קו להסתובב בחוץ שישראל זה ברור שהוא ברח למישהו והוא לא היה שורד אז הם עשו טוב, אם למשל זה היה דררה אז זה לא היה בסדר לתפוס, פשוט אין ז'קואים בטבע בישראל.

אווווו

כל דבר בשביל 2004 התעללות הם היצלו את החיים שלו עם הוא ברח מי כלוב
אני חושבת

למעלה