סיפור אמיתי ...

tairon

New member
סיפור אמיתי ...

לפני כמה חודשים אני זוכה לטלפון מאימא יקרה לי רק מה?? לא שומע כלום!!!! תשאלו מיד הכיצד??? נו מחכה שתשאלו..... צחוקה המתגלגל של אימא שלי ממש בהיסטרית צחוק לאחר מספר דקות שאני ממתין שהיא תרגע ושתבינו נדבקתי מהצחוק שלה ואני צוחק איתה על מה?? אין לי שמץ וגם לא מושג עדין ואז היא נרגעת... ומספרת לי סיפור מהאגדות היא הכשרונית התקשרה לאבא שלי... ושאלה אותו עם הוא נמצא כבר בסופר לשאלתה הוא ענה מה הייתי צריך להיות שם??? ואז היא כמובן מתרגזת לאללה מה זאת אומרת היית בוודאי שכן אוף גם כן הגברים האלה אי אפשר לסמוך עליהם במיל אז היא אומרת לו קח עט ותרשום מקריאה לו רשימה בשלב כלשהוא ברשימה הוא מתערב ואומר לה תשמעי בהיפר המוצר הזה יותר זול.. היא פונה אליו ואומרת לו תשמע עכשיו אין זמן להתחיל להיות מועצת הצרכנים..תקנה וזהו וסוגרת לו את הטלפון..כי אחותי הקטנה מופיעה ביד עם איזה פריט שלא ממש אמור להיות משחק לאחר מס` דקות הטלפון מצלצל שוב.. בצד השני מישהו שאומר לה גברת...גברת אני קצת כזה לא בעלך היא אומרת לו תשמע בעלי היקר מכירה אותך כבר 24 שנים ליצן אף פעם לא היית!! והוא ממשיך גברת אני לא בעלך.. טוב פה היא לרגע נעצרת... מי אתה??? לא יודע גברת את צילצלת לא ממש נתת להכניס מילה ואני בכלל גרוש 4 פעמים...

y@el

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא אויר אויר מסכן ווי רמאד עשתה לו רשימה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נקרעת מצחוק, תגיד? בטוח שזה אמיתי????????????? בהתחלה ראיתי ``סיפור אמיתי`` אמרתי אני אקרא בבוקר, לא התאים לי עכשיו סיפור עצוב. רוצה להכנס למיטה קצת עם חיוך. ואני נכנסת למיטה מתגלגלת מצחוק....שמדבקות הכוכבים והירח שהדביקה לי הילדה רק יוכלים לחשוב על מה ולמה. :) B-) B-)

B-) B-) B-) B-) -למה חח

חחחחחחח כשמישהו יכול לעשות לנו את העבודה? אגב כמה עולה סמיילי בסופר ההוא???

תודה טאי........

למרות הימים האחרונים שקצת,,רע לי... שקצת עצוב לי... שקצת לא טוב לי.. ימים שאני זאת לא אני....... הצלחת לעלות חיוך על שפתיי ואפילו צחוקקקקקקק תודה טאי חוקרת

חוקרתתתתתתתתתת

אפשר להודות לי רטרואקטיבית? כי אני רוצה לאמר לך שאם את צריכה אותי אני בשבילך. אחיות לסקס לא? אה לדיסקוסים,,,, איתך ובשבילך ולמענך מתי שרק תרצי. יוניתושששששששש

לך יוניתוש...........

מילה אחת יש לי לומר לך שבאה מתוך ליבי......... תודהההההההההההההההההה לפעמיים כמה מילים יכולות לתת לאחר הרגשה טובה,, הרגשה נפלאה,,,רק בגלל כמה מילים לא צריך הרבה,,, רק קצת חוקרת

רותי ב.

New member
אני נשפכת פה מצחוקקקקקק

שרק לא תתעורר המשפוחה, כי את החלוק הלבן הם כבר ממזמן הכינו לי בשביל קטעים כאלה של צחוק אמיתי ובכי אמיתי מול המסך המעפן הזה..... בוקר טוב, עולם (-:

t@gel

New member
פחחחחחחחחחחחחח

ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק :)

למעלה